2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Tamam canım yastık da iyi fikir onu da yapiyim çok teşekkür ederim

Kızlar şimdi biz doğduğundan beri sütleri arada sağıyoruz şimdi 4 aylık olunca 1. Ay sağdığımız sütleri atacakmıyız yaa eğer sütümüz gelmeye devam ederse?
Buzlukta 4 5 poşet var şu an ben verdim biberonla içti ac olduğunu düşündüğüm zamanlar içim rahatladı iyi oldu

Evet canım bi enzim varmış dondurucuya girip çıkan sütleri çözdürdüğünde sabun tadı veriyormuş. Bu yüzden dondurucuya girmeden sütleri kaynatmadan hafif cızırdayacak sekilde ısıtıp öyle dondurmak gerekmiş diye okumuştum

Evet canım doğru.Ama bu kez de besin değeri düşüyor.En güzeli zorunda kalmadıkça taze taze memeden beslemek.Calisan anneler icin de buzluktan ziyade dolap kısmını kullanmak.

öğlen 12.30 13:30 arası fizik tedaviye gidiyorum canım 10 seansım kaldı bitsin denicem
gece 11de deniyeyim

canım fırsat buldukça bebeğin uyudukça sende uyu dinlen moralin iyi olsun stres yapma sütüm az deme sütüm yetiyo de hep
bizimki 3650 doğdu 3. gün kontrolde 3200 doktor çok kilo vermiş böyle devam ederse mama başlıcaz dedi 2 gün sonra gittim 3330 olmuştu 2 günde 130 gram almış ki günde 20 gram alması gerekiyo
emzirdikçe artıyo süt merak etme
hiç mama vermedim benimkine
doktorumuz deseydi tabikide verirdim
petibör ye tahin helvası ye
hoşaf rezene kimyon maltana humana stil tea bol su
benim bildiğim bunlarda süt yapıyo

bebe yağı yüzünden mi isilik oluyo
sürmeyeyim bidaha

kız bugün 12 buçukta bi uyudu salonu süpürdüm sildim diğer odaları kız uyurken yapmaya cesaret edemiyorum ya
yanımda olcak illa kusar boğazına kaçar duymam diye ödüm patlıyo
diğer odalarıda yarın artık eşim evdeyken yaparım
zaten gelen olmuyo bana biz gidiyoz büyüklere
bide kek yaptım teyzem gelcem diye aradı
3 saat uyudu bizimki anası rahatça yaptı işlerini

Emzirme sonrası yan yatırmak gerekiyor dimi kızlar kusma olayına karsı? Emzirmeden Ne kadar zaman sonra normal sırtüstü yatabilir? Reflü yatağında yatıyor bizimki baş kısmı hafif yüksek sırtüstü yatmasında sakınca olurmu bilemedim.

İyi yapmıssın canım ben de ütüyle banyoyla uğraştım. Kıyafetlerini ne zamana kadar ütüleyeceğiz acaba :)

Dünden beri yazamadım bugün yapışık gezdik zira
Bi yemek zor yaptım
Kesin bi atak geçiriyor bugün
Uykuya dalamadı çünkü kesik kesik uyudu o da tam da şu an başına vurdu
Söyleniyor memede süt gelmesin diye uyumak istiyor

Mama vermeden evvel sütünüzü sağıp vermenizi öneririm. Bize de mama ver demişti doktor ama sağdım ve gördüm ki sütüm yeterliymiş kızım çekemiyormuş o sebeple sağıp verdim. Avent natural kullanıyorum ben de ama emse de hala güçsüz uyuyarak emiyor, bu da bir nevi meme reddiymiş. Bu sebeple önermeli miyim bu biberonu bilmiyorum

Ben emzirdikten sonra dik pozisyonda tutuyorum Bi 15 dakika. Sonra sırt üstü yaptırıyorum canım. Kafası hep yan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…