2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Valla ne yalan soyliim altın değerinde bu tavsiyeler benim için. Bı Allah'ın kulu da bana bunları demedi, zaten evde yalnızım kendim bakıyorum...ne hamilelik ne lohusalık kimseden manevi anlamda ve tavsiye olarak destek gormedim.yani demem o ki bu forum olmasaydı, sizler olmasaydiniz ne bebeğimin alışverişini ihtiyaçlarını eksiksiz hazirlayabilirdim ne de bu süreci atlatabilirdim. Teşekkür ederim tekrar canım

Ben hamilelikte çok acı yedim hatta eşim diyodu dişi urfalı geliyor ama kokoreç yiyemedim onu yicem

Hastaneden çıkarken bunun sıvı mamalarini verdiler bize işte. Ama bildiğim kadarıyla onlar daha pahaliymis. Bu mama çok iyi ne gaz yapıyor ne bisey. Kullanacaksan şayet bundan al.
Kız yok ben mama kullanıyorum aldım bir paket 50 TL 2 kere verdim çocuğa tarihi doldu attım.ben şimdi gezmeye giderken alayın istiyorum yanıma 200 ml 6.5 tl

ay ne bileyim ya herkes bişey diyo
gazı var diyolar
doymuyo diyolar
biyeri ağrıyodur diyolar
Valla benimki hiç biri gazı olduğunda anlıyorum çocuğumu memede bile sakinleşmişmiyo ıkınıyo kızarıyo
Bi yeri ağrısa gece 4 saat uyumaz sabitledik onu
Doymasa kusamaz çiş yapamaz
Canım benim taktiği Bi denesene sende saat 11de emzir öğlen 1e kadar meme var mı yüksek ses hareketli müzik kucakta hop zıp ayakta salla oyalansın sonra yıka Bi güzel emzir kolik müziği eşliğinde salla
Gece de saat 11den sonra emzirme bırak ağlasın saat 1 2 gibi emzir yatır ben onu aştım biraz

İçti mi peki o sıvı mamayı
Tabi yavrum benim 3 gün süt inmedi hastanede hep onu içti. Sonra da işte sütüm hiç çok gelmedi hala da günde iki üç kere vermesem oğlum aç kaliyor. Bı gün aşırı çok oluyor bı gün az oluyor anlamadım. Sen niye mama verecen de senin sütün iyiydi sanki ?

Canım sürekli meme verme az biraz düzenli emzir. Zaten memeyle kavga eder ememez anlarsın.
Senin msja yazıyorum sıvı mama diyorum bilen duyan kullanan????? Birefebirece

Ben 1 yaş sonrasında verdiydim. Verebilirsin bence neden olmasın.

Geçen doktor diyodu anneler emzirirken acı yiyolar emen bebekler çayır çayır yanıyo diye yemesen mi
Acı benimkini delirtiyor. İlk haftaydı. Görümce ezogelin çorbaya acı da koymuş. Çok da içmedim ha. Bağır bağır gece 4 oldu. Bir daha baharatlı bir şey yemedim. Kokoreç de acısız yedim saman gibi ama ne yapcan.

Canım zaten yaklaşık 1bucuk saatte bir emiyor oğlum, bu gece ilk defa böyle bir şey yaşadık malesef inşallah tekrar düzene gireriz

Yok canım seninki baya düşük bizim 5. Gün 16.8 di. Cildi ciddi sarıydı.4 gün sonra 12ye geriledi. Bir keregerilemesi yeter dedi ama gözlerinde hala sarılık duruyor. 37 günlükken bir daha gösterdim. Kilo alımı iyi olduğu için kakası da aynı şekilde iyi anne sütü sarılığı korkmayın dedi. Güneşe tutmaya çalışıyorum hergün ama yine de hafif göz etrafında var. 3 aya kadar bile sürebilir dedi. Resimde belli mi ama hafif kaldı. Baya sarıydı önceden

Gözünüz aydın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben ide bakayım o siteye ama ücretler baya yüksek maaşın yarısı neredeyse bakıcı artı kreşe gidecek... Ne yapalım canları sağolsun. Çalışan anne olmak zor
Ekrem İmamoğlu söz verdi kreş için bize yetişir inş yoksa devlete gönderirim yaşları gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…