Biz kapıya minik bı GS forması asmistik Dr istediğiniz kadar forma asin Fenerbahçeli olacak diye bağırarak girdi odaya hahaha:) biz de oyleyle uyandık farkında bile değildik babamız koyu GS li:))
Ayy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bugun 22.gunumuz, O sancı çektikçe canımdan can gidiyor yavrum dudaklarını ısırıyor kivranirken çok ikiniyo bu biogaia reçeteli bı şey mi? Değilse hemen bugün aldiriyim, diğer dediklerini de uygulucam çok sağ ol cidden
Biz kapıya minik bı GS forması asmistik Dr istediğiniz kadar forma asin Fenerbahçeli olacak diye bağırarak girdi odaya hahaha:) biz de oyleyle uyandık farkında bile değildik babamız koyu GS li:))
Bizim normal doğum olduğu için eşim dua ediyordu insallah 19. 'da doğar diye. Kalbi temizmis ne diyim artık 23.59 da doğum saati. Ama ben oğlumu beşiktaşlı yapmak için çaba sarfedicem tabiki
Burdan biri mi dua etti bize hadi itiraf edin maşallah barekallah Kerem emdi emdi uyudu gazlarını çıkardı bugün.Butun işlerimi yaptım sayılır.5 kilo şeftali bile doğradim reçel yapmak içinGeriye maaile bayram banyomuz ve bayramliklarimizin utusu kaldi.Lütfen Allahım hep böyle olsun.Gece de uyusun
Amin.Dua eden varsa da hep etsin
Park yatak kullananlar ölçüleriniz kac acaba 2 tane begendigin uygun model park yatak var biri 60a120 diğeri 70e 110 hangimiz daha uzun ve daha kullanışlı
Burdan biri mi dua etti bize hadi itiraf edin maşallah barekallah Kerem emdi emdi uyudu gazlarını çıkardı bugün.Butun işlerimi yaptım sayılır.5 kilo şeftali bile doğradim reçel yapmak içinGeriye maaile bayram banyomuz ve bayramliklarimizin utusu kaldi.Lütfen Allahım hep böyle olsun.Gece de uyusun
Amin.Dua eden varsa da hep etsin
Ya bişey farkettim bu gruptaki hatunların hepsinin bir albenisi bir çekiciliği var hepiniz mi güzel olursunuz hatunlar
İnstagramdan sizleri stalklarken ben
Emzirme sonrası yan yatırmak gerekiyor dimi kızlar kusma olayına karsı? Emzirmeden Ne kadar zaman sonra normal sırtüstü yatabilir? Reflü yatağında yatıyor bizimki baş kısmı hafif yüksek sırtüstü yatmasında sakınca olurmu bilemedim.
Canim Doktor.bana 2 aylik olana.kadar sirt ustu yatirma dedi. Hatta ben dedim kontrolumdeyken.yatiriyorum dedim Doktorun yanindayken aniden.kustu bak simdi de bizim.kontrolumuzde ama kustu dedi.Ama emzirmeden baya sure sonra doktor oyle.soyledi ama yatiriyorum ya.kafa sekli.icin
Bizim normal doğum olduğu için eşim dua ediyordu insallah 19. 'da doğar diye. Kalbi temizmis ne diyim artık 23.59 da doğum saati. Ama ben oğlumu beşiktaşlı yapmak için çaba sarfedicem tabiki