2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar kim sordu hatırlamıyorum ama biri ağda sormuştu. Ben dün gittim, 38 günlük, çok rahatladım bir sorun yok
Ben sormuştum. Ben de bayramdan sonra yaptırayım 40 muayenesinden önce. Çok sağol cevap için.
Sarılıgı uzamış kanda 12 cıktı dün cocuk doktoru idrar istedi verdik yetersiz numune diye laboratuvar reddetmiş bir daha vermemiz gerekiyor canım
Canım benim ikizlerden biri 10 diperi 12 uzamış anne sütü sarılığı dediler ve çok da önemsemediler. Senin doktorun ne dedi?

@Meylen çok sevindim testi geçmenize darısı benim Burçağıma.

Bebekler asla yan yatirilmamali,sırt üstü yatırılıp sadece kafası yan duracak kusma olaylarına karşı

Aynen bende reflü yatağında sırtüstü yatıyorum kaymasın diye de ayak ucuna reflü yatağının altına küçük Bi yastık sıkıştırıuorım yoksa kaya kaya beşiğin sonuna kadar geliyor

senin bayramliklarini yerimmmm,ya ne güzel burda asla bayram havasi yok

Geçer eminim Saryacım
Bugün benim yırtık kızım hastaneyi inletti yine nasıl yaptık testi mememe yapıştırdım öyle yaptı kızcağız
Bu arada küçük bıdıklar ayrı güzel büyük bıdığın apayrı maşallah

İyi geceler kızlar kaç gündür okuyorum tam cevap yazıcam kız uyanıyor yüzde çıkan sivilcelere birşey yapmayın geçiyor. Ben ıslak pamukla siliyordum Dr. Nemli bırakma dedi hiç birşey sürme dedi şimdi sönmeye başladı.
Birde kanamalardan konuşulmuş. Benim kanamam çok az oldu hatta 3-5 gün bile diyebilirim ve de yoğun değildi çok fazla. Bugün 33. Gün ve daha birşey yok. Acaba bende mi terslik var

Canım bizim de 12 cıktı anne sütü sarılıgı teshisi koymadı hemen. kan verdik üç tüp. Kan sonucları iyi cıktı. İdrar da vercez idrar sonucu da iyiyse anne sütü sarılıgıdır emzirmeye devam et dedi. Gunde 2 defa mama da veriyorum doktor tavsiyesiyle.

Aynen bende reflü yatağında sırtüstü yatıyorum kaymasın diye de ayak ucuna reflü yatağının altına küçük Bi yastık sıkıştırıuorım yoksa kaya kaya beşiğin sonuna kadar geliyor
Benimki de kayıyor ayakları reflü yatağının içinde iki büklüm oluyor ben de yastık koyayım bi bu gece bakalım reflü yatagının ayak kısmına koyuyorsun dimi?

Doğduğundan beri bu sekilde yapıyorum bazıları yan yatırılmalı dedi kafam karıstı kuzum
Hastanede hemşireler hep yan yatırıyordu o yüzden ben de hep yan yatırıyorum. Hastanede bir iki kere kusmuştu korktum ondan sonra sırtüstü yatırmaya cesaret edemiyorum.

Ay inşallah. Yerim senin kızını, inletmese iyimiş ama ne yapsın sıkılmıştır çocuk.
Çok sağol canım, ben de seni stalkladım sen de kuzun da çok güzelsiniz maşallahhhh.
Benim de çok çok az oldu kanamam, ben bana bi ilaç vurdular ameliyat esnasında kan kaybını önlemek için o ina bağlıyorum az kanamayı.
2 gün erken çekilen 1 ay fotoğrafı oyuncağı da anneannesinin el emeği
Eki Görüntüle 2297751
Ben seni yerim Ömer bey. 1 ayınız hayırlı olsun.
Canım valla şimdi şüpheye düştüm bize hiç test yapılmadı

Kızlar depresyona girmeme az kaldı. Bu çocuk 7/24 kucakta sol kolumda kas yırtığı vardı parmaklarım uyuşuyor kucakta taşımaktan, tam yatağına koyuyorum ağlıyor. Evde sürekli rap müzik eşliğinde dans ediyoruz yoksa durmuyo nasıl çocuk bu ninni sevmez

Doğduğundan beri bu sekilde yapıyorum bazıları yan yatırılmalı dedi kafam karıstı kuzum
Kuzum şimdi benim hadime değil sana fikir vermek bende senin gibi yeni anneyim,ama her yıl dünyada binlerce çocuk ölüyor(rabbim bizimkilerini korusun) nedenleri şöyle; yan yatırmak,üstüne battaniye örtmek,yatakta oyuncak bırakmak,yumuşak yatak bunların hepsi bebeklerin boğulmasına neden oluyor. Ben hastanede 3 gün kaldım ve hastanenin her yerinde bebek nasil yatırılmalı diye afişler vardi duvarlarda,biraz sert yatak,sırt üstü kafası yana çevirelecek,bebek kundaksa battaniyeyle örtülebilir ama asla göğüs hizasından yukarı çıkmadan,kundak değilse asla battaniye örtülmemeli

Bizimkide ninni sevmez,ben söylerim o dalga geçercesine gülüyor bana. Kundak yapıyor musun? Belki faydasi olur,yatağa koyduktan sonra yatağı salla besik gibi belki uykuya hemen geri dalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…