Baska var mi ilk mi olucaklar canim. En iyisi dusunmemek basariyorsan bravo vallaValla düşünmemeye başladım yoksa panik oluyorum bitmiyo ki her süreç ayrı bir merak canım. Daha o yüzden tam da konsantre olmadım açıkçası
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska var mi ilk mi olucaklar canim. En iyisi dusunmemek basariyorsan bravo vallaValla düşünmemeye başladım yoksa panik oluyorum bitmiyo ki her süreç ayrı bir merak canım. Daha o yüzden tam da konsantre olmadım açıkçası
Maşallah canım, ikiz degilmi?Kızlar fikir versin diye koyuyorum ben 5+1 de keselerimi ve embriyomu gördüm. Nasıl birşey göreceğimi hiç bilmiyordum. Haftaya cuma kalp atışı için gel dedi; 7. Haftanın başlangıcında yani.allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inş
Yani başaramıyordum hiç ama çok stres yapınca aklımı başka şeylere vermeye söz verdim. Gün içinde dışardayım akşama yorgunum film izliyorum. İlk canım. Senin?Baska var mi ilk mi olucaklar canim. En iyisi dusunmemek basariyorsan bravo valla
Sana da maşallah canım evet ikiz inşallahMaşallah canım, ikiz degilmi?
Yanılıyormuyum
Hayırlı olsun canim masallah cok güzel gorunuyorlar. 1 haftayi cabucak gecirmenin yolunu ben gebelikte saglikli yasam/beslenme arastirip hayatimi ona gore planlamaya basladim. Protein aldim mi kalsium tam oldumu ne yesem faydasi olur derkenn bi baktim 1 hafta geçti:)Sana da maşallah canım evet ikiz inşallah
Işını ferah tut çok düzgün görünüyor keselerin.Kızlar fikir versin diye koyuyorum ben 5+1 de keselerimi ve embriyomu gördüm. Nasıl birşey göreceğimi hiç bilmiyordum. Haftaya cuma kalp atışı için gel dedi; 7. Haftanın başlangıcında yani.allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inş
Altlarında yeşil renkli işaretlenmiş olanları kullanıyoruz bizde onlar kimyasal olmadığının göstergesi aynenHanimlar gebelikte florürsüz diş macunu kullanmak gerekiyor diye bi videoda gördüm diş macunumda azdi bugun aldım. Gratiste o tarz organik macunlarda indirim vardi.
Benim bir kizim var canim. olursa 5. Gebeligim olacak :) Mayista son kaybim korunma sureci sonunda 2 ay denedik, olmadi henuzYani başaramıyordum hiç ama çok stres yapınca aklımı başka şeylere vermeye söz verdim. Gün içinde dışardayım akşama yorgunum film izliyorum. İlk canım. Senin?
Onu ilk defa duyuyorum keselerin düzgün olmasını yani canım. Hepimizin inş yolunda gider hamilelikleri daha ağır belirti yaşayan içimzde yok sanırımIşını ferah tut çok düzgün görünüyor keselerin.
Kaç yaşındasın canım. Ne güzel bir benişin var en azından, inş ikincisi de kısmetiyle gelir kayıplarının nedeni neydi canımBenim bir kizim var canim. olursa 5. Gebeligim olacak :) Mayista son kaybim korunma sureci sonunda 2 ay denedik, olmadi henuz
zaten tereddutlerimiz var biraz, bu yastan sonra vs diye ama kardes cok istiyor kizim ben de ona uyuyorum
simdi yeni Bat bekliyoruz :)
Kese duzensizligi olumsuz bir durum tabi kiOnu ilk defa duyuyorum keselerin düzgün olmasını yani canım. Hepimizin inş yolunda gider hamilelikleri daha ağır belirti yaşayan içimzde yok sanırım
39 yas canim sen kac yasindasin?Kaç yaşındasın canım. Ne güzel bir benişin var en azından, inş ikincisi de kısmetiyle gelir kayıplarının nedeni neydi canım
Ilk gebeligimde kendimi çok dinlemiştim. Her belittim vardi. Suan oğlum sagolsun 5 sn oturtmadığı icin kendimi dinlemeye vaktim olmuyor canım mutlaka ağrıların normaldir. Aksi bir durumda gerçekten hissediyorsun anormal birseyler var diye...suan da öyle allaha tevekkül ettim. O ol derse doğacak yok derse 40 taklada atsak gidecek...ne yazıkki bende acı tecrübeler yaşadım. Onlar bunu öğretti. Ama busefer ins hiçbirimizin bebeğine birsey olmasin.Onu ilk defa duyuyorum keselerin düzgün olmasını yani canım. Hepimizin inş yolunda gider hamilelikleri daha ağır belirti yaşayan içimzde yok sanırım
Hay allah çok talihsizlik yaşamışsın ama ne şanslısın sağlıklı bir kızın var.en yakın arkadaşınla +1 öndesin bu hayatta benim de yaşım 36 canım, yaşın sınırı yok Allah sağlıklıysa verecektir inş39 yas canim sen kac yasindasin?
