2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba kızlar kan testinde tsh troit hormonun 3.42 yüksek olduğunu söyledi doktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaç yazdı gün asiri içiyorum yan etki yaptı bağırsakların bozuldu ağzımda kuruma oluyor ilacı aldıktan 2 3 saat sonrada titreme ve uyku hali oluyor normal mi kullananlar varmı aranızda napmaliyim doktor 1 ay kullan gel dedi bir yandanda bebeğine zararı olurmu diye korkuyorum fikir verirseniz sevinirim
Icme canim.seni öyle yapan bi ilacı Allah bilir bebeğine nasıl etkileri oluyordur aman Allah korusun.yatin doktora git değiştirsin.bir günlük ara vermekten birşey olacağını sanmıyorum.imkanin varsa doktoru ara yada bi eczacıya danis

Günaydın anneler benim de karnımın içi çok acıyor arada batma adet ağrısı gibi biseyler...Bi de ben gece çok kalkıyorum wc için sizde de oluyor mu? Işın kötüsü bu gece 3te kalktım ve yatağa döndükten sonra bi daha uyuyamadım...ağrı yada batmadan değil uykum dağıldı sanırım uykusuz bi bebek daha bekliyor beni
Bende geceleri cok kalkiyorum wc ye

90C0B204-5160-45F6-B7B3-BD4ECAE571E2.jpeg Valla benim köpeğimi sokağa bıraktığım gün sokakta ölür çünkü evde yaşamak için yaratmış Allah. Hayvanınızı evlat gibi görüyorsanız, bebek yapmayın diyen kişi, sana mı sorucaz kaç cana bakacağımızı? Durumumuz müsait, sevgimiz daha da müsait, keyfimiz en müsait. Ben kimsenin tercihlerine direk yorum yapmazken, kim nerden buluyor bunu, şunu yapın deme hakkını?

Merhaba kızlar kan testinde tsh troit hormonun 3.42 yüksek olduğunu söyledi doktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaç yazdı gün asiri içiyorum yan etki yaptı bağırsakların bozuldu ağzımda kuruma oluyor ilacı aldıktan 2 3 saat sonrada titreme ve uyku hali oluyor normal mi kullananlar varmı aranızda napmaliyim doktor 1 ay kullan gel dedi bir yandanda bebeğine zararı olurmu diye korkuyorum fikir verirseniz sevinirim
Bende kullanıyorum bende yan etki olmuyor ben bayadır kullanıyorum.Hamilelikte zararı yok hatta faydası var bebek hormon üretemiyor ilk başta senden alıyor sende de yeterli olmayınca sıkıntı oluyor o yüzden ilaç veriyorlar. Ben hamile kalmadan başladım kullanmaya şuan da kullanıyorum doktor hamile kalınca tekrar gel dedi ilaç yetersizse dozunu yükseltecek. O yüzden ilacı kullan aksatma.

Eki Görüntüle 2214083 Valla benim köpeğimi sokağa bıraktığım gün sokakta ölür çünkü evde yaşamak için yaratmış Allah. Hayvanınızı evlat gibi görüyorsanız, bebek yapmayın diyen kişi, sana mı sorucaz kaç cana bakacağımızı? Durumumuz müsait, sevgimiz daha da müsait, keyfimiz en müsait. Ben kimsenin tercihlerine direk yorum yapmazken, kim nerden buluyor bunu, şunu yapın deme hakkını?
Cevap verme gereği bile duymadım o arkadaşa kurduğu cümlelerden sonra Rabbim bize nasip etmiş rahmimize koymuş çok şükür evladımızı sen kimsin ya böyle cümleler kuruyorsun sırf Rabbimin yarattığı masum canlıları(insan dışında bi canlı) sevdik bağrımıza bastık diye Allah ıslah etsin demekten başka brşey gelmiyor elden... Hadsizlik diz boyu bazı insanlarda maalesef

Cevap verme gereği bile duymadım o arkadaşa kurduğu cümlelerden sonra Rabbim bize nasip etmiş rahmimize koymuş çok şükür evladımızı sen kimsin ya böyle cümleler kuruyorsun sırf Rabbimin yarattığı masum canlıları(insan dışında bi canlı) sevdik bağrımıza bastık diye Allah ıslah etsin demekten başka brşey gelmiyor elden... Hadsizlik diz boyu bazı insanlarda maalesef
AsılAllah seni bildiği gibi yapsın
Asıl hadsiz olan sensin
Yok evladım yok çocuğum felan kendinize gelin
Okadar allaha inanıyorsunuz madem
Köpeklerin evde beslenmiceğini bilirdiniz

Nerde yazıyor kedi ve bebegin bir tutulduğu birakın allah aşkına...

Asıl hadsiz olan sensin

İnancımızı sorgulamak da senşn haddine düşmez kendine gel!

Asıl hadsiz olan sensin

Yaa gerçekten artık muhabbet çok cahilce gelmeye başladı. O zaman bu hayvanları Allah ölsün diye yaratmış çünkü sokakta yaşama şansları yok bazılarının! Benim için hepsi canım ve bu başkasının tartışacağı bir konu asla değil. Sen sadece kendi çocuğuna bak aman, bizler insan/hayvan ayırt etmeden her yardıma muhtaca el uzatırız kafana takma sen

Yaa gerçekten artık muhabbet çok cahilce gelmeye başladı. O zaman bu hayvanları Allah ölsün diye yaratmış çünkü sokakta yaşama şansları yok bazılarının! Benim için hepsi canım ve bu başkasının tartışacağı bir konu asla değil. Sen sadece kendi çocuğuna bak aman, bizler insan/hayvan ayırt etmeden her yardıma muhtaca el uzatırız kafana takma sen
7 senedir evimde 3tane muhabbet kuşu
5 senedir su kaplumbağası ve balık besliyorum

Ama hiç birine onlar benim evlatlarım demedim

Sadece onları seviyorum bukadar

Ben hayvanlara karşi değilim evlat denilmesi tuaf sadece

Eki Görüntüle 2214083 Valla benim köpeğimi sokağa bıraktığım gün sokakta ölür çünkü evde yaşamak için yaratmış Allah. Hayvanınızı evlat gibi görüyorsanız, bebek yapmayın diyen kişi, sana mı sorucaz kaç cana bakacağımızı? Durumumuz müsait, sevgimiz daha da müsait, keyfimiz en müsait. Ben kimsenin tercihlerine direk yorum yapmazken, kim nerden buluyor bunu, şunu yapın deme hakkını?
Oy nasıl tatlı yaaa maşallah

Bir insan yavrusunun hayatı bir hayvan yavrusunun hayatından daha kıymetli diye bir ayet okumadım ben hiç :) hepsi can. Hepsi Rabbimin :) Ve merhametten daha yüce bir duygu yok. Kediye köpeğe kuşa balığa insana yeşile ağaca.. neye olursa olsun. Dünya sadece bize ait değil. Ve bir ayet " Merhamet edin ki merhamet olunasiniz" . İyi geceler.

Kese etrafındaki kanama ne durumda şu anda?Benim de var da.Progestan vermedi dr
Perşembe gidecem cnm bana ilacı mutlaka düzenli kullan dedi. Kese etrafında kanama düşük riski sayılıyor bu yüzden progestan da önleyici, iğne falan mı verdi progestan yerine? Onu da vermediyse bence başka bir Dr. A daha görün

Back