Yaa maşallah ne Zaman doğdu da büyüdüler ya ağlarım bak :)Yok canım seninki baya düşük bizim 5. Gün 16.8 di. Cildi ciddi sarıydı.4 gün sonra 12ye geriledi. Bir keregerilemesi yeter dedi ama gözlerinde hala sarılık duruyor. 37 günlükken bir daha gösterdim. Kilo alımı iyi olduğu için kakası da aynı şekilde iyi anne sütü sarılığı korkmayın dedi. Güneşe tutmaya çalışıyorum hergün ama yine de hafif göz etrafında var. 3 aya kadar bile sürebilir dedi. Resimde belli mi ama hafif kaldı. Baya sarıydı önceden Eki Görüntüle 2297635
Bana 6 ay sürebilir dediKaçıncı gündesiniz? Bizimkine anne sütü sarılığı dedi dr. 3 aya kadar uzayabilirmiş.
Hergün yıkıyorum fayda etmiyor boynundaydı karnına indi bebe yağı kullanıyorsan kullanmaKızlar ya bu isilik olayına bi çözüm bulan var mı?
Bizddem 2 idrar 5 tüp kan aldılar bi tsh kontrol gerektirdi ayın 15inde vereceğiz. Onun harici anne sütü kaynaklıymış insan kendini suçluyorBugun 4 haftalık olduk.dün 3 tüp kan aldılar çok şükür kan sonuçları normal çıktı idrarda normalse anne sütü sarılıgıdır dedi canım.
Yapıyorlar canımGünaydın acilde idrar tahlili yaparlar mı kızlar? Bebeğim için soruyorum.
BEN denedim primadan sonra. Çok da biyendim. Bugün gittim bi paket daha aldım
Ben senin asistanın olurumkahve makinamın karafı kırıldı bugün Olsundu hemen yenisini sipariş verdim. Kanama benimde üç gündür sarı akıntı şeklindeydi. Bugün biraz geldi.
Hamilelik boyunca Tunalı da cafelerin önünden geçerken koku geldikçe Canım bira rakı çekti. Öle normalde çok içen biri de değilim. Eşime dedim bu çocuk alkolik olacak herhaldeOnun harici hamileyken kokoreç hep yedim hemi de acılı acılı. Şimdi kimse tutamaz valla beni. Midyeyi iki tane yedim. Onu da yerim artıkın. Savuluun Battal Gazi geliyor.
Ben de hepiciğini
Ben hep şişede alıyorum dışarda rahat oluyo. 1-2 kere Alper Leo’yu eve bırakıp gittiğimde de ebeveynlere onu bırakmıştım.. Ama burda ucuz epey.. Türkiye’de fiyat ne bilmiyorum ama düzenli kullanım için toz daha ekonomik olabilir..Ya bunların sıvıları varya geçende sordum kullanan yok mu??? Böyle şişede
Hiçbir zaman geç değil.. Artar mutlaka.. Bi de sabırla boş boş da olsa sütünü sağ. Her 2 saatte bir 10 dk tut memede pompayı uyarılsın. Beslenmene de dikkat et. Ve en önemlisi kaygıyı stresi azalt ☺Herkese mrb kizlar.bende hep bi panik endise kaygi oldugu icin hic giremiyorm sadece son sayfalari okuyabildim.sanirim hepiniz bi duzen oturtmussunuz ne guzel. Benim hala kafa karisik icim rahat degil cunku sut az bende. Yani sagdigimda az cikiyo aksama dogru memeyi cekip birakiyo agliyo zaten dun doktora gittik kilo alimi az. Sadece emzirerek devam etmeyi istiyorum ama tabi onemli olan doymasi. Sadece emziren arkadaslar bana bi tavsiye verebilir mi bikac arkadasa instagramdan yazdim sagolsnlar cevap veriyolar ama hala bi duzen oturtamadim.uyumamadi vs takmiyorum da sadece memeyle devam etmeyi cok istiyorum. Bu saatten sonra artmaz mi acaba? Sik sik emzirmeye calsiiyorm neden boyle anlamiyom hala.20 gunluk olucaz. Bi tavsiyeye cok ihtiyacim var.
Sağol canım hepimize maşallah valla zaman çok hızlı geçiyor...Yaa maşallah ne Zaman doğdu da büyüdüler ya ağlarım bak :)
Dısarda nasıl muhafaza ediyorsun peki kaç saat durabilir?Benim de asistanım vaaar
Ben de insanıııım
Kahve içen var mı kahve?
Ben hep şişede alıyorum dışarda rahat oluyo. 1-2 kere Alper Leo’yu eve bırakıp gittiğimde de ebeveynlere onu bırakmıştım.. Ama burda ucuz epey.. Türkiye’de fiyat ne bilmiyorum ama düzenli kullanım için toz daha ekonomik olabilir..