Evet sukur kizim 9.5 yasinda ablasi buyuduk biz artik yarin sinavlari basliyor 4.e gidiyor:)
Kayiplarim icin arastirma yapilmadi.
Ilk gebeligim 2 aylikti 2. Kizim oldu 3 4 kalp atisi yoktu gittigimizde onlar da 8 haftalikti yasayan oldugu icin gerek gorulmedi galiba, ben de gerek gormedim kismet nasip degilmis dedim
Ama bu gidismde dr. Bu kan pihtilasmasinin sonradan da gelisebilecegini bi test yaptirmami tembihledi.. kismet bakalim canim.
Maşallah bende ikiz istiyorum hayırlısıyla fakat tüp bebek olmadığı için düşük ihtimal.keseyi daha hafta içi görmeye gideceğimSana da maşallah canım evet ikiz inşallah
Ben de ona inanıyorum canım sağlıklı olacaksa doğsunlar. Şartlamamak lazım, herşeyde bir hayır vardır. Dediğin gibi inşallah hayırlısıyla alırız bebişlerşmizi kucağımıza. Burada beraber yazarız hep yaşadıklarımızı, evrelerimizi hem sen tecrübelisin de fikir verirsin hep beraber doğumlarımızı okuruzIlk gebeligimde kendimi çok dinlemiştim. Her belittim vardi. Suan oğlum sagolsun 5 sn oturtmadığı icin kendimi dinlemeye vaktim olmuyor canım mutlaka ağrıların normaldir. Aksi bir durumda gerçekten hissediyorsun anormal birseyler var diye...suan da öyle allaha tevekkül ettim. O ol derse doğacak yok derse 40 taklada atsak gidecek...ne yazıkki bende acı tecrübeler yaşadım. Onlar bunu öğretti. Ama busefer ins hiçbirimizin bebeğine birsey olmasin.
Canım ailede falan ikiz var mı? Saglıklı olsun da tek,ikiz herşey kabulumuzMaşallah bende ikiz istiyorum hayırlısıyla fakat tüp bebek olmadığı için düşük ihtimal.keseyi daha hafta içi görmeye gideceğim
Estafurullah nacizane bildiğim birsey varsa özellikle sizleri rahatlatmak adına mutlaka paylaşırım.Ben de ona inanıyorum canım sağlıklı olacaksa doğsunlar. Şartlamamak lazım, herşeyde bir hayır vardır. Dediğin gibi inşallah hayırlısıyla alırız bebişlerşmizi kucağımıza. Burada beraber yazarız hep yaşadıklarımızı, evrelerimizi hem sen tecrübelisin de fikir verirsin hep beraber doğumlarımızı okuruz
Ailede yok belki ilki ben başlatırım.Canım ailede falan ikiz var mı? Saglıklı olsun da tek,ikiz herşey kabulumuz
Canım kese düzensizliği nasıl oluyorki ?Kese duzensizligi olumsuz bir durum tabi ki
Ama zaten tup bebek oldugu icin kaliteli embriyolarin kese de kaliteli olur yani:))