- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Sağol canım. Ben de artık pek tepki göstermiyorumGözün aydın canım bunu da atlattınız, ailenin yanında olmanda çok güzel Allah yanıbaşımızdan eksik etmesin onları.. benim annemde bebeklere meyve fln tattırıyor ses etmiyorum diğerlerinde şiddetle karşı çıkmıştım ama tuhaf şekilde bende salmışım bu konuları galiba çok şükür zaman geçiyor büyüyorlar biraz zor biraz kolay ama çook tatlı ben biraz fazla duygusalım her an ağlamaklı ve fazlaca unutkan.. hem hormonlar hemde bir türlü düzelmeyen anemi beni bu duruma getiriyor Pazartesi bebeklerle birlikte benimde randevum var bakalım ne diyecek drumuz..
Saryacım gözünaydın canım
Sağolun kızlarÇok şükür canım.
Geçti ki şüküriyi haberlerle gelirsin inşallah canım
geçer hiç merak etme
Çok ççok geçmiş olsun ya, çok üzüldüm arkadaşım. Allah sana güç versin. En sevdiricisi yavrun iyi. Dualarımız seninleHerkese merhaba,
Kızlar uzun süredir yazamıyorum. Skntili dönemler geçiriyorum . Tatile çıktığımız ilk gün kaza yaptık, neyse olan oldu dedik geldik, ama ertesi gun babam rahatsızlandı yoğun bakımda şuan. Annem ve eşim de rahatsızlandı. Evimize dönemiyoruz, babamin hastaneden sevki yapılamadı bayram tatili araya girdi vs. Derken biz buralarda kaldik.
Duaya ihtiyacım var. Hiç buraya girecek vaktim yok, halim yok, keyfim yok. Ama aklıma gelmiyor değilsiniz. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Bebeğimde ve bende bir sknti yok ama her şey üst üste gelince ben çok bunaldim. Sütüm kesildi kesilecek . Damla damla sağıyorum resmen. Her şey bir anda alt üst oldu. Bana ve aileme dua edin
Ya napıyorsun peki emsin kussun mu diyorsun yoksa az emzireyim de kusmasın mi.kafam karışık.ne sıklıkla emiyor.emzik alıyor muHem de ne kusma. Günde sanırım 4 kez falan üzerini değiştiriyorum. Sürekli kusuyor.
Bizden kaç ay önce doğurduğu halde hala verememis kiloları demek ki normal moral olsun bize de.ben bunu çok kiskandiydim doğurduğunu öğrendiğimde
O seni kıskansın Aşkitoşkom yaBizden kaç ay önce doğurduğu halde hala verememis kiloları demek ki normal moral olsun bize de.ben bunu çok kiskandiydim doğurduğunu öğrendiğimde
Benimki bugün bana yapışık yaşıyor resmen kucağımda yatırıyorum yatağa koyar koymaz kalkıyor. Tek elle yemek yaptım resmen ya.Bacimlar bana günlük rutininizi bı anlatır mısınız..benim oğlan gündüz sürekli ağlıyo akşamı zor ediyorum valla, gece uykulari maşallah iyi ama sabahtan akşama kadar ağlama bı yandan, gaz sancısı bı yandan, uykuya dalamamak bı yandan tüm gün koala gibi yapışık geziyoz hiçbir şey yapamıyorum. Ne yemek ne temizlik ne başka bı şey, WC ye bile gidemiyorum. Bı el atın bana
Senoş ben dün gece yarı uykulu yarı uyanıktım kocalık sarılmış öpüyomuş adama sana ayıracak vaktim yok demişim farkında bile değilimBenim sıpa da iyice bı değişti bı farkına vardı dünyanın. Sürekli ilgilencen ceee eee oynayacak guldurecen falan. 10 dk yanından gitsem basliyor yalandan ağlamayabeni görünce guluveriyor sabah bı sarma sarisim vardı ki gormeyin. Hala domestik ev kadinligimdan da taviz vermeyecem diye totom yirtiliyor hem babasına hem oğluna yetişmeye çalışmak ne kadar yorucu. Dün bı de eşim diyo ki benimki hiç ilgilenmiyosun dedim ki benle kim ilgilensin herkes ilgi bekliyor anasını satayım
HahahahhSenoş ben dün gece yarı uykulu yarı uyanıktım kocalık sarılmış öpüyomuş adama sana ayıracak vaktim yok demişim farkında bile değilimküsmüş trip atıyo lan naptım diyorum Bişey yok diyo alla alla dedim sıkıştırdım da anlattı dedim benim devreler yandı artık uykusuzluktan yorgunluktan sen takma beni canım herifim
Canım otomatik sallanan ana kucakları çok işe yarıyor. Yemek yapıp yemek içinAlın benden de o kadar... Fazlası var eksiği yok. Memede uyumazsa eyvahh canıma okuyor. Nefes alamıyorum. Sürekli mizik mizik susmuyorinsanin sinirleri bozuluyor. Simdi esim evde bayram tatilinden dolayi , simdiden karalar bağladım o ise baslayinca napicam diye. Gece bi sekilde uyuyor ama gunduz cok yoruyor zor yemek yiyorum bazen yiyemiyorum o zaman stres yapiyorum sutum azalcak diye. Gecicek duzelicek diye diye ikna ediyorum kendimi
Benim.oglum sallanmaktan.hic anlamiyor 1 aylik normal mi acaba kucuk besigi var durmayinca salliyorum hic anlamiyor.Canım otomatik sallanan ana kucakları çok işe yarıyor. Yemek yapıp yemek için
Artı bizde ablayla ilgilenebilmem için..
