Herkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.
Bestlak damla iciyorum ben hst. Den onerdiler birde çay yerine lactamil in cayini tuketiyorum hatta suan migros da %50 indirimde birde bi yontem okudum deneyen herkes cok memnun 5 yemek kasigi beyaz dut kurusunu 2.5 su bardagi suda 10dk kisik ateşte kaynatıp meyvesi ile tüketin kiminde 1. Gun kiminde 2. Gunde hemen etkisni gosteriyormus cocuk doktoru bana bol su ve uyku onerdi birde yesillik maydonoz hariç incir kurusu da tuketmemi söylemişti aklinizda olsun.Herkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.