Hoşgeldin :) kaç haftalık hamilesin nasipseheyecanla uye oldum . kızlar hepınıze allahım guzel saglıklı COKK RAHTA BIR 9 AY GECIRMEYI NASIP ETSIN INSALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin :) kaç haftalık hamilesin nasipseheyecanla uye oldum . kızlar hepınıze allahım guzel saglıklı COKK RAHTA BIR 9 AY GECIRMEYI NASIP ETSIN INSALLAH
evt canim sanirim öyle. hayirlisi insallah benimde degerim ins yükselmistir hayirlisiyla. hepimiz sag saglim alalim bebisleirmizi kucagimiza:)Valla canım benim 25 ekimde ilk adet günümde 695 çıktı ama 11 ekimde 0.1 çıkmıştı yani birkaç gün önce bile yaptırsam çıkacaktı kanda değişken bir durum
yok daha bir kac gün var canim.aminn canım amin inşaallah gecikti mi adetin ?
evt canim haklisin her bünye farkli, ve hamile kalma günüde farklidir buda yansiyor kana.işte kişiden kişiye değişiyo beta değeri canım
Stres en büyük düşman ve doktor seçimi çok araştırınevt canim sanirim öyle. hayirlisi insallah benimde degerim ins yükselmistir hayirlisiyla. hepimiz sag saglim alalim bebisleirmizi kucagimiza:)
hoşgeldin hayırlı olsun senin de canım.heyecanla uye oldum . kızlar hepınıze allahım guzel saglıklı COKK RAHTA BIR 9 AY GECIRMEYI NASIP ETSIN INSALLAH
hmm anladim canim, bende bir test yapayim dedim, cumartesi evde idrar testi yaptim, silik cikti ikinci cizgi.adet günümde idrar testi yaptım denemek için T çizgisi kontrol çizgisinden bile koyuydu mesela önceki gebeliğimde adet günü silik çıkmıştı
İnşallah canım benim inşallahevt canim sanirim öyle. hayirlisi insallah benimde degerim ins yükselmistir hayirlisiyla. hepimiz sag saglim alalim bebisleirmizi kucagimiza:)
yok canım hemde hiç vermiyor. İlk etapta önemli 2 kat arttıysa gebelik var gözüyle bakılıyor sonra tamamen kese ve bebek önemliben de mayıs kaybımda adet günü öğrenmiştim.. adetin 3. günü 367 çıkmıştı.. sanıyorum bu değer sağlığı hakkında net bilgi vermiyor..
saol:)hoşgeldin hayırlı olsun senin de canım.
değer de iyi arttı kese de iyiydi.. kendisinde bi sıkıntı vardı demek ki... hiç kanamam da olmadı biliyor musun, yumurta kalitesiyle sperm kalitesiyle ilgili belki ...yok canım hemde hiç vermiyor. İlk etapta önemli 2 kat arttıysa gebelik var gözüyle bakılıyor sonra tamamen kese ve bebek önemli
benimde aynı canım bende martta kürtaj oldum 6+6 da kalbi durdu bebekle alakalı senle alakalı değil Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin aynı şeyleri yaşatmasındeğer de iyi arttı kese de iyiydi.. kendisinde bi sıkıntı vardı demek ki... hiç kanamam da olmadı biliyor musun, yumurta kalitesiyle sperm kalitesiyle ilgili belki ...
Allah tamamına erdirsin evladınada uzun ömürler versin canım.kızlar ılk gebelıgınız mı . benım 2017 mayıs dogumlu kızım var ıkıncı defa bu duyguyu yasıyorum
INSALAH aLLAHIM NASIP ETSINAllah tamamına erdirsin evladınada uzun ömürler versin canım.
ilk bebeğimi kaybettim 2. bebeğim nasip olursa
aminn inşallah sağol canımINSALAH aLLAHIM NASIP ETSIN