2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağol canım. Ben de artık pek tepki göstermiyorum aminnnnn. Hayırlısı canım inşallah iyi sonuçlar alırsınızz.
Saryacım gözünaydın canım
Çok şükür canım.
Sağolun kızlar
iyi haberlerle gelirsin inşallah canım
geçer hiç merak etme
Geçti ki şükür
Çok ççok geçmiş olsun ya, çok üzüldüm arkadaşım. Allah sana güç versin. En sevdiricisi yavrun iyi. Dualarımız seninle

Bebişlerinizin kakası nasıl arkadaşlar? Bugünki biraz pütürlü hafif yeşillikler vardı. Daha öncede vardı belki dikkat etmemişim. Internette sorun olmaz diyor ama merak ettim sizinkide öyle oluyor mu yoksa sarı sıvı şeklindemi hep

Benimki bugün bana yapışık yaşıyor resmen kucağımda yatırıyorum yatağa koyar koymaz kalkıyor. Tek elle yemek yaptım resmen ya.
Artık memiklerim sızlıyor emzirmekten:)
Ben tuvalete kosa kosa gidiyorum kapısını da kapatmıyorum:)
Ne zaman bi düzenimiz olacak hiç bilmiyorum. 2 hafta sonra turkiyeye gidicez inşallah dört gözle bekliyorum annemler biraz yardımcı olurlar diye .

Benim sıpa da iyice bı değişti bı farkına vardı dünyanın. Sürekli ilgilencen ceee eee oynayacak guldurecen falan. 10 dk yanından gitsem basliyor yalandan ağlamaya beni görünce guluveriyor sabah bı sarma sarisim vardı ki gormeyin. Hala domestik ev kadinligimdan da taviz vermeyecem diye totom yirtiliyor hem babasına hem oğluna yetişmeye çalışmak ne kadar yorucu. Dün bı de eşim diyo ki benimki hiç ilgilenmiyosun dedim ki benle kim ilgilensin herkes ilgi bekliyor anasını satayım

Senoş ben dün gece yarı uykulu yarı uyanıktım kocalık sarılmış öpüyomuş adama sana ayıracak vaktim yok demişim farkında bile değilim küsmüş trip atıyo lan naptım diyorum Bişey yok diyo alla alla dedim sıkıştırdım da anlattı dedim benim devreler yandı artık uykusuzluktan yorgunluktan sen takma beni canım herifim

Hahahahh seninki de iyiymiş bizimki de sırtını kasıyarak uyutmadik diye trip attı

ağla kus üst değiş yine kus bez değiş emzir kus ağla ağla ağla. Allah günah yazmasında beZdim ne zaman büyütecekler. Ha birde bi tarafımın zorunu kocadan çıkarma bütün gün didişme

Canım otomatik sallanan ana kucakları çok işe yarıyor. Yemek yapıp yemek için
Artı bizde ablayla ilgilenebilmem için..
Özellikle müzikli al derim. Müzikleri sakinleştiriyor benim kızımı

Ben
Canım otomatik sallanan ana kucakları çok işe yarıyor. Yemek yapıp yemek için
Artı bizde ablayla ilgilenebilmem için..
Özellikle müzikli al derim. Müzikleri sakinleştiriyor benim kızımı
Benim.oglum sallanmaktan.hic anlamiyor 1 aylik normal mi acaba kucuk besigi var durmayinca salliyorum hic anlamiyor.

Ben

Benim.oglum sallanmaktan.hic anlamiyor 1 aylik normal mi acaba kucuk besigi var durmayinca salliyorum hic anlamiyor.
Canım o şekilde normal.
Ana kucağı kucak gibi sarıyor ya hafif hafif sallıyor. Ondan duruyorlar onda. Ama beşikte sallanırken anlamaması normal

Ön sütü fazla almıştır. Yeşil kaka o yüzden olur genelde

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin bir daha göstermesin

Ya napıyorsun peki emsin kussun mu diyorsun yoksa az emzireyim de kusmasın mi.kafam karışık.ne sıklıkla emiyor.emzik alıyor mu
Valla canım oyalamaya çalışıyorum ama fena iştahlı. Tam ugunma aşamasına geldiğinde veriyorum memeyi. Inan saati yok. Ne zaman isterse emiyor bücür Peynir gibi kusuyor genelde öyle kustuhunda hiç dert etmiyorum ama şu gibi kusarsa en az 1 2 saat emziriyorum. Emzik çok güzel emiyordu ama son 10 gündür almıyor midesi bulanıyor

Napicaz böyle bilemedim, kıyamıyorum da sipaya içim gidiyo valla ama düzen müzen de kalmadı evde yemek yok inan uyduruk bı şeyler yapıp yersek o, yoksa hep dışardan soyluyoz

Canım o şekilde normal.
Ana kucağı kucak gibi sarıyor ya hafif hafif sallıyor. Ondan duruyorlar onda. Ama beşikte sallanırken anlamaması normal
Nooo benim kızım durmuyor anakucağında otomatik müzikli var boşuna para gömmüşüm ayakta yada kucakta sallicaksın her bebek bir değil canım

Aynen benim de sizliyolar:) essek sıpası çok da tatlı bı şey de denmiyor ki :) benimki bugün iki gogsumun arasında yüzüstü yattı hep, çok rahat ediyo orda:) ben de put gibi uyanmasına diye öyle onu bekleyip durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…