2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Peki benim bu mesaja aşırı duygulanmam? İyi bayramlar canım

Compeng maşallah yaaa kuzuya çok tatlı
Alonya çok güzelsin
Zehra evet canım ama banyo sırasında açılıyorlar ya hapsuşuruyorlar ya o sırada atıyorlar dışarı.
Aynen canım bende o yontemi hatırladım bıcıcıp yaptırdım hapşurur hapşurmaz bir güzel çektim aparatla

Benimde 23 gün oldu ilk günlere göre acısı biraz azaldı ama tamamen geçmedi ve dikişler haala düşmedi
Perinede yırtık ya da epizyo varsa o geç iyileşiyor malesef canım . Benim birinci doğumda hem neredeyse boylu boyuna perine kesisi hem içten yırtıklar vardı çok geç iyileşti. Ikincide perineden değil labiaminörlere doğru attı doktorum kesiyi. Bu daha çabuk iyileşti, bu seferde içsel yırtıklar ve dikiş vardı. Bende anladım ki perine kesisi çok daha geç iyileşiyor.

Benimde 23 gün oldu ilk günlere göre acısı biraz azaldı ama tamamen geçmedi ve dikişler haala düşmedi
Benim ilk doğumumda maalesef uzun sürdü iyileşmesi..
3 ay kadar
Bu doğumumda yırtık dikiş vs hiç biri olmadı elhamdülillah.. En çok dikişten korkar olmuştum

Normal Doğum yapıp dikişi olanlar ne zamana iyileşti dikişleriniz ne zaman geçecek şişlik ve ağrılar bebeğimle daha güzel ilgilenmek istiyorum dikişlere bi zarar gelecek diye az da olsa sakınıyorum kendimi
Benim 15. Gün dikişlerim düştü kendiliğinden canim. Ağrı hiç olmadi ama dikiş yerinde az bi şişlik var. O da geçer umuyorum. Seninki de en kısa sürede geçer insallah

Sürekli bebeğe su ver diyorlar anne sütünün yüzde 80i su diyorum anlamıyorlar bebeğine su veren var mı gerçekten
Verme canım gerek yok.Ben vermedim vermem.Bur arkadaşım biberonla su veriyordu cocuk da baya baya içiyordu.Veren var yani.Ama yanlış.Cocuk yok yere midesini dolduruyor tokluk hissi oluşuyor ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…