Keyfine duskun sanirim:)) evet sonradan anlar ultrasonda gorunce heyecanlanir diye dusunuyorum. Kac yillik evlisiniz belki cok istemiyordu sen istedigin icin istiyordu.. benim esim de oyle kizim var iste yeter ikisiyle nasil ugrascaz diyor.. e o zaman olmasin diyorum korunalim. Nasilsa olmuyor deyip devam ediyor:))
Hayirli haberlerini bekliyorum canim..
Bu arada doktordan ciktim keseyi gorduk cok sukur 5 hafta civarinda görünüyor. Sata gore olsaydi 7. Haftadaydim :) 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktorum. 2 hafta nasil beklicez bakalim:)
Bu arada doktordan ciktim keseyi gorduk cok sukur 5 hafta civarinda görünüyor. Sata gore olsaydi 7. Haftadaydim :) 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktorum. 2 hafta nasil beklicez bakalim:)
geç döllenme mi olmuş :) benimde kese boyutu büyümüş mü diye bakıcak görebilirse bide bebişi çarşambayı iple çekiyorum :) sonra beni de bekletir dinletmek için 2 hafta kadar
henüz benim çok yok ama bi dilim ayva üzerine azıcık türk kahvesi serpip yemek çok iyi geliyomuş bide yataktan kalkmadan bi kaç tuzlu kraker atıştırmak
henüz benim çok yok ama bi dilim ayva üzerine azıcık türk kahvesi serpip yemek çok iyi geliyomuş bide yataktan kalkmadan bi kaç tuzlu kraker atıştırmak[/QUOTE valla tuzlu kraker kısmını elemek zorundayım çünkü hipertansiyon hastasıyım kepekli galeta falan aldım ama artık ondan da tiksinmeye başladım
yoktu canım ya gece 3e kadar oturup işe giderdim şimdi uykudan gözümü açamıyorum sürekli uyumak istiyorum dün akşam annemlerdeydim 9a kadar zor dayandım