• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde saat 1de hayirli haberlerle gel insallah
Hepimizden iyi haberler duyarız Inşallah. Sende yaz yarin mutlaka. Dun bende uzandim bugunde az biraz bisey yapiyorum oturuyorum uzaniyorum biraz yuruyuse cikicaz ama evde de sıkılıyor insan.
Bu arada hangi sehirlerden? Umarim adana olan vardır:)

Ben istanbul canim ama adanali da elbet cikar tm mutlaka yazicam cok sabirsizim bi an once yarin olsa da bi rahatlasam insallah

Kızlar fikir versin diye koyuyorum ben 5+1 de keselerimi ve embriyomu gördüm. Nasıl birşey göreceğimi hiç bilmiyordum. Haftaya cuma kalp atışı için gel dedi; 7. Haftanın başlangıcında yani.allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inş

Eklentiler

• 3239E0D7-C53A-4C42-9BBF-D05CFF562BE4.jpeg
    3239E0D7-C53A-4C42-9BBF-D05CFF562BE4.jpeg
    123,6 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar fikir versin diye koyuyorum ben 5+1 de keselerimi ve embriyomu gördüm. Nasıl birşey göreceğimi hiç bilmiyordum. Haftaya cuma kalp atışı için gel dedi; 7. Haftanın başlangıcında yani.allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inş
Ilk ultrasyon fotomuz senden geldi cnm kesen gayet duzenli duruyor insallah kalp atışını da hayirlisiyla duyarsın

Masallah canim cok guzeller darisi kalp atisina.. senin tup bebek miydi?

Ya kizlar bende yazışmalardan mi etkileniyorum ne yapiyorum kasiklarimda agri hissediiyorum ne guzel hic biseyim yoktu benim tuvalete gidip gelmekten helak oldum acaba kanamam varmi diye

Back