- 14 Mart 2019
- 542
- 1.003
- 63
Sağ ol teyzesi ama benimki erkekMasallah canim ilk kizima benzettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol teyzesi ama benimki erkekMasallah canim ilk kizima benzettim
Anladım canım en azından gece yan yatırcam bundan sonra haklısın emzirmeden baya sonra da olsa kusabiliyorlar çünkü.Canim Doktor.bana 2 aylik olana.kadar sirt ustu yatirma dedi. Hatta ben dedim kontrolumdeyken.yatiriyorum dedim Doktorun yanindayken aniden.kustu bak simdi de bizim.kontrolumuzde ama kustu dedi.Ama emzirmeden baya sure sonra doktor oyle.soyledi ama yatiriyorum ya.kafa sekli.icin
Biliyorum canimSağ ol teyzesi ama benimki erkek
Sürekli ayni yonde kalmadikca sorun yok canim bi sag bi sol sadece surekli ayni tarafa yatirmamak gerekiyorCanim Doktor.bana 2 aylik olana.kadar sirt ustu yatirma dedi. Hatta ben dedim kontrolumdeyken.yatiriyorum dedim Doktorun yanindayken aniden.kustu bak simdi de bizim.kontrolumuzde ama kustu dedi.Ama emzirmeden baya sure sonra doktor oyle.soyledi ama yatiriyorum ya.kafa sekli.icin
Cok merak ediyorumYa bişey farkettim bu gruptaki hatunların hepsinin bir albenisi bir çekiciliği var hepiniz mi güzel olursunuz hatunlar
İnstagramdan sizleri stalklarken ben
Bizimki de öyle açlıktan delirene kadar içmek istemiyor. Çekiyor çekiyor süt yok anca öyle alıyor mamayı. Bak bı saattir boş memeyi emmek istiyor. Denedi denedi mamayı almadan uyudu.Yok ya benim oğlan bi tuhaf anne sütü içmeyen gördükde mama sevmeyen bebek mi olur?? İçmiyor suratını ekşitiyor sütüm olmasa napıcak açmı kalıcak
Yerin müsaitse 70*120 bence canim benimki 60 donmeye basladiktan sonra rahat edemiyordu 1 yasindan sonra yatirmadimPark yatak kullananlar ölçüleriniz kac acaba 2 tane begendigin uygun model park yatak var biri 60a120 diğeri 70e 110 hangimiz daha uzun ve daha kullanışlı
40 gün lohusa kanaması bitti. Zaten o daha leke şeklinde oluyor ya. 41. Gün bı baktım şok şok çok yoğun bi kanama başlamış tekrar. Aynı adet gibi. Ağrı falan olmadı ama 7 gün de o sürdü. 47. Gün temizlendim nihayet.Kizlar regl olanlar ben 45.gundeyim dun regl sancisiyla geldi ama bugun yok siz nasil oldunuz
O zaman benimki lohusa kanamasi mi hala 1 haftadir yoktu dun basladi ama gunluk ped yeterli oldu40 gün lohusa kanaması bitti. Zaten o daha leke şeklinde oluyor ya. 41. Gün bı baktım şok şok çok yoğun bi kanama başlamış tekrar. Aynı adet gibi. Ağrı falan olmadı ama 7 gün de o sürdü. 47. Gün temizlendim nihayet.
Adı 40 kanamasıymışO zaman benimki lohusa kanamasi mi hala 1 haftadir yoktu dun basladi ama gunluk ped yeterli oldu
Dene Bi bakalım gündüz de 2de yaptır örnek veriyorum öyle dene nolcak saatini kendine göre ayarla gerçekten zor geçiyor uyumazsaöğlen 12.30 13:30 arası fizik tedaviye gidiyorum canım 10 seansım kaldı bitsin denicem
gece 11de deniyeyim
Varsa takipleşelimCok merak ediyorum
Bende öyle biliyordum ama yan yatırmamak lazımmış canım sırtüstü yatırınca kafasını sağa sola çevirebiliyo kusarken ama yan yatırınca çabalarken ağız üstü kapanabilirmiş uyanıksam yüzüstü ve yan yatırıyorum ama uyicaksam sırtüstüEmzirme sonrası yan yatırmak gerekiyor dimi kızlar kusma olayına karsı? Emzirmeden Ne kadar zaman sonra normal sırtüstü yatabilir? Reflü yatağında yatıyor bizimki baş kısmı hafif yüksek sırtüstü yatmasında sakınca olurmu bilemedim.
çok şükür canım kulak için boşuna korkutuyorlar.Kulak testinden başarıyla geçildi
Banyo yaptırılıp Nisa hanım uyutuldu
Bayram temizliği yapıldı (kaynanalık ve kocalık yaptı ütüyü de hallettiler banyo mutfak ve buzdolabı bana aitti aşırı mutluyum)
İnş canım benim geçmiştir.Yerim bu oglusu cok belli değil bence artık
Tipini yediğimmmmmYok canım seninki baya düşük bizim 5. Gün 16.8 di. Cildi ciddi sarıydı.4 gün sonra 12ye geriledi. Bir keregerilemesi yeter dedi ama gözlerinde hala sarılık duruyor. 37 günlükken bir daha gösterdim. Kilo alımı iyi olduğu için kakası da aynı şekilde iyi anne sütü sarılığı korkmayın dedi. Güneşe tutmaya çalışıyorum hergün ama yine de hafif göz etrafında var. 3 aya kadar bile sürebilir dedi. Resimde belli mi ama hafif kaldı. Baya sarıydı önceden Eki Görüntüle 2297635
Çocuk müzikle susuyo ama bi kulağı duyup diğerinde sorun mu var diye korkmuştum çok şükür geçtik gitti budaçok şükür canım kulak için boşuna korkutuyorlar.
İnş canım benim geçmiştir.
Hadi ya sağol canım ben su ana kadar gece hep sırtüstü yatırdım zaten kafasını hep çeviriyor sağa sola ve reflü yatağında yatıyor bas kısmı eğimli. İnsan yine de dogru mu diye düşünüyor.Bende öyle biliyordum ama yan yatırmamak lazımmış canım sırtüstü yatırınca kafasını sağa sola çevirebiliyo kusarken ama yan yatırınca çabalarken ağız üstü kapanabilirmiş uyanıksam yüzüstü ve yan yatırıyorum ama uyicaksam sırtüstü
Demir yüzüstü uyumaya bayılıyor. Özellikle öyle yattığında 2 3 saat usanmadan yatıyor. Kafasını dik tutabiliyor ve sağa sola dönebiliyor diye öyle uyutuyorum ben Allaha emanet