• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Keyfine duskun sanirim:)) evet sonradan anlar ultrasonda gorunce heyecanlanir diye dusunuyorum. Kac yillik evlisiniz belki cok istemiyordu sen istedigin icin istiyordu.. benim esim de oyle kizim var iste yeter ikisiyle nasil ugrascaz diyor.. e o zaman olmasin diyorum korunalim. Nasilsa olmuyor deyip devam ediyor:))
Hayirli haberlerini bekliyorum canim..
1bucuk senelik evliyiz canim benden daha cok istiyor aslında. Bu istemis hali ;) benimki biraz ruhsuz

Bu arada doktordan ciktim keseyi gorduk cok sukur 5 hafta civarinda görünüyor. Sata gore olsaydi 7. Haftadaydim :) 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktorum. 2 hafta nasil beklicez bakalim:)
geç döllenme mi olmuş :) benimde kese boyutu büyümüş mü diye bakıcak görebilirse bide bebişi çarşambayı iple çekiyorum :) sonra beni de bekletir dinletmek için 2 hafta kadar

0
henüz benim çok yok ama bi dilim ayva üzerine azıcık türk kahvesi serpip yemek çok iyi geliyomuş bide yataktan kalkmadan bi kaç tuzlu kraker atıştırmak[/QUOTE valla tuzlu kraker kısmını elemek zorundayım çünkü hipertansiyon hastasıyım kepekli galeta falan aldım ama artık ondan da tiksinmeye başladım

Bu arada doktordan ciktim keseyi gorduk cok sukur 5 hafta civarinda görünüyor. Sata gore olsaydi 7. Haftadaydim :) 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi doktorum. 2 hafta nasil beklicez bakalim:)
Hadi gozun aydin olsun canim darisi kalp atisina.. :nazar:

yoktu canım ya gece 3e kadar oturup işe giderdim şimdi uykudan gözümü açamıyorum sürekli uyumak istiyorum dün akşam annemlerdeydim 9a kadar zor dayandım
O zaman gebelikten dedigin gibi
Herkes farkli karsiliyor bu durumu.. umarim kazasiz belasiz bir surec olsun saglikla gelsin minikler.

Gözünüz aydın inşallah kalp atışlarını da duyarsın canım

Back