2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar kan testinde tsh troit hormonun 3.42 yüksek olduğunu söyledi doktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaç yazdı gün asiri içiyorum yan etki yaptı bağırsakların bozuldu ağzımda kuruma oluyor ilacı aldıktan 2 3 saat sonrada titreme ve uyku hali oluyor normal mi kullananlar varmı aranızda napmaliyim doktor 1 ay kullan gel dedi bir yandanda bebeğine zararı olurmu diye korkuyorum fikir verirseniz sevinirim
Geçmiş olsun benim ilk gebeliğimdede tsh yüksekti, şimdi yine aynı. Bende kullanıyorum her sabah aç karna eutroyx 25 mg lik 1.5 tane içiyorum. İlk 3 ay değerin 2.5 altında olması lazım. İlacın bebeğe zararı olamaz aksine içmezsem kötü Allah korusun tsh yüksekliği bi sürü kötü şeye neden oluyor bebekte. Ama sana yan etki yapıyor diyorsan Dr. Una sor belki ilacı yada dozajı değiştirir

Kızlar ben boyuna temmuz anneleri de aktifim ama sanırım doğum Haziran'da olacakmış. Genelde beklenenden iki hafta önce oluyormuş :)) beklenenden iki hafta önce doğacak olursa benim doğum günüm oluyor :)

Hanımlar,
dini içerik yasaktır, birbirinizin dini inançlarını sorgulamayınız ve rica ediyorum herkes diğerinin tercihlerine saygı göstersin, kimi evcil hayvanlarla aynı evde yaşamak istemez, kimi aynı evi paylaşır, kimi evlat gibi görülmesini yadırgar kimi evladı gibi görür, lütfen düşüncelere saygı gösterilsin, birbirinizi yargılamayınız.

kızlar yukarda yazıldıgı gibi herkes dıgerıne saygı göstersın ne gerek var boyle seylere boşuna band yıyosunuz :(

Eki Görüntüle 2214083 Valla benim köpeğimi sokağa bıraktığım gün sokakta ölür çünkü evde yaşamak için yaratmış Allah. Hayvanınızı evlat gibi görüyorsanız, bebek yapmayın diyen kişi, sana mı sorucaz kaç cana bakacağımızı? Durumumuz müsait, sevgimiz daha da müsait, keyfimiz en müsait. Ben kimsenin tercihlerine direk yorum yapmazken, kim nerden buluyor bunu, şunu yapın deme hakkını?
Dünya tatlısı bende ilerde bahçeli bı evim olsa çocuklarım hayvan sevgisiyle içiçe büyüse çok isterim kime ne yahu!! O da mı dert millete gerçekten bişey olsa da yadirgasak yanlış anlasak üstüne gitsek diye hazırda bekliyoruz bu kadar on yargili olmayalım bende beslemedim ve besleyen birinin duygularını tam olarak anlayamam

Kızlar ben boyuna temmuz anneleri de aktifim ama sanırım doğum Haziran'da olacakmış. Genelde beklenenden iki hafta önce oluyormuş :)) beklenenden iki hafta önce doğacak olursa benim doğum günüm oluyor :)
Ben hep çocuğum olursa yengeç olmasın diyodum bende haziran doğumluyum doğum günüme denk gelirse sasirmam

Günaydın kızlar. Boğaz yanmasının sebebi oldu Grip oldum. Başım ağrıyo burnum kulağım akıyo. Tecrübeli anneler ne yapmam lazım günde 1-2 fincan ıhlamur içebiliyoruz onu biliyorum.

Ben biraz hayvan konusunda manyağım:) küçükken kanarya, kamplumbağa, civciv ve balık besledik. Bunlar normal olanlar. Büyüdükten sonra eve sokaktan köpek, tavşan ve kirpi getirdim:KK9:. Hepsini de annem zoruyla başkalarına vermek zorunda kaldım, kirpi hariç onu aldığım yere geri bıraktım :KK53:. Evlenince de köpek sahiplenmeye taktım ve şuanda sokaktan gelen miniğimle aşk yaşıyoruz. Daha büyük eve geçince birgün, hayvanlarımı çoğaltmayı düşünüyorum:rolleyes:
kötü bişey yok inşallah hesap pasif görünüyor :/

Günaydın kızlar. Boğaz yanmasının sebebi oldu Grip oldum. Başım ağrıyo burnum kulağım akıyo. Tecrübeli anneler ne yapmam lazım günde 1-2 fincan ıhlamur içebiliyoruz onu biliyorum.
Merhaba,
Yeni hastalıktan kurtulmuş biri olarak doktorumun tavsiyelerini söyleyeyim. Ihlamuru sallama olarak değil direk kendisini maksimum 3 dk bekletip içebiliyoruz, çok kaynamayacak. ayrıca devamlı ballı limonlu ılık su için ve mutlaka gargara yapın. Bol bol da dinlenin. Çok geçmiş olsun

Back