2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
gazdan olabilir mi şişkinlik ister istemez oluyor benimde öyleydi indi karnım yine
Aaa benimde aynı öyle oldu
6,7,8 haftalarımda bi karnım cıktı inanamadım hiç

9.haftada birden gitti balon gibi söndüm resmen
Bende niye böyle oldu acaba diye düşünüp duruyodum

Aaa benimde aynı öyle oldu
6,7,8 haftalarımda bi karnım cıktı inanamadım hiç

9.haftada birden gitti balon gibi söndüm resmen
Bende niye böyle oldu acaba diye düşünüp duruyodum
işte gaz şişkinlik canım bebişler henüz küçük inşallah 16. haftadan sonra belli olur portakal kadar olacaklar çünkü

Doktordan çıktım kızlar kalp atışı yok maalesef kese hafyatla uyumlu bebek 6 haftada dedi haftaya kadar bekleyip yine yoksa alacak bebeğimi kötüyüm Kızlar Alllah sizin bebeklerinize sağlık versin
Rabbim yardımcın olsun insallah duyulur haftaya

Evet Asıl 18 ve 20. haftalarda yapılan testte tüm organ gelişimi netleşiyor.

Doktordan çıktım kızlar kalp atışı yok maalesef kese hafyatla uyumlu bebek 6 haftada dedi haftaya kadar bekleyip yine yoksa alacak bebeğimi kötüyüm Kızlar Alllah sizin bebeklerinize sağlık versin
Merhaba bende gec duydum 7+6 da inşallah duyarsınız

Çok üzüldüm peki önceden kalp atışı var mıydı

Kizlar lutfen yediklerinize dikkat edin tavuk alip tavuklu pilav yaptm ve zehrlendim butun gece acildeydim bugu doktorumada gttm cok sukur bebrgim cok iyi ve 2 gun once belirtisizm hala diyordum demekki belirtisiz olmak bi sorun oldugu anlamina gelmiyor kendimi uzmeyecegm artk bunun icin

Umarım haftaya herşey yolunda olur

Alllah yardımcınız olsun inşallah

Kahve rengi lekenmem vardı kızlar geçti ama leke felan yok sata göre 7+2 yim kese normal bebek 6 haftalık görünüyor dedi kalp atşı hareketi görmedi duymayı bırakın haftaya kadar bekleyelim dedi inşşah canlanır ama benimde umudum kalmadı

80-90 tl dr ücretleri ne kadar güzel ya kızlar

İstanbulda çok çok pahalı

Keşke sağlık sigortası olsaydı diyorum planlı olsaydı da

Merhaba :)
Kısmetse bende 2.Bebeğime hamileyim oğlum 31 Aralık’ta 1 yaşına girecek ve sorulan soru isteyerek oldu tabi ki 2. Bebekte :)
Bugün usg girdik daha çok küçüğüz 1 aylık ama usgde 6 haftalık gösteriyoruz. Doğumdan beri hiç adet olmadığım için net bilemiyoruz malesef
Normalde agustos 2 doğum ama sezeryan olacağı için 20 temmuz arasında doğum olacak kısmetse

zor bı durum canım allah yardımcın olsun ne deyım aynı şeyı kaç kez yaşadım ben

Teşekkür ederim yanıt için Ama saçımı kestirmek için çok heveslenmiştim
Ben hamile oldugumu ogrendeigimde sacimi kestiricem demistim. Ilk ogrendigim gun gittim kestirdim. Eğer sac kestirince omru kisaliyirsa kas biyik da aldirmayin. Agda da yaptirmayin. Bi tek kafa derisindekiler mi kil.

cok uzuldm yangecmıs olsun ınsAllah bıdahakınde duyarsınız bı sorun yoktur yaa gercekten ck uzuldm tek doktorla kalmayın nolur baska doktora da gıdın, ayrıca Allah korusun kalbı durmussa sızı zehırleme durumu da var yavrucugun bunların hepsını gorusun doktorla gercekten ck uzuldm daha evvel kalp atısı duymusmuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…