- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Canım mesaj yazınca yollamak için “cevapla”ya basıyosun ya, onun hemen yanında dosya yükle var.ona bas, ordan da fotoğraf albümünü seçResim paylaşmayı bir türlü beceremiyorum , ultrason görüntümüzü göndermek istedim ama yapamadim
Günaydın Hoşgeldin aramıza iyi haberlerinizi bekliyorum.GünaydınnBen de gecen hafta 28 ekimde testte silik cıkmasıyla öğrendim gebeliğimi. Bu benim ikinci gebeliğim , oğlumu doğumdan birgün sonra kaybettik. Çok acı günler yasadım ama detaylandırıp hem sizi hem kendimi üzmek istemiyorum. Henüz kese görünmedi doktorum perşembe çağırdı dua ediyorum hepimiz için herşey yolunda gitsin inşallah. Bu arada KK nü sıkı takip etsem de üye olmamıştım, artık üyeyim bu da benim ilk mesajım
evet canım şanslıyım şükür Allah bağışlasın en azından 1 kızım var diyorum, olmazsa da olmaz napıyım Rabbim ona ömür versin diyorum..Hay allah çok talihsizlik yaşamışsın ama ne şanslısın sağlıklı bir kızın var.en yakın arkadaşınla +1 öndesin bu hayattabenim de yaşım 36 canım, yaşın sınırı yok Allah sağlıklıysa verecektir inş
kese yapısı düzgün görünmüyor ultrasonda bu da sağlıksız olduğunun belirtilerinden biri.. kanama vs başladığında o görüntünün etrafı flulaşıyor. yani hekim değilim canım çok basitçe böyle:)Canım kese düzensizliği nasıl oluyorki ?
Hiç duymamıştım boyle birsey
canım ya başın sağolsun umarım bu defa sağlıcakla kucağına al inşallah..GünaydınnBen de gecen hafta 28 ekimde testte silik cıkmasıyla öğrendim gebeliğimi. Bu benim ikinci gebeliğim , oğlumu doğumdan birgün sonra kaybettik. Çok acı günler yasadım ama detaylandırıp hem sizi hem kendimi üzmek istemiyorum. Henüz kese görünmedi doktorum perşembe çağırdı dua ediyorum hepimiz için herşey yolunda gitsin inşallah. Bu arada KK nü sıkı takip etsem de üye olmamıştım, artık üyeyim bu da benim ilk mesajım
Günaydın başınız sağolsun Rabbim bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimizGünaydınnBen de gecen hafta 28 ekimde testte silik cıkmasıyla öğrendim gebeliğimi. Bu benim ikinci gebeliğim , oğlumu doğumdan birgün sonra kaybettik. Çok acı günler yasadım ama detaylandırıp hem sizi hem kendimi üzmek istemiyorum. Henüz kese görünmedi doktorum perşembe çağırdı dua ediyorum hepimiz için herşey yolunda gitsin inşallah. Bu arada KK nü sıkı takip etsem de üye olmamıştım, artık üyeyim bu da benim ilk mesajım
normalde de var mıydı problemin?Kızlar bu uyku problemini napıcaz ya erken yatıyorum yinede sabah zar zor uyanıyorum akşam erkenden uyumak istiyorum çalıştığım için çok büyük problem olucak bana
Benimde oyle gibi erkenden uyuyakaliyorum. Sabah uyanasim yok. Bunlar daha iyi günlerimiz gibi geliyor. 13. Haftada kaybolan enerjiye ulasicaz sanirimKızlar bu uyku problemini napıcaz ya erken yatıyorum yinede sabah zar zor uyanıyorum akşam erkenden uyumak istiyorum çalıştığım için çok büyük problem olucak bana
O günleri görelim de hayırlısıylaBenimde oyle gibi erkenden uyuyakaliyorum. Sabah uyanasim yok. Bunlar daha iyi günlerimiz gibi geliyor. 13. Haftada kaybolan enerjiye ulasicaz sanirim
Hadi hayırlı haberlerle valla benimki heyecanlı biraz ama tabiki kadın kadar olamıyorlar babalık çocuk doğduktan sonra başladığı içinDoktora gidiyorum heyecanlıyım. Eslerimiz niye bizler kadar heyecanli değil bilmiyorum.
Tahlil vericem sabah erkenden alman iyi olmadi bir daha bu saatlere alma randevu diyor. Durumun farkinda değil sanirim :) zamanla adapte olacak :)Hadi hayırlı haberlerle valla benimki heyecanlı biraz ama tabiki kadın kadar olamıyorlar babalık çocuk doğduktan sonra başladığı için
Keyfine duskun sanirim:)) evet sonradan anlar ultrasonda gorunce heyecanlanir diye dusunuyorum. Kac yillik evlisiniz belki cok istemiyordu sen istedigin icin istiyordu.. benim esim de oyle kizim var iste yeter ikisiyle nasil ugrascaz diyor.. e o zaman olmasin diyorum korunalim. Nasilsa olmuyor deyip devam ediyor:))Tahlil vericem sabah erkenden alman iyi olmadi bir daha bu saatlere alma randevu diyor. Durumun farkinda değil sanirim :) zamanla adapte olacak :)
Hoşgeldin canım allah rahmet eylesin ins bu sefer saglikla kucağına alırsın ve saglikla buyur umarim.GünaydınnBen de gecen hafta 28 ekimde testte silik cıkmasıyla öğrendim gebeliğimi. Bu benim ikinci gebeliğim , oğlumu doğumdan birgün sonra kaybettik. Çok acı günler yasadım ama detaylandırıp hem sizi hem kendimi üzmek istemiyorum. Henüz kese görünmedi doktorum perşembe çağırdı dua ediyorum hepimiz için herşey yolunda gitsin inşallah. Bu arada KK nü sıkı takip etsem de üye olmamıştım, artık üyeyim bu da benim ilk mesajım
Ya bu erkeklerTahlil vericem sabah erkenden alman iyi olmadi bir daha bu saatlere alma randevu diyor. Durumun farkinda değil sanirim :) zamanla adapte olacak :)
normalde de var mıydı problemin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?