2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet arkadaşım tarama testi sonuçları riskli ve sadece bilgi amaclı yani engelli mi degilmi.tedavi de yok tek yapılabilecek kurtaj ki ben buna karşıyım. O yüzden bende yaptırmayı dusunmuyorum

Evet o da sadece cocugu aldırmayı dusunursenız yaptırmak mantıklı. Cunku genetik bozuklukların tedavisi yok. Yani bunu bilmenin hamilelik surecinde kimseye faydası yok bence
Evet doğru , aldırmak istersen yaptırabilirsin saddece , eğer sağlıksız bir bebeği dünyaya getirmeyi düşünmüyorsan yaptırmak mantıklı ç

Ben de saglik ocağında kan testini yaptırıp sonucu ozeldeki doktoruma görürdüm. CMV img pozitif cikmis doktor tekrar istedi negatif cıktı. Sağlık ocaginin sonuçları yanlış çıkabiliyor dedi. Tekrar baktır sen de. Hemen moralini bozma. Ben boş yere üzdüm kendimi

İğne kullanıyorsun degil mı, çok normal cancagizim, ben karnima dokunamiyorum bile
Evet canim kullaniyorum bnde igne ama benim ici aciyor ya bu siralar cok istifra ettim ondan da olablir diyorum kendi kendime bugub doktora gttik teyzeleri bebisim el salladi bize artik oynuyoruz kimil kimil hareket ediyoruz

bende sağlık ocağında idrar tahlili yaptırmıştım. baya kum döküyorum o teste göre. doktor onların baktıklarının doğru olmadığını söyledi hastanede bir daha yaptırdım bişey çıkmamış. kültür de yaptırıyorum bakalım o nasıl çıkacak.

o zaman ben de tekrarını isteyeyeim inşallah yanlış çıkmıştır . Teşekkür ederim

Canim oncelikle stres yapma bnce bu doktorlar cok dengesi olabliyor bir cok doktor bebegi gormek icin 7. Ve 8. Haftayi bekliyorlar bence sakin doktorum söylediğine uyma baska bir doktora git zaten ikiz gebeliklerde biri birinden mutlaka kucuk oluyor onu problem yapma suan sen dha cok yeni hamilesin görmeyince hemen alalim mantigina çıldırıyorum sen mutlaka baska bir doktora git bence sende degil sorun doktorda tatlim

Iste malesef doktorlarimiza bu yuzden guvensiziz hemen ne kolay silip atabliyorlar emin olki o minnaklar sapa saglam olucak canim hic skma canini dedigim gibo dha bebislerin cok ufak gorunmemesi cok normal

Inşallah temiz çıkar. Ama büyük konusmayim ben bir daha saglik ocağında kan vermem. Bu pozitif çıkan teste göre bebek tedavisi olmayan ciddi bi hastalıkla doğuyor. Allah kimseye yasatmasin

Canım şöyle bi şey var bu çocuğu öyle yada böyle kabul ediyo musun onu ölçmek gerek ilk önce Allah’ın bize emaneti ancak biz koruyup bakmakla yükümlüyüz ben öyle yada böyle sağlıklı veya değil kabul ediyorum dünyada alınacak tek bir nefesi olsa dahi ben onu engellemem ben yaptırma taraftarıyım neyle karşılaşacağımı bilmek için gerekirse 5 doktora giderim fikir alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…