Herkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.
Bestlak damla iciyorum ben hst. Den onerdiler birde çay yerine lactamil in cayini tuketiyorum hatta suan migros da %50 indirimde birde bi yontem okudum deneyen herkes cok memnun 5 yemek kasigi beyaz dut kurusunu 2.5 su bardagi suda 10dk kisik ateşte kaynatıp meyvesi ile tüketin kiminde 1. Gun kiminde 2. Gunde hemen etkisni gosteriyormus cocuk doktoru bana bol su ve uyku onerdi birde yesillik maydonoz hariç incir kurusu da tuketmemi söylemişti aklinizda olsun.Herkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.
Her emzirme sonrası sütünü sağ ve bebeğe verebilirsin. Az da olsa sağ zamanla artacaktır benim çok şükür böyle arttı en başından beri sadece emziriyorum ve bir büyük oğlum da var tandem anneyimHerkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.
medicalparkNereye götürüyorsun bebegini kontrollere
Ohh hadi gözün aydın canım çok sevindim bende öpüyorum gelinimiiiKulak testinden başarıyla geçildi
Banyo yaptırılıp Nisa hanım uyutuldu
Bayram temizliği yapıldı (kaynanalık ve kocalık yaptı ütüyü de hallettiler banyo mutfak ve buzdolabı bana aitti aşırı mutluyum)
Hadi gözün aydınKulak testinden başarıyla geçildi
Banyo yaptırılıp Nisa hanım uyutuldu
Bayram temizliği yapıldı (kaynanalık ve kocalık yaptı ütüyü de hallettiler banyo mutfak ve buzdolabı bana aitti aşırı mutluyum)
Olsa şimdi kaç tane içerdim acaba. Bazen çok canim istiyor yalan yokbenimkide içmiyo
işe başlayınca kesin başlarım ben evde içen olmayınca dayanıyoda insan işyerinde yanımda püfür püfür içecekler dayanamam
Bizim popo da olmustu zeytinyagi karbonatli su ve hametan kullandim hametan iyi geldi bezideKızlar ya bu isilik olayına bi çözüm bulan var mı?
Yok canım seninki baya düşük bizim 5. Gün 16.8 di. Cildi ciddi sarıydı.4 gün sonra 12ye geriledi. Bir keregerilemesi yeter dedi ama gözlerinde hala sarılık duruyor. 37 günlükken bir daha gösterdim. Kilo alımı iyi olduğu için kakası da aynı şekilde iyi anne sütü sarılığı korkmayın dedi. Güneşe tutmaya çalışıyorum hergün ama yine de hafif göz etrafında var. 3 aya kadar bile sürebilir dedi. Resimde belli mi ama hafif kaldı. Baya sarıydı önceden Eki Görüntüle 2297635
Karataş ya doğum yapmıştım ya orada ki çocuk Dr Zelal hanıma gidiyoruz ama son kontrolede götüreceğim sonrasında park tıp merkezinde Aytekin beye goturecegimmedicalpark
sen nereye gidiyosun
biz sarılık olmadık çok şükür 3 kere bakıldı 9-8-6ydı 36. gün kontrolümüzde uzamış sarılık olabiliyo bazen deyip doktorumuz tekrar bakmak istedi 5 çıktı o zamandaYüzü cildi sarı mi bebeklerinizin.Yoksa rutin olarak mı kontrol ettiniz.Oglum 3. ve 6.gunler arasında biraz sarardı.3.gün degeri 8 di.4.gün değeri 9.9 idi.Emzir geçer deger yuksek degil dediler hastanede.Bol bol emzirdim.3-4 gün içinde vücudu yüzü normale döndü.Saglik ocağında cildine bakıp 15.gün kontrolunde sıkıntı yok düzelmiş dediler.Bi daha ölçülmedi kandan.1.ay kontrolünde ölcturmeme gerek var mı?
Teyzesi bütün dediklerini yaptım sonuç bu:) maşallah sübhanallah ❤Zeyna03
19 temmuz da mi doğdu bebişAyy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bugun 22.gunumuz, O sancı çektikçe canımdan can gidiyor yavrum dudaklarını ısırıyor kivranirken çok ikiniyobu biogaia reçeteli bı şey mi? Değilse hemen bugün aldiriyim, diğer dediklerini de uygulucam çok sağ ol cidden
Böyle birşey mi diyorsun. Ben aldım ama daha hiç kullanmadimYa bunların sıvıları varya geçende sordum kullanan yok mu??? Böyle şişede
Kız hiç mi büyümediler benimkiler bile büyüdü
kavun karpuzda mı gaz yapıyor
Sık sık emzir canim 3 veya 4 litre su iç. Börülce haşla ye.benim de başta çok azdı. Sagmakta ise yaradı kanalları acıyor.Herkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.
Herkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.
Malesef atman gerekecek canım.Buzluk buzluk süt attım kızım yaşına gelene kadar.benimki sadece biberonden içiyordu.Sık sık sağmak zorundaydım kesilmesin diye.Seninki emiyorsa çok sağma.Fazla sağım da hem ziyan hem de tazyiki arttırıp meme reddine yol açabilir.Bir de dene bakalım buzluktan çıkan sütü içecek mi.Benim ki içmedi mesela.Eger içerse buzluktakileri verip yerine yenisini koyarak gidebilirsinKızlar şimdi biz doğduğundan beri sütleri arada sağıyoruz şimdi 4 aylık olunca 1. Ay sağdığımız sütleri atacakmıyız yaa eğer sütümüz gelmeye devam ederse?
Bende yapmıyor canım mesela soğuk şeyler öyle olsa yanmıştım hep yiyip içiyorum en basiti dondurmaCanım bana çok pis gaz yapıyor.Ve hele ki dolaptan soğuk yersem bittim yani mide bağırsak kalmıyor.Herkeste aynı mi oluyor bilemiyorum ama etraftan da çok duydum
Bende yapmıyor canım mesela soğuk şeyler öyle olsa yanmıştım hep yiyip içiyorum en basiti dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?