Az kaldı hunilereeeAy yemin le dün benim akkimdan da geçti varmıdır acaba öyle bisey mama doldurup vereyim diye
Kafayı yedirtir bunlar bize :)
Valla ne yalan soyliim altın değerinde bu tavsiyeler benim için. Bı Allah'ın kulu da bana bunları demedi, zaten evde yalnızım kendim bakıyorum...ne hamilelik ne lohusalık kimseden manevi anlamda ve tavsiye olarak destek gormedim.yani demem o ki bu forum olmasaydı, sizler olmasaydiniz ne bebeğimin alışverişini ihtiyaçlarını eksiksiz hazirlayabilirdim ne de bu süreci atlatabilirdim. Teşekkür ederim tekrar canımReçetesiz alınabiliyor canm yine de doktorunuza danisin.Rica ederim yeter ki minnaklar rahatlasin.Masajlari sabırla hergün tekrar et.Gaz bebek hareket edemediği için birikiyor karnında.Bol bol hareket ettir bebisi.Kuzucugun ayaklarını çorapsız bırakma usumesin gaz olmasın.Kendin de rezene kimyonu eksik etme.Günde 2-3 kupa tüket.Gaz yapan gidalardan (süt,kuru fasulye,nohut,mercimek,soğuk içecekler,karpuz,kavun,buzdolabından soguk yiyecek icecek yeme oda sicakliginda beklet oyle tuket vs ) uzak dur.
Ben hamilelikte çok acı yedim hatta eşim diyodu dişi urfalı geliyorBEN denedim primadan sonra. Çok da biyendim. Bugün gittim bi paket daha aldım
Ben senin asistanın olurumkahve makinamın karafı kırıldı bugün Olsundu hemen yenisini sipariş verdim. Kanama benimde üç gündür sarı akıntı şeklindeydi. Bugün biraz geldi.
Hamilelik boyunca Tunalı da cafelerin önünden geçerken koku geldikçe Canım bira rakı çekti. Öle normalde çok içen biri de değilim. Eşime dedim bu çocuk alkolik olacak herhaldeOnun harici hamileyken kokoreç hep yedim hemi de acılı acılı. Şimdi kimse tutamaz valla beni. Midyeyi iki tane yedim. Onu da yerim artıkın. Savuluun Battal Gazi geliyor.
Ben de hepiciğini
Hastaneden çıkarken bunun sıvı mamalarini verdiler bize işte. Ama bildiğim kadarıyla onlar daha pahaliymis. Bu mama çok iyi ne gaz yapıyor ne bisey. Kullanacaksan şayet bundan al.Senin msja yazıyorum sıvı mama diyorum bilen duyan kullanan?????Birefebirece
Geçen doktor diyodu anneler emzirirken acı yiyolar emen bebekler çayır çayır yanıyo diye yemesen miBen hamilelikte çok acı yedim hatta eşim diyodu dişi urfalı geliyorama kokoreç yiyemedim onu yicem
Kız yok ben mama kullanıyorum aldım bir paket 50 TL 2 kere verdim çocuğa tarihi doldu attım.ben şimdi gezmeye giderken alayın istiyorum yanıma 200 ml 6.5 tlHastaneden çıkarken bunun sıvı mamalarini verdiler bize işte. Ama bildiğim kadarıyla onlar daha pahaliymis. Bu mama çok iyi ne gaz yapıyor ne bisey. Kullanacaksan şayet bundan al.
Valla benimki hiç biri gazı olduğunda anlıyorum çocuğumu memede bile sakinleşmişmiyo ıkınıyo kızarıyoay ne bileyim ya herkes bişey diyo
gazı var diyolar
doymuyo diyolar
biyeri ağrıyodur diyolar
İçti mi peki o sıvı mamayıHastaneden çıkarken bunun sıvı mamalarini verdiler bize işte. Ama bildiğim kadarıyla onlar daha pahaliymis. Bu mama çok iyi ne gaz yapıyor ne bisey. Kullanacaksan şayet bundan al.
