- 9 Eylül 2009
- 495
- 162
- 323
Yok sanmıyorum canm baya ustu açık ve serin yerde yatıyor başka bir durum var ama anlayamadımKiyamam ya,sanki sıcaktan olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sanmıyorum canm baya ustu açık ve serin yerde yatıyor başka bir durum var ama anlayamadımKiyamam ya,sanki sıcaktan olmuş
Yani evimiz o kadar sıcak degil ve üstü açık yatırıyorum serin sayılır isilige pek benzemiyor yarın muhtemelen götüreceğim canımGeçmiş olsun bana isilik gibi geldi ılık bir duş aldır ve ince giydir. İçine sinmezse yarın bir doktora götür.
Anladım canım o halde ciltle ilgili bir şey. Yarın bizi haberdar etYani evimiz o kadar sıcak degil ve üstü açık yatırıyorum serin sayılır isilige pek benzemiyor yarın muhtemelen götüreceğim canım
Egzama olabilir mi?Yok sanmıyorum canm baya ustu açık ve serin yerde yatıyor başka bir durum var ama anlayamadım
Kıyamam ben sanaKızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Canım bencede doktora götür bu başka bişey çünkü Alerji gibiKızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Canım ya Zor bi durumSelam kızlar giremiyorum yetişemiyorum resmen. Oğlanlardan biri kolik artık kollarımda güç kalmıyor onu sakinleştirmeye çalışmaktan inşallah kusa sürer bu durum. Çünkü gece emmesinl de etkiliyor ağlamaktan ememiyor çıldırmak üzereyim. Sizlerde iyisinizdir umarım
Atipik dermatit sanırım.Ama hemen doktora götürmelisin anne sütü alerjisi olabilir.Bu durumda senin diyet yapman gerekebilir.Insallah hemen geçen bir şeydir canım.Gecmis olsunKızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Beni 3. Ayda çağırdı ilk oğlumda hiç cagirmadi gerek yok dedi neymis ki o kadar önemli olanValla bende gitmek istemiyorum aradım gelmesem olmaz mi dedim olmaz çok önemli doktorun muayene etmesi gerekiyor dedi. Salı gününe erteledim gidecez mecbur
Allah razı olsun canım her şeyi denedim yapmam dediğim her şeyi yaptım ayağımda bile salladım yok hiç bir şey işe yaramıyor öyle ağlıyor ki bazen resmen o ağrıyla tırnaklarını bana geçiriyor nasıl acı çekiyorsa Allah şifa versin inşallah bizim gibilere bebeğimi öyle görmek zor gerçektenCanım ya Zor bi durum
Kolik muziği denedin mi ?
İlk sustur öyle emzir canım
Allah kolaylık versin
Bizde ara ara kolik oluyor ,eskiden her gun ağlardı
Umarım kısa sürer
Allah razı olsun canım her şeyi denedim yapmam dediğim her şeyi yaptım ayağımda bile salladım yok hiç bir şey işe yaramıyor öyle ağlıyor ki bazen resmen o ağrıyla tırnaklarını bana geçiriyor nasıl acı çekiyorsa Allah şifa versin inşallah bizim gibilere bebeğimi öyle görmek zor gerçekten
Ne kadar süre emziriyorsun? Ben yarım saat emziriyorum ama hala aranıyor12de uyuttuğum kızım şimdi kalktı emişiyoz çok şükür 40tan sonra huyu değişmedi gene uykucu bizimki
belli bi dakka yok canım ne kadar emmek isterseNe kadar süre emziriyorsun? Ben yarım saat emziriyorum ama hala aranıyor
Sayeciğim Allah kolaylık versin. Çok zor ikizlere yetişmek bir de senin kolikmiş bir yavru kuş, sayılı zaman canım, geçecek bunlar. Az daha sabır.Selam kızlar giremiyorum yetişemiyorum resmen. Oğlanlardan biri kolik artık kollarımda güç kalmıyor onu sakinleştirmeye çalışmaktan inşallah kusa sürer bu durum. Çünkü gece emmesinl de etkiliyor ağlamaktan ememiyor çıldırmak üzereyim. Sizlerde iyisinizdir umarım