2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim sıpa da babasının göğsünde öyle duruyor benimkinde meme arayıp duruyor
İşimiz var bu bücürlerle parmağında oynatiyorlar bizi.

bazen oluyo bi uyuyo 3 saat kalkmıyo bazende yatırmamla kalkıyo hep kucak istiyo valla bizim bi rutinimiz yok şuan daha
zillinin canı ne isterse öyle oluyo
benim tek sorunum uyanık olduğunda asla durmuyo kucakta durcak illa
ee öyle oluncada uyanık olduğu zamanlarda tuvalete bile gidemiyorum kucağımda uyumasını bekliyorum

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Al benden de o kadar sabaha karşı kalktı daha gözünü kırpmadı mememde 5 dakka 10 dakka tavşan uykusu ne yemek yiyebiliyorum ne ev işi ne tuvalet banyo yaptırınca uyuyordu oda uçtu gitti
Dünde bugünde gündüz neredeyse hiç uyumadı gecede sürekli uyandı kızım. Bugün eşim gelince kucağına verdim kızı ağlamaya başladım ben bakamıyorum bu çocuğa kötü anneyim ben diye tabi adam şok sizin yazdıklarınızı okuyunca demekki normalmiş dedim ayh ☺

haha
benimkide geçen gece işten gelmesini beklemeden uyumuşum diye trip atıyo
ulan uyku paçalarımdan akıyo neyini bekliyim senin dedim
bide geldiğinde hiç duymamışım gelmiş yatmış yanıma gece biara uyanıp ne zaman geldin diye sormuşum hiç hatırlamıyorum

Kendinizi hırpalamayın hatunlar yaa ben çok sinirli fevri sabırsız Bi insanım normalde benim ağlayıp zırlayıp pes etmem lazım ama bu kız beni çok değiştirdi bizlik Bi konu değil çocuklarımız huysuz napalım Bi kaç ay katlanıcaz onların canı sağolsun

Allahım bu kocalar niye böyle ya dötümden nefes alıyorum hala Bi beklenti içinde hepsi aynı ya Allah razı olsun çocuğumuza bakıyorsun demiyo mikroplar
Bende beyefendiye yemek yapıckmışım dışardan yemekten sıkılmış ağır oluyomuş işe götürcekmiş ben kızıma bakıyorum sanada anan baksın ben çişe gidemiyorum dedim

Canım çok geçmiş olsun.Kendini yıpratma bebeğin için güçlü olmaya çalış.Rabbim dermansız dert vermesin yavrularimiza.

Cn Cnm benim kizimda 3.4 gun once azar azar öksürüğü vardi bende yenidogan birsey yapmıyorlar zaten sanirim terledi öksürüyo sandim dun gece acayip öksürük krizi ve ağlamaları ile sabah hast gittim öksürük ciğere inmiş akciğer flmi kan tahlili falan derken virüs kapmış sanirim gecen hafta kizim grip olmustu sürekli bebegin etrafında ne yapsamda engel olamıyorum zaten kardeşi dogduktan sonra huy değişti kıskançlık üzüntü ne dersen var cok-da uzerine gidemedim ufaklık sanirim ondan kaptı.
Bize de 10 tane iğne ve fitil verip yolladı gunde 2 defa iğnesi var insallah bir an önce iyidirler demek oyuzden pek ekliyormuş ve 10 gunde 100 gram tek almis farkedememis

Canım anneler ağlayan bebek,gazlı bebek,hiçbir iş yapamamak,uykusuzluk vs vs...Çokta şeyapmayalim.Hepsi geçici hepsi düzelecek biliyoruz ki.Bi süre sabredicez sadece.
Ben bugün çok üzgünüm.Kuzenimizin oğlu evlerden ırak o hastalığa yenik düştü 8 yasindaydi yavrum.Ana babası acıların en büyüğünü yaşıyor bugün ve yasayacaklar ömür boyuAllahım düşmanıma vermesin evlat acısı.Hepimizin evlatlarını dermansız dertlerden kazadan beladan kötülüklerden korusun acılarını göstermesin...

Valla cnm benim kanala tam inmemişti baş aşağıda idi ama yana dogru duruyormuş doktor dogum esnasında sancılarla kanala giriyo merak etme dedi ki ayni doktor dogum zamani normal doğuma engel olmamasına rağmen sezeryan yapip kurtulmak için bebegin suyunun az olduğunu söyledi o riski alamam deyip beni sitrese soktu bende onda dogum yapmadim ayni hastanenin baska doktoruna gittim normal doğumu destekleyen kadin muane etti engel bir duurm yok deyip ayni günün gecesi beni normal dogurttu.
Demem o ki bazi doktorlar sirf sezeryan işlerine geldiği için bazi seyleri bahane edip sezeryana yönlendiriyo

Çok geçmiş olsun canım..
Başınız sağ olsun canım. Duana da amin..

Doğum esnası da kanala inebilir. Birkaç ıkınma kafi. Biberon ısıtıcı sağma makinası falan doğum sonrası da alabilirsin. İhtiyaç duyup duymamakla ilgili. Belki sadece emzireceksin ve gerek kalmayacak. Bende ikisi de yok.

Canım kanala tam manasıyla sancılarımla girdi iki kızım da.
Daha önce değil yani..
Sabırla bekle
İkinci kızım 40+3 te doğdu

Rabbim acil şifalar versin bebeğine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…