• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay inşallah. Yerim senin kızını, inletmese iyimiş ama ne yapsın sıkılmıştır çocuk.
Çok sağol canım, ben de seni stalkladım sen de kuzun da çok güzelsiniz maşallahhhh.

Benim de çok çok az oldu kanamam, ben bana bi ilaç vurdular ameliyat esnasında kan kaybını önlemek için o ina bağlıyorum az kanamayı.

Ben seni yerim Ömer bey. 1 ayınız hayırlı olsun.
Canım valla şimdi şüpheye düştüm bize hiç test yapılmadı
Biz bir gece fototerapi aldık ona rağmen yükseldiği için bizimki kan idrar testi istedi canım cok agladı bir de torba gibi bsey taktılar :( idrarını yaptı ama yetersiz numune demişler. Bişey olmaz insallah kalbini ferah tut. Allaha emanetler kuzucuklar.

Bizimki hayatta yatmaz oyle fotoğraf cekerken bir dk tutamadım. Bana da daralıyor gibi geliyor ben de yatırmak istemiyorum zaten
ilk oğlum yüzüstü ihiç sevmezdi. Yatmadı öyle buda yan yada sırt üstü yatmak istemiyor. Bebek mizacıyla alakalı heralde kendileri karar veriyorlar.
Kızlar depresyona girmeme az kaldı. Bu çocuk 7/24 kucakta sol kolumda kas yırtığı vardı parmaklarım uyuşuyor kucakta taşımaktan, tam yatağına koyuyorum ağlıyor. Evde sürekli rap müzik eşliğinde dans ediyoruz yoksa durmuyo nasıl çocuk bu ninni sevmez
Allah yardımcın olsun canım inş düzene girer. Ama en kötü ihtimalde bile 3 aydan sonra iyice rahatlarsın

Bende öyle biliyordum ama yan yatırmamak lazımmış canım sırtüstü yatırınca kafasını sağa sola çevirebiliyo kusarken ama yan yatırınca çabalarken ağız üstü kapanabilirmiş uyanıksam yüzüstü ve yan yatırıyorum ama uyicaksam sırtüstü
Yan dedigimiz sirt.ustu olup kafasi yanda yani😊

Kuzum şimdi benim hadime değil sana fikir vermek bende senin gibi yeni anneyim,ama her yıl dünyada binlerce çocuk ölüyor(rabbim bizimkilerini korusun) nedenleri şöyle; yan yatırmak,üstüne battaniye örtmek,yatakta oyuncak bırakmak,yumuşak yatak bunların hepsi bebeklerin boğulmasına neden oluyor. Ben hastanede 3 gün kaldım ve hastanenin her yerinde bebek nasil yatırılmalı diye afişler vardi duvarlarda,biraz sert yatak,sırt üstü kafası yana çevirelecek,bebek kundaksa battaniyeyle örtülebilir ama asla göğüs hizasından yukarı çıkmadan,kundak değilse asla battaniye örtülmemeli
Haklısın canım diğer bilgiler için de çok sağol onlar içim hep en iyisini yapmak istiyoruz hayırlısıyla atlatalım şu dönemleri 🙏

Hadi ya sağol canım ben su ana kadar gece hep sırtüstü yatırdım zaten kafasını hep çeviriyor sağa sola ve reflü yatağında yatıyor bas kısmı eğimli. İnsan yine de dogru mu diye düşünüyor.
Canim senin.sirt ustu dedigin kafasi da dik onu sormadin mi..Yoksa sirt ustu yatiriyorum kafasi da ya.sagda ya solda oluyor

Kuzum şimdi benim hadime değil sana fikir vermek bende senin gibi yeni anneyim,ama her yıl dünyada binlerce çocuk ölüyor(rabbim bizimkilerini korusun) nedenleri şöyle; yan yatırmak,üstüne battaniye örtmek,yatakta oyuncak bırakmak,yumuşak yatak bunların hepsi bebeklerin boğulmasına neden oluyor. Ben hastanede 3 gün kaldım ve hastanenin her yerinde bebek nasil yatırılmalı diye afişler vardi duvarlarda,biraz sert yatak,sırt üstü kafası yana çevirelecek,bebek kundaksa battaniyeyle örtülebilir ama asla göğüs hizasından yukarı çıkmadan,kundak değilse asla battaniye örtülmemeli
Of ya benimki yüzüstü yatıyor diken üstünde tüm surekli

Benimkinin gazi olunca sakinleşsin diye yüzüstü yatırıyorum ama başından ayrılmıyorum. Geceleri asla öyle yatırma lütfen
Yok geceleri değil ama gündüzleri öyle yagmazsa uyumuyor şimdi senin yazını okudum yanındaydım sırtüstü çevirelim dedim ağlamaya başladı elleriyle boşluğa düşüyormuş gibi korkuyor ve agliyor

Teyzoşlar❤️
İyi bayramlar

Eklentiler

• 47BFF83B-E717-49E0-BE26-13AFB7B8D8B5.jpeg
    47BFF83B-E717-49E0-BE26-13AFB7B8D8B5.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 123
Back