bende çok erken öğrendim stres yapma yükselmiştir hayırlısıyla bebişin seninledirallah bagislasin ins. benim daha cok yeni. bugün yine kan vermeye gidecegim ins hayirla yükselmistir degerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok erken öğrendim stres yapma yükselmiştir hayırlısıyla bebişin seninledirallah bagislasin ins. benim daha cok yeni. bugün yine kan vermeye gidecegim ins hayirla yükselmistir degerim.
amin insallah canim, aksama görecegim tekrar degerimi:) rabbim hayirlisini versin hepimizebende çok erken öğrendim stres yapma yükselmiştir hayırlısıyla bebişin seninledir
amin insallah canim, aksama görecegim tekrar degerimi:) rabbim hayirlisini versin hepimize
aminn:) yok cnm ben gecikme olmadan ögrendim, bir kac günüm var adet olmama. en son kan degerim 100 cikmisti.aminn canım amin inşaallah gecikti mi adetin ?
Benim evet nedense erken başladı yesemde yemesem de bulantım var anlamadım ayına göre beta hcg değeri de yüksek hayırlısı bakalımsenin erken başlamış o zaman benim ilk defa bugün sabah mide bulantım oldu o kadar :)
olsun onlar sağlıklı olsun da biz çekelim yeter ki :)Benim evet nedense erken başladı yesemde yemesem de bulantım var anlamadım ayına göre beta hcg değeri de yüksek hayırlısı bakalım
bende 4 gün kala önce idrar testinde sonrada kan testinde öğrendim inşallah hayırlısıyla gelsin canım yükselmiştir Allahın izniyleaminn:) yok cnm ben gecikme olmadan ögrendim, bir kac günüm var adet olmama. en son kan degerim 100 cikmisti.
erken öğrenenlerde erken döllenme mi oluyor acaba bu geç erken anlamıyorum pek.. yum.günlerinde bile şans %20 iken adet sonrası tutturan, adete 3 kala tutturan anlam veremiyorum yani :)bende 4 gün kala önce idrar testinde sonrada kan testinde öğrendim inşallah hayırlısıyla gelsin canım yükselmiştir Allahın izniyle
aminnn canim insallah. dua et ltf. aksama ögrenevegim hayirlisiyla.bende 4 gün kala önce idrar testinde sonrada kan testinde öğrendim inşallah hayırlısıyla gelsin canım yükselmiştir Allahın izniyle
Aynen öyle canım sabah 4 ten beri uyanık durumdayım mide bulantısı yüzünden ama dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlarolsun onlar sağlıklı olsun da biz çekelim yeter ki :)
sanirim adet sonrasi tutturanlarda adetden önce ögrenme sanslari oluyor, yoksa genelde adet gecikmesi gerekiyor, idrarda cikmasi icin diye düsünüyorum. yanlisim varsa söyleyin arkadaslar:)erken öğrenenlerde erken döllenme mi oluyor acaba bu geç erken anlamıyorum pek.. yum.günlerinde bile şans %20 iken adet sonrası tutturan, adete 3 kala tutturan anlam veremiyorum yani :)
4 gün kala 24 2 gün kala 65 adet günü 157aminnn canim insallah. dua et ltf. aksama ögrenevegim hayirlisiyla.
ögrendiginde kan degerin kacit cnm senin?
ben o zaman baya bir erken ögrenmisim canim. adetime yaklasik 7 gün kala 38 di.4 gün kala 24 2 gün kala 65 adet günü 157
canım şöyle mesela ben 27 günde bir adet oluyorum haliyle yumurtlama günüm 12. 13. gün 30 günde bir olanın 15. 16. gün o yüzden erken öğrenenler geç öğrenenler olabiliyo bide beta değerine bağlı benimki adet günü 157 idi başkasının 20 olabilirerken öğrenenlerde erken döllenme mi oluyor acaba bu geç erken anlamıyorum pek.. yum.günlerinde bile şans %20 iken adet sonrası tutturan, adete 3 kala tutturan anlam veremiyorum yani :)
Valla canım benim 25 ekimde ilk adet günümde 695 çıktı ama 11 ekimde 0.1 çıkmıştı yani birkaç gün önce bile yaptırsam çıkacaktı kanda değişken bir durumsanirim adet sonrasi tutturanlarda adetden önce ögrenme sanslari oluyor, yoksa genelde adet gecikmesi gerekiyor, idrarda cikmasi icin diye düsünüyorum. yanlisim varsa söyleyin arkadaslar:)
işte kişiden kişiye değişiyo beta değeri canımben o zaman baya bir erken ögrenmisim canim. adetime yaklasik 7 gün kala 38 di.
benimki geç olanlardan. 2 gün geçtiğinde test yaptım negatifti 8. gün pozitife döndü. şimdilik 5 haftalıkgeç döllenme mi olmuş :) benimde kese boyutu büyümüş mü diye bakıcak görebilirse bide bebişi çarşambayı iple çekiyorum :) sonra beni de bekletir dinletmek için 2 hafta kadar
Haydi hayirli olsun canım
Hadi gozun aydin olsun canim darisi kalp atisina..
adet günümde idrar testi yaptım denemek için T çizgisi kontrol çizgisinden bile koyuydu mesela önceki gebeliğimde adet günü silik çıkmıştısanirim adet sonrasi tutturanlarda adetden önce ögrenme sanslari oluyor, yoksa genelde adet gecikmesi gerekiyor, idrarda cikmasi icin diye düsünüyorum. yanlisim varsa söyleyin arkadaslar:)