2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben hamile oldugumu ogrendeigimde sacimi kestiricem demistim. Ilk ogrendigim gun gittim kestirdim. Eğer sac kestirince omru kisaliyirsa kas biyik da aldirmayin. Agda da yaptirmayin. Bi tek kafa derisindekiler mi kil.

yanı ben hamıleyken mesela kestırdım ve son ayda bebegımı kaybettım ama bunun sac kestırmekle alakası oldugunu dusunmuyorum

çunku sevremızde sacını kestırıp cocugunu kucagına alan cok kişiler var özellıkle unluler

Duymadım canım gecen hafta küçük daha dedi bugüne çağırdı kalp atışları için yarın başka doktora gidicem hayırlısı olsun diyorum canım çok sağol

Doktordan çıktım kızlar kalp atışı yok maalesef kese hafyatla uyumlu bebek 6 haftada dedi haftaya kadar bekleyip yine yoksa alacak bebeğimi kötüyüm Kızlar Alllah sizin bebeklerinize sağlık versin
Çok geçmiş olsun, inşallah haftaya duyarsınız.

Çok geçmiş olsun, dikkat edin

Mide bulantısından ölüceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem asla çaresi yok asla elim ayağım tutmuyor artık

Mide bulantısından ölüceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem asla çaresi yok asla elim ayağım tutmuyor artık
Ben de aynıyım. Ölüyorum 1 haftadır okula gidemiyorum. Zofer aldım daha olmazsa icicem. Yarın açıköğretim sınavında görevliyim nasıl gidicem bilmiyorum. Mutluyum aynı zamanda çok mutsuzummm

Bende durdum durdum 10. Haftada bulantılara başladım. Kustugum da yok en ufak birseyden etkileniyorum. Uzun konustugum da bile hop mide havalaniyor. Hem nezle birde bu bulantı bende 2 gündür ise gitmeyenlerdenim

Ben de aynıyım. Ölüyorum 1 haftadır okula gidemiyorum. Zofer aldım daha olmazsa icicem. Yarın açıköğretim sınavında görevliyim nasıl gidicem bilmiyorum. Mutluyum aynı zamanda çok mutsuzummm

Ben de Zofer doktor tavsiyesiyle mi kullanılıyor? Ben de alıcam artık dayanamıyorum. Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin, hiç çaresi olmasa yine çekerim ama bi çaresi olmalı bunun. Gerçekten sinirlerim bozuluyo oturup ağlicam artık

M matmazel_123

Benim normalde de sindirim sorunlarım vardı, azıcık fazla yesem mide yanması, bulantısı eksik olmaz zaten. Hamilelikte sindirim sistemi daha yavaş çalışıyomuş, reflü gibi sorunlar artıyomuş bunlar iyice azdırdı midemi. Söylenmek şikayetlenmek gibi olmasın Allahın gücüne gitmesin ama resmen midem bana işkence ediyor bugünümüze bin şükür

Evet mecbur kalırsan iç dedi. Oğlumda da içmiştim. Bulantı özellikle çalışan insanlar için daha da bi çekilmez hal alıyor. Devlet karşılamıyor zoferi. 85 liraya aldım 10 tane var. Tamamen geçirmesini bekleme ama

Bulantı bende akşam yemek yedikten sonra oluyor yemek görmek bile istemiyorum,ama sabah ve öğlen habire yiyorum aranızda bir ben değişiğim sanırım:)

Doktordan çıktım kızlar kalp atışı yok maalesef kese hafyatla uyumlu bebek 6 haftada dedi haftaya kadar bekleyip yine yoksa alacak bebeğimi kötüyüm Kızlar Alllah sizin bebeklerinize sağlık versin
Peki ultrasonda görülmüyo mu atıp atmadığı ses cıkmasada.ayrıca belki daha erkendir üzmemeye çalış kendini.

Canım çok geçmiş olsun belirti bende de kaç haftadır yok ama bebek iyi.belirtiler gecebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…