2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladım canım en azından gece yan yatırcam bundan sonra haklısın emzirmeden baya sonra da olsa kusabiliyorlar çünkü.

Sürekli ayni yonde kalmadikca sorun yok canim bi sag bi sol sadece surekli ayni tarafa yatirmamak gerekiyor

Yok ya benim oğlan bi tuhaf anne sütü içmeyen gördükde mama sevmeyen bebek mi olur?? İçmiyor suratını ekşitiyor sütüm olmasa napıcak açmı kalıcak
Bizimki de öyle açlıktan delirene kadar içmek istemiyor. Çekiyor çekiyor süt yok anca öyle alıyor mamayı. Bak bı saattir boş memeyi emmek istiyor. Denedi denedi mamayı almadan uyudu.

Kizlar regl olanlar ben 45.gundeyim dun regl sancisiyla geldi ama bugun yok siz nasil oldunuz

Kizlar regl olanlar ben 45.gundeyim dun regl sancisiyla geldi ama bugun yok siz nasil oldunuz
40 gün lohusa kanaması bitti. Zaten o daha leke şeklinde oluyor ya. 41. Gün bı baktım şok şok çok yoğun bi kanama başlamış tekrar. Aynı adet gibi. Ağrı falan olmadı ama 7 gün de o sürdü. 47. Gün temizlendim nihayet.

O zaman benimki lohusa kanamasi mi hala 1 haftadir yoktu dun basladi ama gunluk ped yeterli oldu

Bende öyle biliyordum ama yan yatırmamak lazımmış canım sırtüstü yatırınca kafasını sağa sola çevirebiliyo kusarken ama yan yatırınca çabalarken ağız üstü kapanabilirmiş uyanıksam yüzüstü ve yan yatırıyorum ama uyicaksam sırtüstü

çok şükür canım kulak için boşuna korkutuyorlar.
Yerim bu oglusu cok belli değil bence artık
İnş canım benim geçmiştir.

Tipini yediğimmmmm

Hadi ya sağol canım ben su ana kadar gece hep sırtüstü yatırdım zaten kafasını hep çeviriyor sağa sola ve reflü yatağında yatıyor bas kısmı eğimli. İnsan yine de dogru mu diye düşünüyor.

Demir yüzüstü uyumaya bayılıyor. Özellikle öyle yattığında 2 3 saat usanmadan yatıyor. Kafasını dik tutabiliyor ve sağa sola dönebiliyor diye öyle uyutuyorum ben Allaha emanet

Bizimki hayatta yatmaz oyle fotoğraf cekerken bir dk tutamadım. Bana da daralıyor gibi geliyor ben de yatırmak istemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…