- 6 Mayıs 2017
- 494
- 301
- 103
Aynen sorarsınız benim evde kedim var belki o yüzden bana o şekilde bakmıştır doktorumNeyse artik carsamba gidince artik doktor bakalim ne dieyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sorarsınız benim evde kedim var belki o yüzden bana o şekilde bakmıştır doktorumNeyse artik carsamba gidince artik doktor bakalim ne dieyecek
Bende 3 kilo verdim canım bende mide bulantısı kusmada yokHayırlı günler herkese.Oğlumun boy kilo kontrolü için sağlık ocağına gittik.25 gün önce orada tartilmiştim.Bugunde tartildim 3 kilo vermişim.Bu kadar bulantı ve iştahsızlık sonucu normal diye düşünüyorum.Zaten kiloluyum sevindim bile.İlk 3 ay aşırı olmadığı sürece kilo kaybı olabilir diye biliyorum.Sizde durumlar nasıl kilo veren var mı benim gibi?
Kızlar görümcem sokaktan yavru kedi bulmuş almış evine kaynanamlarda kalıyor ve kedi fobim var gidemiyorumRubella yani kızamıkcık toxoplazma da kedilerden iyi yıkanmamış yeşilliklerden ve çiğ etten bulaşan bir bakteri eğer daha önceden size bulaşmamışsa bunlar bulaşmaması için yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor o yğzden iggye bakılıyor ama sizde sadece igm bakılmış sonucunuzda gördüğüm kadarıyla benim doktorum hem igg hem igm testi istemişti
Kediye dokunmazsanız bişey olmaz endişelenmeyin ama evde tutacaklarsa kendi sağlıkları için de mutlaka aşılarını düzenli yaptırsınlar
Kızlar görümcem sokaktan yavru kedi bulmuş almış evine kaynanamlarda kalıyor ve kedi fobim var gidemiyorumbu seferde niye gelmiyor diye söyleniyorlar eşim yurtdışında hemde riskli gebeliğim var. Kediyi çıkar diyorum başka odaya koy bir şey olmaz alışırsın diyorlar
![]()
Aynen sorarsınız benim evde kedim var belki o yüzden bana o şekilde bakmıştır doktorum
Sizde sadece iştahsızlık var sanırım.Ben bulantı kusma ve aşırı koku hassasiyetinden yiyemiyorum.Sadece biraz kahvaltı yapabiliyorum.Meyve çok az.Bende 3 kilo verdim canım bende mide bulantısı kusmada yok
Dokunmayı Bırak korkuyorumKediye dokunmazsanız bişey olmaz endişelenmeyin ama evde tutacaklarsa kendi sağlıkları için de mutlaka aşılarını düzenli yaptırsınlar
Kızlar görümcem sokaktan yavru kedi bulmuş almış evine kaynanamlarda kalıyor ve kedi fobim var gidemiyorumbu seferde niye gelmiyor diye söyleniyorlar eşim yurtdışında hemde riskli gebeliğim var. Kediyi çıkar diyorum başka odaya koy bir şey olmaz alışırsın diyorlar
![]()
Ben kızmıyorm ki sadece korkum oldgu için ve gebeyım diye yaklaşamıyorum, kedi mutfak tezgahına çıkıyor , bence evde kedi köpek vs beslenecekse aşıları düzenli yaptırılıp temız tutulmalı .Senin için iyi fırsat olabilir korkunu yenebilirsin kedinin dışkısından bulaşır toksoplazma yani eli sürüceksin dışkıya dokunacaksın ve onu ağzına götüreceksin yediğimiz sebzeler daha tehlikeli bu konuda . Sonuçta onların evi yani sahiplendiler diye kızamazsın ki.
Korkuna kimse bişey diyemez sen onlara onlarında sana saygı duymaları gerekir bu konuda. Evet aşıları düzenli yaptırılmalı kesinlikle katılıyorum ama sen onunla temas etmezsen aynı odada durman sana zarar vermez demek istiyorum.Ben kızmıyorm ki sadece korkum oldgu için ve gebeyım diye yaklaşamıyorum, kedi mutfak tezgahına çıkıyor , bence evde kedi köpek vs beslenecekse aşıları düzenli yaptırılıp temız tutulmalı .
