• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bugun 22.gunumuz, O sancı çektikçe canımdan can gidiyor yavrum dudaklarını ısırıyor kivranirken çok ikiniyo :( bu biogaia reçeteli bı şey mi? Değilse hemen bugün aldiriyim, diğer dediklerini de uygulucam çok sağ ol cidden :KK68:
Recetesiz canim 6o kusur al bencede biraz olsun rahatlar biz ilk haftadan itibaren kullaniyoruz

Recetesiz canim 6o kusur al bencede biraz olsun rahatlar biz ilk haftadan itibaren kullaniyoruz
Doktorumuza sordum bugün, bize tendavit damla vermişti ona devam et yeterli dedi (ben 2gundur damlayi vermiyodum yavrum o yüzden sancı çekmiş galiba :( )

Doktorumuza sordum bugün, bize tendavit damla vermişti ona devam et yeterli dedi (ben 2gundur damlayi vermiyodum yavrum o yüzden sancı çekmiş galiba :( )
Canim zaten tamamen yok etmiyor ilk 3ay gazli donem oyle boyle gececek sen kendini suçlama ama birazda olsa rahatlatiyor bunlar

Biz kapıya minik bı GS forması asmistik Dr istediğiniz kadar forma asin Fenerbahçeli olacak diye bağırarak girdi odaya hahaha:) biz de oyleyle uyandık farkında bile değildik babamız koyu GS li:))
Bizim normal doğum olduğu için eşim dua ediyordu insallah 19. 'da doğar diye. Kalbi temizmis ne diyim artık 23.59 da doğum saati. Ama ben oğlumu beşiktaşlı yapmak için çaba sarfedicem tabiki😀😉

Yok ya benim oğlan bi tuhaf anne sütü içmeyen gördükde mama sevmeyen bebek mi olur?? İçmiyor suratını ekşitiyor sütüm olmasa napıcak açmı kalıcak

Burdan biri mi dua etti bize hadi itiraf edin maşallah barekallah Kerem emdi emdi uyudu gazlarını çıkardı bugün.Butun işlerimi yaptım sayılır.5 kilo şeftali bile doğradim reçel yapmak için😂Geriye maaile bayram banyomuz ve bayramliklarimizin utusu kaldi.Lütfen Allahım hep böyle olsun.Gece de uyusun
Amin.Dua eden varsa da hep etsin💕💕

Yok ya benim oğlan bi tuhaf anne sütü içmeyen gördükde mama sevmeyen bebek mi olur?? İçmiyor suratını ekşitiyor sütüm olmasa napıcak açmı kalıcak
Olmaz mı benim oğlan ne emzik ne biberon aldı. Hadi 6 ay sonra devam sütü vereyim dedim (mama) içmedi. Allahtan emdi.

Burdan biri mi dua etti bize hadi itiraf edin maşallah barekallah Kerem emdi emdi uyudu gazlarını çıkardı bugün.Butun işlerimi yaptım sayılır.5 kilo şeftali bile doğradim reçel yapmak için😂Geriye maaile bayram banyomuz ve bayramliklarimizin utusu kaldi.Lütfen Allahım hep böyle olsun.Gece de uyusun
Amin.Dua eden varsa da hep etsin💕💕
MaaşAllah subhanallah 😍
Bende arefe günü yapışık gezdim olen günlük işleri yapabildim o kadar 😁

Emzirme sonrası yan yatırmak gerekiyor dimi kızlar kusma olayına karsı? Emzirmeden Ne kadar zaman sonra normal sırtüstü yatabilir? Reflü yatağında yatıyor bizimki baş kısmı hafif yüksek sırtüstü yatmasında sakınca olurmu bilemedim.
Canim Doktor.bana 2 aylik olana.kadar sirt ustu yatirma dedi. Hatta ben dedim kontrolumdeyken.yatiriyorum dedim Doktorun yanindayken aniden.kustu bak simdi de bizim.kontrolumuzde ama kustu dedi.Ama emzirmeden baya sure sonra doktor oyle.soyledi ama yatiriyorum ya.kafa sekli.icin

Bizim normal doğum olduğu için eşim dua ediyordu insallah 19. 'da doğar diye. Kalbi temizmis ne diyim artık 23.59 da doğum saati. Ama ben oğlumu beşiktaşlı yapmak için çaba sarfedicem tabiki😀😉
Sizinki muhteşem ya, son dk da olsa doğmuş çocuk babası için süper olay bence:) bence bunca şeyden sonra FB li olsun annesi :)

Back