Hiçbir zaman geç değil.. Artar mutlaka.. Bi de sabırla boş boş da olsa sütünü sağ. Her 2 saatte bir 10 dk tut memede pompayı uyarılsın. Beslenmene de dikkat et. Ve en önemlisi kaygıyı stresi azalt ☺
Kız mama vermiyorum şimdi bayramda dışarda olcaz ya rahat olur diye düşündüm bi öğününü öyle versem yeterTabi yavrum benim 3 gün süt inmedi hastanede hep onu içti. Sonra da işte sütüm hiç çok gelmedi hala da günde iki üç kere vermesem oğlum aç kaliyor. Bı gün aşırı çok oluyor bı gün az oluyor anlamadım. Sen niye mama verecen de senin sütün iyiydi sanki ?
Oyyyy zuzu bu zuzu maşşallahTeyzesi bütün dediklerini yaptım sonuç bu:) maşallah sübhanallah ❤Zeyna03
Evet bir de kan uyuşmazlığı var bizde. İdrarı tekrar vermemiz gerekiyor doktor tiroitlerini böbreklerini etkilemiş olabilir deyince korktuk baya.Bana 6 ay sürebilir dedi
Hergün yıkıyorum fayda etmiyor boynundaydı karnına indi bebe yağı kullanıyorsan kullanma
Bizddem 2 idrar 5 tüp kan aldılar bi tsh kontrol gerektirdi ayın 15inde vereceğiz. Onun harici anne sütü kaynaklıymış insan kendini suçluyor
İşte napcan maksat nefis körelsinAnladım canım kokoreç yicem diince acılı yicen sandım ondan didim.kokoreçde acısız püüffff
Günde 1 de olsa normal 5te olsa normal 10 gün yapmasada normal canım Ebeye sormuştummerhaba hanımlar 29 temmuzda doğum yaptım. bebeğim 13 günlük oldu. kakalı bez sayısı 4 sizinkinler kaç defa yapıyor.
Evden çıkarken bazen ısıtıyorum (burası akşam 10 derece oluyo) bazen de yanımda yoksa marketten alıp doğruca biberona döküyorum.Dısarda nasıl muhafaza ediyorsun peki kaç saat durabilir?
Ben buzluğa çok az attım henüz 15 günlük zaten..Kızlar şimdi biz doğduğundan beri sütleri arada sağıyoruz şimdi 4 aylık olunca 1. Ay sağdığımız sütleri atacakmıyız yaa eğer sütümüz gelmeye devam ederse?
Kız hiç mi büyümediler benimkiler bile büyüdüBenim memelerim yatarak emzirmeye müsait değilYetişmiyor çocuğun ağızına. Koca memeler grubuna gıcığım ❤
kavun karpuzda mı gaz yapıyorReçetesiz alınabiliyor canm yine de doktorunuza danisin.Rica ederim yeter ki minnaklar rahatlasin.Masajlari sabırla hergün tekrar et.Gaz bebek hareket edemediği için birikiyor karnında.Bol bol hareket ettir bebisi.Kuzucugun ayaklarını çorapsız bırakma usumesin gaz olmasın.Kendin de rezene kimyonu eksik etme.Günde 2-3 kupa tüket.Gaz yapan gidalardan (süt,kuru fasulye,nohut,mercimek,soğuk içecekler,karpuz,kavun,buzdolabından soguk yiyecek icecek yeme oda sicakliginda beklet oyle tuket vs ) uzak dur.
Yerim bu oglusuYok canım seninki baya düşük bizim 5. Gün 16.8 di. Cildi ciddi sarıydı.4 gün sonra 12ye geriledi. Bir keregerilemesi yeter dedi ama gözlerinde hala sarılık duruyor. 37 günlükken bir daha gösterdim. Kilo alımı iyi olduğu için kakası da aynı şekilde iyi anne sütü sarılığı korkmayın dedi. Güneşe tutmaya çalışıyorum hergün ama yine de hafif göz etrafında var. 3 aya kadar bile sürebilir dedi. Resimde belli mi ama hafif kaldı. Baya sarıydı önceden Eki Görüntüle 2297635
Onun da derdi başka yahu ben de çocuğu boğucam diye korkuyorum ağzı burnu komple meme oluyorBenim memelerim yatarak emzirmeye müsait değilYetişmiyor çocuğun ağızına. Koca memeler grubuna gıcığım ❤
Aynen hergün yıkıyoruz biz de ama her geçen gün artıyor çok sinir bozucuHergün yıkıyorum fayda etmiyor boynundaydı karnına indi bebe yağı kullanıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?