Yavrukuslar hepsi, yani normali nedir bilmiyorum. Sürekli uyumalari mi lazım yoksa gündüz uyanık mi olmalılar? Bizimkiler mi normal acaba bilemedim ki. Ama anaları bitti Allah yardımcımiz olsun :)Al benden de o kadar sabaha karşı kalktı daha gözünü kırpmadı mememde 5 dakka 10 dakka tavşan uykusu ne yemek yiyebiliyorum ne ev işi ne tuvalet banyo yaptırınca uyuyordu oda uçtu gitti
Elbette bir değilNooo benim kızım durmuyor anakucağında otomatik müzikli var boşuna para gömmüşümayakta yada kucakta sallicaksın her bebek bir değil canım
Bizimkine denedim bazen alıyor bazen almıyor.acaba ac çocuk email emer mi yoksa asil acken mi emerValla canım oyalamaya çalışıyorum ama fena iştahlı. Tam ugunma aşamasına geldiğinde veriyorum memeyi. Inan saati yok. Ne zaman isterse emiyor bücürPeynir gibi kusuyor genelde öyle kustuhunda hiç dert etmiyorum ama şu gibi kusarsa en az 1 2 saat emziriyorum. Emzik çok güzel emiyordu ama son 10 gündür almıyor midesi bulanıyor
Benimki de kucakta sallanmaktan anliyor. Ayakta salliyorum anlamiyor Belki biraz daha mi buyumesi lazim ayakta sallanmaktan anlamasi icin bilemedimNooo benim kızım durmuyor anakucağında otomatik müzikli var boşuna para gömmüşümayakta yada kucakta sallicaksın her bebek bir değil canım
Vallahi şanslısın çok isterdim beni salsın yemek bile yapamıyorum yaElbette bir değil
Benim iki kızım da durdusevineyim bari
Aslında gece gündüz ayrımı yapmaları güzel ama 3. Aya kadar böyle gidermiş 4. Trimester hikayesi galiba geçicek inşallah kuzumYavrukuslar hepsi, yani normali nedir bilmiyorum. Sürekli uyumalari mi lazım yoksa gündüz uyanık mi olmalılar? Bizimkiler mi normal acaba bilemedim ki. Ama anaları bitti Allah yardımcımiz olsun :)
İnsallah canim saolzum kıyamam geçmiş olsun inş. Hemen atlatırsın
O sana yakın olmak için canım kokuna sıcaklığına nefesine kalp sesine ihtiyaç duyuyor ondandırBenimki de kucakta sallanmaktan anliyor. Ayakta salliyorum anlamiyor Belki biraz daha mi buyumesi lazim ayakta sallanmaktan anlamasi icin bilemedim
Valla hiç bilmiyorum ki canım. Karambole veriyorum bendeBizimkine denedim bazen alıyor bazen almıyor.acaba ac çocuk email emer mi yoksa asil acken mi emer
Gayet yeterli daha ne olsun, haftada 200 gram yeterli.Kızlar bı sorum olacak, benim yavru 2900 doğdu 4.gun kontrole gittiğimizde 2600lerdeydi malesef. Bugün 27.gundeyiz ve 4kg oldu oğlum maşallah. Kilo alımı sizce normal mi yoksa yetersiz mi
Çok güzel canım maşallah, göğüs yaraların nasıl iyileşti mi birazGayet yeterli daha ne olsun, haftada 200 gram yeterli.biz de 3300 doğduk, sarılık sebebiyle ememedi 2900e düştük bugün 24.gün 3900 olmuşuz gayet güzel, yeterli dedi doktor.
Şu gümüş kapaklardan aldım yarası az olan göğsü 2 günde tamamen iyileştirdi, ancak diğer taraf gerçekten sorunlu olduğu için zamana ihtiyacı var sanırım. Artık hiçbirşey sürmüyorum sadece gümüş kapak bakalım inşallah bir hafta on güne iyileşirÇok güzel canım maşallah, göğüs yaraların nasıl iyileşti mi biraz
Çok çok geçmiş olsun dua edeceğizBebeğimin dün ateşi çıkmıştı bir kaç gündür de inlemesi vardı gaz zannediyorduk çocuk dr u arkadaşıma bunları yazarken gelin tahlil verelim dedi ve crp değerimiz yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş ve yatış yapıldıen az 1 hafta burda olacağız 3 saatte bir emzirmeye ineceğim çocuğuma Dualarınızı bekliyorum şifamızı bulup çıkarız inşallah
Benimkinin karnı doyuyoda gözü doymuyo anacım napıcanBenim ki de doymussa eger ne yapsan agzina almaz memeyi agzina. Agzina verince yuzunu.oyle eksitiyor ki cok tiksinc bir sey vermisim gibi.davraniyordoydugunda lastik gibi cekip birakiyor
Çok kusuyor. Doktor kilo alımı iyi dedi. İlaç verdi. Onu da istemiyor çıkarıyor. Az önce iki saatte altı kere kustu. Niye böyle bu çocuk yaKızlar Metehan emip emip kusuyor.Az emzireyim kusmasın diyorum ama bu sefer de hala emmek istiyor diye üzülüyorum.Var mı böyle emip emip kusan bebisimiz siz ne yapıyorsunuz bu durumda
YaaaaBebeğimin dün ateşi çıkmıştı bir kaç gündür de inlemesi vardı gaz zannediyorduk çocuk dr u arkadaşıma bunları yazarken gelin tahlil verelim dedi ve crp değerimiz yüksek çıktı enfeksiyon var demekmiş ve yatış yapıldıen az 1 hafta burda olacağız 3 saatte bir emzirmeye ineceğim çocuğuma Dualarınızı bekliyorum şifamızı bulup çıkarız inşallah
Ön sütü fazla almıştır. Yeşil kaka o yüzden olur genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?