2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Resim paylaşmayı bir türlü beceremiyorum , ultrason görüntümüzü göndermek istedim ama yapamadim

Günaydınn Ben de gecen hafta 28 ekimde testte silik cıkmasıyla öğrendim gebeliğimi. Bu benim ikinci gebeliğim , oğlumu doğumdan birgün sonra kaybettik. Çok acı günler yasadım ama detaylandırıp hem sizi hem kendimi üzmek istemiyorum. Henüz kese görünmedi doktorum perşembe çağırdı dua ediyorum hepimiz için herşey yolunda gitsin inşallah. Bu arada KK nü sıkı takip etsem de üye olmamıştım, artık üyeyim bu da benim ilk mesajım

Günaydın Hoşgeldin aramıza iyi haberlerinizi bekliyorum.

evet canım şanslıyım şükür Allah bağışlasın en azından 1 kızım var diyorum, olmazsa da olmaz napıyım Rabbim ona ömür versin diyorum..
Amin inşallah..

Canım kese düzensizliği nasıl oluyorki ?
Hiç duymamıştım boyle birsey
kese yapısı düzgün görünmüyor ultrasonda bu da sağlıksız olduğunun belirtilerinden biri.. kanama vs başladığında o görüntünün etrafı flulaşıyor. yani hekim değilim canım çok basitçe böyle:)

canım ya başın sağolsun umarım bu defa sağlıcakla kucağına al inşallah..

Günaydın başınız sağolsun Rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

Kızlar bu uyku problemini napıcaz ya erken yatıyorum yinede sabah zar zor uyanıyorum akşam erkenden uyumak istiyorum çalıştığım için çok büyük problem olucak bana

Kızlar bu uyku problemini napıcaz ya erken yatıyorum yinede sabah zar zor uyanıyorum akşam erkenden uyumak istiyorum çalıştığım için çok büyük problem olucak bana
Benimde oyle gibi erkenden uyuyakaliyorum. Sabah uyanasim yok. Bunlar daha iyi günlerimiz gibi geliyor. 13. Haftada kaybolan enerjiye ulasicaz sanirim

Hadi hayırlı haberlerle valla benimki heyecanlı biraz ama tabiki kadın kadar olamıyorlar babalık çocuk doğduktan sonra başladığı için
Tahlil vericem sabah erkenden alman iyi olmadi bir daha bu saatlere alma randevu diyor. Durumun farkinda değil sanirim :) zamanla adapte olacak :)

Tahlil vericem sabah erkenden alman iyi olmadi bir daha bu saatlere alma randevu diyor. Durumun farkinda değil sanirim :) zamanla adapte olacak :)
Keyfine duskun sanirim:)) evet sonradan anlar ultrasonda gorunce heyecanlanir diye dusunuyorum. Kac yillik evlisiniz belki cok istemiyordu sen istedigin icin istiyordu.. benim esim de oyle kizim var iste yeter ikisiyle nasil ugrascaz diyor.. e o zaman olmasin diyorum korunalim. Nasilsa olmuyor deyip devam ediyor:))
Hayirli haberlerini bekliyorum canim..

Hoşgeldin canım allah rahmet eylesin ins bu sefer saglikla kucağına alırsın ve saglikla buyur umarim.

Gece oğlum uyandi aniden kalktım.yanina gittim gelince yatağa yattığımda baya yarim saat basım fena dondu benimde hafif midem kötü oldu. Ama sabah iyi kalktım şükür anı hareketlerden uzak durmak gerekiyor sanırım. Unutmusum...
Bende calisiyorum çok yoğun bakalim herkese kolay gelsin.

Ya bu erkekler zamanla canım aynen onlar şimdi idraak edemiyolar sonuçta biz hissediyoruz biz yaşıyoruz dün akşam happy mom dan bildirim geldi kalp atışı gibi geliyo bende yüklicem banane sadece senin çocuğun mu banada gelsin bunun baba için olanı yok mu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…