Özellikle müzikli al derim. Müzikleri sakinleştiriyor benim kızımı
Canım o şekilde normal.Ben
Benim.oglum sallanmaktan.hic anlamiyor 1 aylik normal mi acaba kucuk besigi var durmayinca salliyorum hic anlamiyor.
Ön sütü fazla almıştır. Yeşil kaka o yüzden olur geneldeBebişlerinizin kakası nasıl arkadaşlar? Bugünki biraz pütürlü hafif yeşillikler vardı. Daha öncede vardı belki dikkat etmemişim. Internette sorun olmaz diyor ama merak ettim sizinkide öyle oluyor mu yoksa sarı sıvı şeklindemi hep
Herkese merhaba,
Kızlar uzun süredir yazamıyorum. Skntili dönemler geçiriyorum . Tatile çıktığımız ilk gün kaza yaptık, neyse olan oldu dedik geldik, ama ertesi gun babam rahatsızlandı yoğun bakımda şuan. Annem ve eşim de rahatsızlandı. Evimize dönemiyoruz, babamin hastaneden sevki yapılamadı bayram tatili araya girdi vs. Derken biz buralarda kaldik.
Duaya ihtiyacım var. Hiç buraya girecek vaktim yok, halim yok, keyfim yok. Ama aklıma gelmiyor değilsiniz. Hepiniz iyisinizdir umarım.
Bebeğimde ve bende bir sknti yok ama her şey üst üste gelince ben çok bunaldim. Sütüm kesildi kesilecek . Damla damla sağıyorum resmen. Her şey bir anda alt üst oldu. Bana ve aileme dua edin
Valla canım oyalamaya çalışıyorum ama fena iştahlı. Tam ugunma aşamasına geldiğinde veriyorum memeyi. Inan saati yok. Ne zaman isterse emiyor bücürYa napıyorsun peki emsin kussun mu diyorsun yoksa az emzireyim de kusmasın mi.kafam karışık.ne sıklıkla emiyor.emzik alıyor mu
Napicaz böyle bilemedim, kıyamıyorum da sipaya içim gidiyo valla ama düzen müzen de kalmadıAlın benden de o kadar... Fazlası var eksiği yok. Memede uyumazsa eyvahh canıma okuyor. Nefes alamıyorum. Sürekli mizik mizik susmuyorinsanin sinirleri bozuluyor. Simdi esim evde bayram tatilinden dolayi , simdiden karalar bağladım o ise baslayinca napicam diye. Gece bi sekilde uyuyor ama gunduz cok yoruyor zor yemek yiyorum bazen yiyemiyorum o zaman stres yapiyorum sutum azalcak diye. Gecicek duzelicek diye diye ikna ediyorum kendimi
Nooo benim kızım durmuyor anakucağında otomatik müzikli var boşuna para gömmüşümCanım o şekilde normal.
Ana kucağı kucak gibi sarıyor ya hafif hafif sallıyor. Ondan duruyorlar onda. Ama beşikte sallanırken anlamaması normal
Aynen benim de sizliyolar:) essek sıpası çok da tatlı bı şey de denmiyor ki :) benimki bugün iki gogsumun arasında yüzüstü yattı hep, çok rahat ediyo orda:) ben de put gibi uyanmasına diye öyle onu bekleyip durdumBenimki bugün bana yapışık yaşıyor resmen kucağımda yatırıyorum yatağa koyar koymaz kalkıyor. Tek elle yemek yaptım resmen ya.
Artık memiklerim sızlıyor emzirmekten:)
Ben tuvalete kosa kosa gidiyorum kapısını da kapatmıyorum:)
Ne zaman bi düzenimiz olacak hiç bilmiyorum. 2 hafta sonra turkiyeye gidicez inşallah dört gözle bekliyorum annemler biraz yardımcı olurlar diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?