Aşılarını yaptırsınlar onlarda kedide sağlıkla yaşar . Benim de kefim var. Çok yakın arkadaşım korkuyordu ilk zamanlar koltuk tepesinden inmezdi bize geldiğinde. Şimdi alıştılar birbirlerine o da çok korkuyorduBen kızmıyorm ki sadece korkum oldgu için ve gebeyım diye yaklaşamıyorum, kedi mutfak tezgahına çıkıyor , bence evde kedi köpek vs beslenecekse aşıları düzenli yaptırılıp temız tutulmalı .
Canım sevmeyene değil ama korkana saygım sonsuz. Elind değil sonuçta. Birincisi onlar aşılarını yaptırmadan bence aynı ortamda hamileyken bulunma. Bende dün bulduğum yaralı kediye hiç dokunmadım ama onu orada ölüme bırakmayacağımı da biliyordum. Aşılıysa eğer, meylenin dediği gibi dışkısına dokunmadığın sürece sıkıntı yok. yavru kedi olduğu için belki sende hafiften alışırsınBen kızmıyorm ki sadece korkum oldgu için ve gebeyım diye yaklaşamıyorum, kedi mutfak tezgahına çıkıyor , bence evde kedi köpek vs beslenecekse aşıları düzenli yaptırılıp temız tutulmalı .
Ben gitmek istiyorum korkumu biliyorlar buna rağmen bişey olmaz diyorlar kendileri bilir bende gitmem zaten riskli gebeliğim butun gun evdeyımKorkuna kimse bişey diyemez sen onlara onlarında sana saygı duymaları gerekir bu konuda. Evet aşıları düzenli yaptırılmalı kesinlikle katılıyorum ama sen onunla temas etmezsen aynı odada durman sana zarar vermez demek istiyorum.
Tamam canım:)hnmm anladım cnm seninle aramızda 3 gün var bak sürekli paslaşırsak sevinirim. ilk gebeliğim benim. merak etme duygusu baya bi kabarık ta :)
Seviyorum dokunmak istiyorum ama korkumu yenemiyorum tüylerine karşı alerjimde var aman neyse :)Canım sevmeyene değil ama korkana saygım sonsuz. Elind değil sonuçta. Birincisi onlar aşılarını yaptırmadan bence aynı ortamda hamileyken bulunma. Bende dün bulduğum yaralı kediye hiç dokunmadım ama onu orada ölüme bırakmayacağımı da biliyordum. Aşılıysa eğer, meylenin dediği gibi dışkısına dokunmadığın sürece sıkıntı yok. yavru kedi olduğu için belki sende hafiften alışırsın![]()
Yani bu kadar korkuyosan tabii, bu korkunu yenmek için doğru zaman olmayabilir, stres yapmaman lazım sonuçta. Onlar da çok seni görmek istiyorlarsa bu dönemde kediyi başka odaya kapatabilirler. Hassas dönem, senin psikoljin önemli...Ben gitmek istiyorum korkumu biliyorlar buna rağmen bişey olmaz diyorlar kendileri bilir bende gitmem zaten riskli gebeliğim butun gun evdeyım
Aynen canım . Çocugu korktugumu bile bile gecen üzerime getirmeye çalıştı bağırdım biraz :) bende öyle dedim odaya kapatın geleyım siZeYani bu kadar korkuyosan tabii, bu korkunu yenmek için doğru zaman olmayabilir, stres yapmaman lazım sonuçta. Onlar da çok seni görmek istiyorlarsa bu dönemde kediyi başka odaya kapatabilirler. Hassas dönem, senin psikoljin önemli...
İşte onların yaptığıda doğru değil anlayışlı olmaları gerekir benim kaynanamda dokunamaz sevemez ama görümcem kedi besliyo alıştı bizdede bizde alıp götürüyoruz alıştırdık kadınıBen gitmek istiyorum korkumu biliyorlar buna rağmen bişey olmaz diyorlar kendileri bilir bende gitmem zaten riskli gebeliğim butun gun evdeyım