erken öğrenenlerde erken döllenme mi oluyor acaba bu geç erken anlamıyorum pek.. yum.günlerinde bile şans %20 iken adet sonrası tutturan, adete 3 kala tutturan anlam veremiyorum yani :)
erken öğrenenlerde erken döllenme mi oluyor acaba bu geç erken anlamıyorum pek.. yum.günlerinde bile şans %20 iken adet sonrası tutturan, adete 3 kala tutturan anlam veremiyorum yani :)
sanirim adet sonrasi tutturanlarda adetden önce ögrenme sanslari oluyor, yoksa genelde adet gecikmesi gerekiyor, idrarda cikmasi icin diye düsünüyorum. yanlisim varsa söyleyin arkadaslar:)
canım şöyle mesela ben 27 günde bir adet oluyorum haliyle yumurtlama günüm 12. 13. gün 30 günde bir olanın 15. 16. gün o yüzden erken öğrenenler geç öğrenenler olabiliyo bide beta değerine bağlı benimki adet günü 157 idi başkasının 20 olabilir
sanirim adet sonrasi tutturanlarda adetden önce ögrenme sanslari oluyor, yoksa genelde adet gecikmesi gerekiyor, idrarda cikmasi icin diye düsünüyorum. yanlisim varsa söyleyin arkadaslar:)
Valla canım benim 25 ekimde ilk adet günümde 695 çıktı ama 11 ekimde 0.1 çıkmıştı yani birkaç gün önce bile yaptırsam çıkacaktı kanda değişken bir durum
geç döllenme mi olmuş :) benimde kese boyutu büyümüş mü diye bakıcak görebilirse bide bebişi çarşambayı iple çekiyorum :) sonra beni de bekletir dinletmek için 2 hafta kadar