2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Düşüklerin için üzüldüm. Benim de eylülde bir düşüğüm vardı. Ben henüz karar veremedim ama ilk muayeneye etimede gidicem. Hacettepe özgür özyüncü doç. Çok duydum ismini ama randevu alamadım. Ankara üniv. Cebeci hast. De iyi diyorlar. Bakalım.
Aslında Koru'da Zahide Küçük de çok iyi kendisine gittim ben ama çok kalabalık oluyor muayeneler hep 2 3 dk aceleyle geçiyor.

Bende ilk bebegimde down ihtimali var dendiği için amniyonsentez yaptırdım. Şimdi 2 li taramayı yaptiricam ama 3lu yaptırmayı düşünmüyorum
bende aynı düşüncedeyim ikiliyi yaptırıp bırakıcam inşallah hepimizin bebişi sağlıklıdır.

bende aynı düşüncedeyim ikiliyi yaptırıp bırakıcam inşallah hepimizin bebişi sağlıklıdır.
gunaydın kızlar 8+6da kontrolüm var cumartesi günü acaba sonra ne zaman cagırır 3hafta sonrami? ıkılı teste ne zmaan cagırıyo kacıncı hafta arkadaslar

gunaydın kızlar 8+6da kontrolüm var cumartesi günü acaba sonra ne zaman cagırır 3hafta sonrami? ıkılı teste ne zmaan cagırıyo kacıncı hafta arkadaslar
Günaydın. Ben dun kontrole gittim 9+2 diye hesap ediyordum 8+6 çıktı ultrasonda. Beni 3 hafta sonra çağırdı doktorum kontrol ve testi o zamana yapariz dedi. Heyecanla tekrar gormeyi bekliyorum :) sanada aynı şeyi söyleyebilir.

Günaydın. Ben dun kontrole gittim 9+2 diye hesap ediyordum 8+6 çıktı ultrasonda. Beni 3 hafta sonra çağırdı doktorum kontrol ve testi o zamana yapariz dedi. Heyecanla tekrar gormeyi bekliyorum :) sanada aynı şeyi söyleyebilir.
Ben 7 haftalıkken gittim 6 hafta gorunuyordu 1 ay sonra gel dedi

Ben dün gittim 9+0idi
20 gün sonra gel görüşelim dedi

İkili test içinde 11/13 haftalarda çagirdi ama ben yaptirmak istemedim

Ben 7 haftalıkken gittim 6 hafta gorunuyordu 1 ay sonra gel dedi
Bir kac gün fark edebilir onu dert etmedim zaten benim gec döllenme o yuzden ilk ultrasona tarhini baz almıştım. Benim riskli gebelik katagorisinde oldugum icin 15de bir gidiyorum genelde birde ikili test zamani olunca denk geldi.

Ben Medicana Necati beye gidiyordum ama riskli gebelik olduğu için Ali Acar’a yönlendirdi. Medovada Fuat Demir’i de düşünüyorum
Bende medovada Fuat Demir’e gidiyorum Şükran’a gidicektim senin bu hormonlarla asla çocuğun olmaz demişti arkadaşıma oysaki kız hamileymiş o ay adet soktürücü verdi de allahtan kız içmemiş ilacı şimdi Doğum yapacak

ben 27sinde gidicem nasip olursa ikili test için 17sinde gidicektim bekleyelim biraz daha dedi 12+5 olucam nasipse

Ben dün gittim 9+0idi
20 gün sonra gel görüşelim dedi

İkili test içinde 11/13 haftalarda çagirdi ama ben yaptirmak istemedim

11-14 haftaları arası ikili test 4 haftalık rutin kontrollere geçiyo sonradan doktorlar canım

tesekkur ederım kızlar Allah razı olsun

Allahım bu bulantılar geri geldi dün kusmadım boğazıma iki lokma girdi diye sevinmiştim oysa ki :bicak:
Bir azalıp sonra şiddetle geri dönüyor canım:bicak:
Bende medovada Fuat Demir’e gidiyorum Şükran’a gidicektim senin bu hormonlarla asla çocuğun olmaz demişti arkadaşıma oysaki kız hamileymiş o ay adet soktürücü verdi de allahtan kız içmemiş ilacı şimdi Doğum yapacak
Ben bayan dr tercih etmiyorum önceki tecrübelerimden sonra canım. Fuat beyden memnun musun, muayene ücreti ne kadar biraz bilgi verir misin

Günaydın kızlar az miktarda enfeksiyonun bebeğin gelişimine bi etkisi oluyor mu acaba bilgisi olan var mı?

Back