2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şimdi yine kontrol ettim biri tıkalı gibi nefes alırken öyle ses geliyor nasıl anlarım tıkandığını ya da nasıl açarım
Bazen burun eti ödem yapıyor kuruluktan sıcaktan. Burnunu damla su ile ya da serum fizyolojik ile islatabilirsin. Eğer geçerse kurulmuştur gecmezse de aparatı ile cekebilirsin. Ben her gün mutlaka temizliyorum çok rahat uyuyor

Şimdi yine kontrol ettim biri tıkalı gibi nefes alırken öyle ses geliyor nasıl anlarım tıkandığını ya da nasıl açarım
Şuan benimkide neredeyse full tıkalı gibi. Zorlanıyor yavrum Neden oluyor anlamıyorum

Normal Doğum yapıp dikişi olanlar ne zamana iyileşti dikişleriniz ne zaman geçecek şişlik ve ağrılar bebeğimle daha güzel ilgilenmek istiyorum dikişlere bi zarar gelecek diye az da olsa sakınıyorum kendimi

Normal Doğum yapıp dikişi olanlar ne zamana iyileşti dikişleriniz ne zaman geçecek şişlik ve ağrılar bebeğimle daha güzel ilgilenmek istiyorum dikişlere bi zarar gelecek diye az da olsa sakınıyorum kendimi
Benim neredeyse 20 gün olacak. Henüz tam iyileşmiş değil. Ama bayağı rahatladım ilk günlere göre

Kuzum sezeryan oldum 2 çocuğum ilk gunden beri herseyiyle kendim ilgileniyorum hatta ilk gece bile annem uyudy ben aldim seninde oldugu baya sanırım bisey olmaz artik heralde

Ben seni çok seviyorum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…