Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzirme sonrası yan yatırmak gerekiyor dimi kızlar kusma olayına karsı? Emzirmeden Ne kadar zaman sonra normal sırtüstü yatabilir? Reflü yatağında yatıyor bizimki baş kısmı hafif yüksek sırtüstü yatmasında sakınca olurmu bilemedim.
Burdan biri mi dua etti bize hadi itiraf edin maşallah barekallah Kerem emdi emdi uyudu gazlarını çıkardı bugün.Butun işlerimi yaptım sayılır.5 kilo şeftali bile doğradim reçel yapmak içinGeriye maaile bayram banyomuz ve bayramliklarimizin utusu kaldi.Lütfen Allahım hep böyle olsun.Gece de uyusun
Amin.Dua eden varsa da hep etsin
Alonya maşallah kerem çok tatlı ya dün bende öyle oldum korktum yaaa hiç normal olmamışsak demkki garibime gitti (Gaz sorunsalı)Ya bişey farkettim bu gruptaki hatunların hepsinin bir albenisi bir çekiciliği var hepiniz mi güzel olursunuz hatunlar
İnstagramdan sizleri stalklarken ben
Yaaaa ben keremi Zeyna03 nın kuzusu sandım keremi çok beğendim maşallah erkek güzeliSağ ol teyzesi ama benimki erkek
Benim 12. Gün hepsi düştü canım. Sağ tarafta hafif bi şişlik var ama ağrı yapmıyor pek. Sadece bacaklarımı fazla acarsamNormal Doğum yapıp dikişi olanlar ne zamana iyileşti dikişleriniz ne zaman geçecek şişlik ve ağrılar bebeğimle daha güzel ilgilenmek istiyorum dikişlere bi zarar gelecek diye az da olsa sakınıyorum kendimi
Demir yüzüstü uyumaya bayılıyor. Özellikle öyle yattığında 2 3 saat usanmadan yatıyor. Kafasını dik tutabiliyor ve sağa sola dönebiliyor diye öyle uyutuyorum ben Allaha emanet
Maşallah Demire yerim yaaaHadi ya sağol canım ben su ana kadar gece hep sırtüstü yatırdım zaten kafasını hep çeviriyor sağa sola ve reflü yatağında yatıyor bas kısmı eğimli. İnsan yine de dogru mu diye düşünüyor.
İnek obası uyaaannnn!!!!!
Kahve yapıcam..!!
Ya aynen bir onda kayıyor birde ana kucağında kemerlerini bağlamadığım için bu arada sen ayaklı ana kucağı almıştın sanırım memnun Muş’un ondan bir arkadaşta düşünüyor da canımAynen bende reflü yatağında sırtüstü yatıyorum kaymasın diye de ayak ucuna reflü yatağının altına küçük Bi yastık sıkıştırıuorım yoksa kaya kaya beşiğin sonuna kadar geliyor
Ben seni çok seviyorum ❤
2 gün erken çekilen 1 ay fotoğrafı oyuncağı da anneannesinin el emeği
Eki Görüntüle 2297751
Sizin bebeklerinde hafiften hafif burunları tıkanıyo mu kızlar ?
Katılıyorum canım.Daha önce bende söylemiştim.Herkes cillop gibi maşallah.Buradaki hatunlar hem güzel,hem iyi birer anne,hem ileri görüşlü,kültürlü,akıllı....Tü tü maşallah popişleri kaşıyın.İnstada fotom yok sosyal medyaya pek koymuyorum kendimi.İki çocuklu tombul bir anayım.Benim de içim güzel sanki değil mi kızlar @bskscl gibi övün beni övün dermişim
Compeng maşallah yaaa kuzuya çok tatlıŞimdi yine kontrol ettim biri tıkalı gibi nefes alırken öyle ses geliyor nasıl anlarım tıkandığını ya da nasıl açarım
Çok nadir kullanıyorum yatmıyo benim danaYa aynen bir onda kayıyor birde ana kucağında kemerlerini bağlamadığım için bu arada sen ayaklı ana kucağı almıştın sanırım memnun Muş’un ondan bir arkadaşta düşünüyor da canım
Cok sanslisin yaniİnstadan hediye cnnm çekilişe katılmıştım
Ben de beşikte bu yatakla yatırıyorum canımMaşallah Demire yerim yaaa
B bibliyofil_k
Bende beşiğine bu şekil reflü içinde koyuyorum bazen canım
En iyisi uyurken cekmekDurmuyor ki hiç bu fotoğrafı zor çektim
Benimde 23 gün oldu ilk günlere göre acısı biraz azaldı ama tamamen geçmedi ve dikişler haala düşmediBenim neredeyse 20 gün olacak. Henüz tam iyileşmiş değil. Ama bayağı rahatladım ilk günlere göre
Canım 7 saat. GEldik dün yol boyu uyudu şapşeyto sadece acıkınca uyanıp emdi bidaa uyudu. Şüküüür. Biz geZmeyi çok sevdüğümüzden en çok babası sevindi bu duruma. Herkeşlerime mutlu güZel bayramlar. Biz de burda aile olduk sayılır artık kızlarr. SevdiklerimiZle nice mutlu bayramlar geçirelim inşallahKaç saat yol? Hadi bakalım avrupai
Öyle yaptım bu gece çok uyandı sıcak buralar çokİste kundak yapman lazım,benim oglanda elleri ayaklari yüzünden hep uyaniyordu korkuyordu,kundak çare oldu