• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mama vermeden evvel sütünüzü sağıp vermenizi öneririm. Bize de mama ver demişti doktor ama sağdım ve gördüm ki sütüm yeterliymiş kızım çekemiyormuş o sebeple sağıp verdim. Avent natural kullanıyorum ben de ama emse de hala güçsüz uyuyarak emiyor, bu da bir nevi meme reddiymiş. Bu sebeple önermeli miyim bu biberonu bilmiyorum 🤷‍♀️
Ben zaten bastan beri sagıp veriyorum göğüs ucum olmadıgı için bebek almadı mama verıldı hastanede oyle basladı mama serüveni .sütünü hep verdim bır haftada da sadece emzirdim zorla alıstırdm ac kala kala emdi ama yetmemıs cocuguma 1gr bile almamıs bu yuzden baslattı doktor gelişmemesi ac kaldıgı ve komaya gırebılecegi anlamına gelirmiş

Canımlar tatlımlar 🥰
Şimdiden hepimize iyi bayramlar..
Biraz saat farkı biraz aile zamanı geçireceğimiz için yarın bakamazsam die şimdiden yazayım dedim..
Ailesi yanında olanlar olmayanlar, nerede o eski bayramlar dememek için sevdiğiniz her kim varsa arayıp bi’ sesini duyun, gülümseyin gülümsetin bence 😇
Bizim gibi gurbette yaşayan arkadaşlarım bayram aromasından çoooook daha uzak biliyorum.. Ama yine de, iyi bayramlar olsun hepimize ♥️

Dip not : Kurban bayramında kurban olduklarımı paylaşayım sizle.. Bayram şekeri niyetine 🤗🧿🍭

Eklentiler

• AEB77968-CC62-4646-B774-393B22B6F9E7.jpeg
    AEB77968-CC62-4646-B774-393B22B6F9E7.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 71
  • 350D21AA-60C4-4667-818E-090B60E11E85.jpeg
    350D21AA-60C4-4667-818E-090B60E11E85.jpeg
    133,3 KB · Görüntüleme: 76
Sizin bebeklerinde hafiften hafif burunları tıkanıyo mu kızlar ? 😐

Teyzoşlar❤
İyi bayramlar
İyi bayramlar güzel kuzum, 2 ayın kutlu olsun. Sağlıkla mutlulukla büyü.
Canımlar tatlımlar 🥰
Şimdiden hepimize iyi bayramlar..
Biraz saat farkı biraz aile zamanı geçireceğimiz için yarın bakamazsam die şimdiden yazayım dedim..
Ailesi yanında olanlar olmayanlar, nerede o eski bayramlar dememek için sevdiğiniz her kim varsa arayıp bi’ sesini duyun, gülümseyin gülümsetin bence 😇
Bizim gibi gurbette yaşayan arkadaşlarım bayram aromasından çoooook daha uzak biliyorum.. Ama yine de, iyi bayramlar olsun hepimize ♥

Dip not : Kurban bayramında kurban olduklarımı paylaşayım sizle.. Bayram şekeri niyetine 🤗🧿🍭
İyi bayramlar kuzucuklar. Allah size uzun sağlıklı ve güzel bir ömür versin. Öperim sizi

Tıkalı gibi homurdanma sesi var ama bakıyoruz tıkalı değil gibi. Tuhaf bir bilinmezlik var bizde 😔
Aynı şekil canım. Mevsimsel mi acaba bilemedim bende. Aman tam tıkanmasında o çok çok zor..

Yok geceleri değil ama gündüzleri öyle yagmazsa uyumuyor şimdi senin yazını okudum yanındaydım sırtüstü çevirelim dedim ağlamaya başladı elleriyle boşluğa düşüyormuş gibi korkuyor ve agliyor
İste kundak yapman lazım,benim oglanda elleri ayaklari yüzünden hep uyaniyordu korkuyordu,kundak çare oldu

Ya bişey farkettim bu gruptaki hatunların hepsinin bir albenisi bir çekiciliği var hepiniz mi güzel olursunuz hatunlar 😀😀
İnstagramdan sizleri stalklarken ben 😂

Katılıyorum canım.Daha önce bende söylemiştim.Herkes cillop gibi maşallah.Buradaki hatunlar hem güzel,hem iyi birer anne,hem ileri görüşlü,kültürlü,akıllı....Tü tü maşallah popişleri kaşıyın.😂İnstada fotom yok sosyal medyaya pek koymuyorum kendimi.İki çocuklu tombul bir anayım.Benim de içim güzel sanki değil mi kızlar😂 @bskscl gibi övün beni övün dermişim 😂😍

Son düzenleme:
😍 senin bayramliklarini yerimmmm,ya ne güzel burda asla bayram havasi yok :(

Kıyamam Kanada lokumum.Allah bayram havasını en derinden hissettiğiniz nice bayramlar göstersin.Ailenin yanında olması güzel bir artı.Birde Leoyla ilk bayramınız tadını çıkar bebeğim 😍😘

Kıyamam Kanada lokumum.Allah bayram havasını en derinden hissettiğiniz nice bayramlar göstersin.Ailenin yanında olması güzel bir artı.Birde Leoyla ilk bayramınız tadını çıkar bebeğim 😍😘
İnsallah canim. Aile büyükleri bisey yapmayinca resmi tatil olmayınca maalesef bisey anlamıyoruz

Şimdi yine kontrol ettim biri tıkalı gibi nefes alırken öyle ses geliyor 😐 nasıl anlarım tıkandığını ya da nasıl açarım 😟
Emerken zorlaniyosa burnu tikalidir canım, benimkinin de tıkalı ben burun aspiratöru kullanıyorum işe yarıyor

Back