Benimde saat 1de hayirli haberlerle gel insallahGünaydın yarin 9.40da canim inşallah iyi haberler alirim hemen yazarim size.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde saat 1de hayirli haberlerle gel insallahGünaydın yarin 9.40da canim inşallah iyi haberler alirim hemen yazarim size.
Hepimizden iyi haberler duyarız Inşallah. Sende yaz yarin mutlaka. Dun bende uzandim bugunde az biraz bisey yapiyorum oturuyorum uzaniyorum biraz yuruyuse cikicaz ama evde de sıkılıyor insan.Benimde saat 1de hayirli haberlerle gel insallah
Başladm canım, kızimda da hemen başlamıştı doktorAmin canım sağ sağlim alalım kucagimiza. Sen iğneye basladin mi hemen
Ilk ultrasyon fotomuz senden geldi cnm kesen gayet duzenli duruyor insallah kalp atışını da hayirlisiyla duyarsınKızlar fikir versin diye koyuyorum ben 5+1 de keselerimi ve embriyomu gördüm. Nasıl birşey göreceğimi hiç bilmiyordum. Haftaya cuma kalp atışı için gel dedi; 7. Haftanın başlangıcında yani.allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inş
Masallah canim cok guzeller darisi kalp atisina.. senin tup bebek miydi?Kızlar fikir versin diye koyuyorum ben 5+1 de keselerimi ve embriyomu gördüm. Nasıl birşey göreceğimi hiç bilmiyordum. Haftaya cuma kalp atışı için gel dedi; 7. Haftanın başlangıcında yani.allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inş
Cok bilmiyorum doktor extra bi yorum yapmadı cnm hayırlısı öncelikle kalp atışını görmek tabii inş. Hepinizden ultrason görüntülerini bekliyorumIlk ultrasyon fotomuz senden geldi cnm kesen gayet duzenli duruyor insallah kalp atışını da hayirlisiyla duyarsın
Teşekkür ederim cnm.evet tük bebek 2 transferdi canımMasallah canim cok guzeller darisi kalp atisina.. senin tup bebek miydi?
Bir goruntude 2 sini de goruyorum ben bir embriyo dedin gibi sanki canim.Teşekkür ederim cnm.evet tük bebek 2 transferdi canım
İnşallah görürsün canımmmmHayirlisiyla yarinda ben keseyi gormeye gidicem bna dua edin guzel hberlele geleyim kizlar
Yok canım iki embriyo daha ben alışamadım ondandırBir goruntude 2 sini de goruyorum ben bir embriyo dedin gibi sanki canim.
:)) olabilir.. Masallah .. 1 hafta zor gecer artik.Yok canım iki embriyo daha ben alışamadım ondandır
Valla düşünmemeye başladım yoksa panik oluyorum bitmiyo ki her süreç ayrı bir merak canım. Daha o yüzden tam da konsantre olmadım açıkçası:)) olabilir.. Masallah .. 1 hafta zor gecer artik.
Canım ben hergün o ağrıyı yaşıyorum ama öyle çok şiddetli ve durmaksızın değil. O yüzden korkmaYa kizlar bende yazışmalardan mi etkileniyorum ne yapiyorum kasiklarimda agri hissediiyorum ne guzel hic biseyim yoktu benim tuvalete gidip gelmekten helak oldum acaba kanamam varmi diye