2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yaa maşallah ne Zaman doğdu da büyüdüler ya ağlarım bak :)

Herkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.

Kaçıncı gündesiniz? Bizimkine anne sütü sarılığı dedi dr. 3 aya kadar uzayabilirmiş.
Bana 6 ay sürebilir dedi

Kızlar ya bu isilik olayına bi çözüm bulan var mı?
Hergün yıkıyorum fayda etmiyor boynundaydı karnına indi bebe yağı kullanıyorsan kullanma

Bugun 4 haftalık olduk.dün 3 tüp kan aldılar çok şükür kan sonuçları normal çıktı idrarda normalse anne sütü sarılıgıdır dedi canım.
Bizddem 2 idrar 5 tüp kan aldılar bi tsh kontrol gerektirdi ayın 15inde vereceğiz. Onun harici anne sütü kaynaklıymış insan kendini suçluyor

Benim de asistanım vaaar
Ben de insanıııım
Kahve içen var mı kahve?

Ya bunların sıvıları varya geçende sordum kullanan yok mu??? Böyle şişede
Ben hep şişede alıyorum dışarda rahat oluyo. 1-2 kere Alper Leo’yu eve bırakıp gittiğimde de ebeveynlere onu bırakmıştım.. Ama burda ucuz epey.. Türkiye’de fiyat ne bilmiyorum ama düzenli kullanım için toz daha ekonomik olabilir..

Hiçbir zaman geç değil.. Artar mutlaka.. Bi de sabırla boş boş da olsa sütünü sağ. Her 2 saatte bir 10 dk tut memede pompayı uyarılsın. Beslenmene de dikkat et. Ve en önemlisi kaygıyı stresi azalt ☺

Eklentiler

• 96F3F820-8372-466C-B2DB-4525D362ECF5.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 101
Dısarda nasıl muhafaza ediyorsun peki kaç saat durabilir?

Kız mama vermiyorum şimdi bayramda dışarda olcaz ya rahat olur diye düşündüm bi öğününü öyle versem yeter

Evet bir de kan uyuşmazlığı var bizde. İdrarı tekrar vermemiz gerekiyor doktor tiroitlerini böbreklerini etkilemiş olabilir deyince korktuk baya.

Kızlar şimdi biz doğduğundan beri sütleri arada sağıyoruz şimdi 4 aylık olunca 1. Ay sağdığımız sütleri atacakmıyız yaa eğer sütümüz gelmeye devam ederse?

Dısarda nasıl muhafaza ediyorsun peki kaç saat durabilir?
Evden çıkarken bazen ısıtıyorum (burası akşam 10 derece oluyo) bazen de yanımda yoksa marketten alıp doğruca biberona döküyorum.
Biberonda mama çantasında 2 saat ömrü var.
Şişeden biberona evde döküp çıkarsam, şişeyi buzdolabına koyuyorum. O da 24 saat duruyo..

Kızlar şimdi biz doğduğundan beri sütleri arada sağıyoruz şimdi 4 aylık olunca 1. Ay sağdığımız sütleri atacakmıyız yaa eğer sütümüz gelmeye devam ederse?
Ben buzluğa çok az attım henüz 15 günlük zaten..
Ama ben arada ordan en eskilerden yediriyordum ki ziyan olmasın hem de benim stoklar tazelensin. Lansinoh saklama poşetiyle 6 ay bekleyebilir dedi ebemiz ama biz 4 ayı geçmedik. Zaten 6. Ayda mamalarına katmaya başlamıştım, sulandırmaya kullanıyodum..

Benim memelerim yatarak emzirmeye müsait değil Yetişmiyor çocuğun ağızına. Koca memeler grubuna gıcığım
Kız hiç mi büyümediler benimkiler bile büyüdü
kavun karpuzda mı gaz yapıyor

Yerim bu oglusu cok belli değil bence artık

Benim memelerim yatarak emzirmeye müsait değil Yetişmiyor çocuğun ağızına. Koca memeler grubuna gıcığım
Onun da derdi başka yahu ben de çocuğu boğucam diye korkuyorum ağzı burnu komple meme oluyor

Hergün yıkıyorum fayda etmiyor boynundaydı karnına indi bebe yağı kullanıyorsan
Aynen hergün yıkıyoruz biz de ama her geçen gün artıyor çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…