• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyi geceler
Bizimki bugun az az kakiş yaptı
Dün butun beZi doldurmuş ve taşırmıştı hatta üstüme bile geldi 🤦🏻‍♀️
Neyse bugün cok ağladı kakasını yapmıyor diye ağrı çekiyor sanırım
Karnına zeytinyağı sürdüm masaj yaptım rezene içtim,içirdim
Zinco verdim,ayagımda salladım uyudu
İnş kakasını yapar 👻

Kızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Kıyamam ben sana
Canım biz burdan ne kadar yorum yapsakta doktorlar en iyisini bilir
Umarım sıcaktndır
Geçmiş olsun meleğine❤️

Selam kızlar giremiyorum yetişemiyorum resmen. Oğlanlardan biri kolik artık kollarımda güç kalmıyor onu sakinleştirmeye çalışmaktan 😞 inşallah kusa sürer bu durum. Çünkü gece emmesinl de etkiliyor ağlamaktan ememiyor çıldırmak üzereyim. Sizlerde iyisinizdir umarım

Selam kızlar giremiyorum yetişemiyorum resmen. Oğlanlardan biri kolik artık kollarımda güç kalmıyor onu sakinleştirmeye çalışmaktan 😞 inşallah kusa sürer bu durum. Çünkü gece emmesinl de etkiliyor ağlamaktan ememiyor çıldırmak üzereyim. Sizlerde iyisinizdir umarım
Canım ya 🤦🏻‍♀️Zor bi durum
Kolik muziği denedin mi ?
İlk sustur öyle emzir canım
Allah kolaylık versin
Bizde ara ara kolik oluyor ,eskiden her gun ağlardı
Umarım kısa sürer

Kızlar bi bakar mısınız kızımın yüzünde ve sırtında kırmızı pütürlü noktalar var ya bir anda gördüm şok oldum basina böyle birsey gelen var mi cok endişelendim doktora götüreceğim olmazsa.
Atipik dermatit sanırım.Ama hemen doktora götürmelisin anne sütü alerjisi olabilir.Bu durumda senin diyet yapman gerekebilir.Insallah hemen geçen bir şeydir canım.Gecmis olsun

Canım ya 🤦🏻‍♀️Zor bi durum
Kolik muziği denedin mi ?
İlk sustur öyle emzir canım
Allah kolaylık versin
Bizde ara ara kolik oluyor ,eskiden her gun ağlardı
Umarım kısa sürer
Allah razı olsun canım her şeyi denedim yapmam dediğim her şeyi yaptım ayağımda bile salladım yok hiç bir şey işe yaramıyor😖 öyle ağlıyor ki bazen resmen o ağrıyla tırnaklarını bana geçiriyor nasıl acı çekiyorsa😞 Allah şifa versin inşallah bizim gibilere bebeğimi öyle görmek zor gerçekten

Ya ama şunu merak ediyorum bu kv ler de zamanında kendileri çekmedi mi kendi kv lerinden? Onlar da demiştir belki ay ben böyle olmam diye. Ama yine de oldular. Demek ki farketmeden olunuyor böyle. Bu korkunç bir düşünce :110: Yani ben de istemediğim birşeye dönüşür müyüm acaba??

Allah razı olsun canım her şeyi denedim yapmam dediğim her şeyi yaptım ayağımda bile salladım yok hiç bir şey işe yaramıyor😖 öyle ağlıyor ki bazen resmen o ağrıyla tırnaklarını bana geçiriyor nasıl acı çekiyorsa😞 Allah şifa versin inşallah bizim gibilere bebeğimi öyle görmek zor gerçekten

Ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki.2.oglum da kolik benim.Haftanin 4-5 günü çok ağrı çekiyor.1-2 gün biraz rahat.Dedigin gibi kendini bizi tırnaklıyor yavrucak acidan.Gecici bir durum.Öncekinden biliyorum.1-2 ay kadar daha sabredecez.Allah kolaylık versin hepimize yavrularımıza da şifa versin.

Sayeciğim Allah kolaylık versin. Çok zor ikizlere yetişmek bir de senin kolikmiş bir yavru kuş, sayılı zaman canım, geçecek bunlar. Az daha sabır.
Destek olan biri var dimi sana

Back