Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1bucuk senelik evliyiz canim benden daha cok istiyor aslında. Bu istemis hali benimki biraz ruhsuzKeyfine duskun sanirim:)) evet sonradan anlar ultrasonda gorunce heyecanlanir diye dusunuyorum. Kac yillik evlisiniz belki cok istemiyordu sen istedigin icin istiyordu.. benim esim de oyle kizim var iste yeter ikisiyle nasil ugrascaz diyor.. e o zaman olmasin diyorum korunalim. Nasilsa olmuyor deyip devam ediyor:))
Hayirli haberlerini bekliyorum canim..
geç döllenme mi olmuş :) benimde kese boyutu büyümüş mü diye bakıcak görebilirse bide bebişi çarşambayı iple çekiyorum :) sonra beni de bekletir dinletmek için 2 hafta kadarBu arada doktordan ciktim keseyi gorduk cok sukur 5 hafta civarinda görünüyor. Sata gore olsaydi 7. Haftadaydim :) 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktorum. 2 hafta nasil beklicez bakalim:)
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla gelsin :) Hoşgeldinselam kizlar, nasilsiniz?
ins bende temmuz 2019 annesi olacagim. :) kanimda cikti, insallah degerlerim hayirla yükselir.
henüz benim çok yok ama bi dilim ayva üzerine azıcık türk kahvesi serpip yemek çok iyi geliyomuş bide yataktan kalkmadan bi kaç tuzlu kraker atıştırmakMide bulantısı için ne yapıyorsunuz kızlar
henüz benim çok yok ama bi dilim ayva üzerine azıcık türk kahvesi serpip yemek çok iyi geliyomuş bide yataktan kalkmadan bi kaç tuzlu kraker atıştırmak[/QUOTE valla tuzlu kraker kısmını elemek zorundayım çünkü hipertansiyon hastasıyım kepekli galeta falan aldım ama artık ondan da tiksinmeye başladım
Yanlış yazıldı anlamadım neden canım
Haydi hayirli olsun canımBu arada doktordan ciktim keseyi gorduk cok sukur 5 hafta civarinda görünüyor. Sata gore olsaydi 7. Haftadaydim :) 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktorum. 2 hafta nasil beklicez bakalim:)
cok tsk ederim canim, aminn. insallah hepimiz hayirla kucagimiza aliriz. hos bulduk :)hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sağlıkla gelsin :) Hoşgeldin
Deneyelim bakalım birde onu çünkü bazen gece uykudan uyanıyorum mide bulantısıylao zaman kahveli ayvayı deneyebilirsin işe yarar inşallah tadıda kötü olcağını sanmıyorum seviyosan tabi
Hadi gozun aydin olsun canim darisi kalp atisina..Bu arada doktordan ciktim keseyi gorduk cok sukur 5 hafta civarinda görünüyor. Sata gore olsaydi 7. Haftadaydim :) 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktorum. 2 hafta nasil beklicez bakalim:)
O zaman gebelikten dedigin gibiyoktu canım ya gece 3e kadar oturup işe giderdim şimdi uykudan gözümü açamıyorum sürekli uyumak istiyorum dün akşam annemlerdeydim 9a kadar zor dayandım
Gözünüz aydın inşallah kalp atışlarını da duyarsın canımBu arada doktordan ciktim keseyi gorduk cok sukur 5 hafta civarinda görünüyor. Sata gore olsaydi 7. Haftadaydim :) 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktorum. 2 hafta nasil beklicez bakalim:)
5+2deyim temmuzun başı 6sı :)cok tsk ederim canim, aminn. insallah hepimiz hayirla kucagimiza aliriz. hos bulduk :)
sizin kac temmuzu gösteriyor? kac haftaliksiniz`?
aminnn canım inşallah hepimizinki sağlıkla gelsinO zaman gebelikten dedigin gibi
Herkes farkli karsiliyor bu durumu.. umarim kazasiz belasiz bir surec olsun saglikla gelsin minikler.
allah bagislasin ins. benim daha cok yeni. bugün yine kan vermeye gidecegim ins hayirla yükselmistir degerim.5+2deyim temmuzun başı 6sı :)
senin erken başlamış o zaman benim ilk defa bugün sabah mide bulantım oldu o kadar :)Deneyelim bakalım birde onu çünkü bazen gece uykudan uyanıyorum mide bulantısıyla