Yok pelocum emzirirken yemedim hamileyken yedimGeçen doktor diyodu anneler emzirirken acı yiyolar emen bebekler çayır çayır yanıyo diye yemesen mi
Anladım canım kokoreç yicem diince acılı yicen sandım ondan didim.kokoreçde acısız püüffffYok pelocum emzirirken yemedim hamileyken yedimkokoreçi acısız yicem canım
Evet ya tarih olayı varmış koca mama almış babam, meğer 3 Haftalıkmış bende bu gün attım çöpe maksimum 7 8 kere vermişimdirKız yok ben mama kullanıyorum aldım bir paket 50 TL 2 kere verdim çocuğa tarihi doldu attım.ben şimdi gezmeye giderken alayın istiyorum yanıma 200 ml 6.5 tl
Tabi yavrum benim 3 gün süt inmedi hastanede hep onu içti. Sonra da işte sütüm hiç çok gelmedi hala da günde iki üç kere vermesem oğlum aç kaliyor. Bı gün aşırı çok oluyor bı gün az oluyor anlamadım. Sen niye mama verecen de senin sütün iyiydi sanki ?İçti mi peki o sıvı mamayı
Canım sürekli meme verme az biraz düzenli emzir. Zaten memeyle kavga eder ememez anlarsın.Bütün gece uyumadım, bu saat oldu hâlâ ikiniyo yavrum. Lanet gaz sancısı çok bunaltti napcagimizi sasirdik bı turlu rahat edemedi yavrum yaresmen gözümün önünde kıvranıyo elimden bı şey gelmiyo delircem
Senin msja yazıyorum sıvı mama diyorum bilen duyan kullanan?????Birefebirece
Acı benimkini delirtiyor. İlk haftaydı. Görümce ezogelin çorbaya acı da koymuş. Çok da içmedim ha. Bağır bağır gece 4 oldu. Bir daha baharatlı bir şey yemedim. Kokoreç de acısız yedim saman gibi ama ne yapcan.Geçen doktor diyodu anneler emzirirken acı yiyolar emen bebekler çayır çayır yanıyo diye yemesen mi
Anladım canım bakıcı çok ücretleri hep bu civarda sanırım bir de ev işlerini yapacakmış iyi benceOcağa kadar 2000, sonrasını konuşacağız canim
Canım sürekli meme verme az biraz düzenli emzir. Zaten memeyle kavga eder ememez anlarsın.
Ben 1 yaş sonrasında verdiydim. Verebilirsin bence neden olmasın.
Acı benimkini delirtiyor. İlk haftaydı. Görümce ezogelin çorbaya acı da koymuş. Çok da içmedim ha. Bağır bağır gece 4 oldu. Bir daha baharatlı bir şey yemedim. Kokoreç de acısız yedim saman gibi ama ne yapcan.
Yok canım seninki baya düşük bizim 5. Gün 16.8 di. Cildi ciddi sarıydı.4 gün sonra 12ye geriledi. Bir keregerilemesi yeter dedi ama gözlerinde hala sarılık duruyor. 37 günlükken bir daha gösterdim. Kilo alımı iyi olduğu için kakası da aynı şekilde iyi anne sütü sarılığı korkmayın dedi. Güneşe tutmaya çalışıyorum hergün ama yine de hafif göz etrafında var. 3 aya kadar bile sürebilir dedi. Resimde belli mi ama hafif kaldı. Baya sarıydı öncedenYüzü cildi sarı mi bebeklerinizin.Yoksa rutin olarak mı kontrol ettiniz.Oglum 3. ve 6.gunler arasında biraz sarardı.3.gün degeri 8 di.4.gün değeri 9.9 idi.Emzir geçer deger yuksek degil dediler hastanede.Bol bol emzirdim.3-4 gün içinde vücudu yüzü normale döndü.Saglik ocağında cildine bakıp 15.gün kontrolunde sıkıntı yok düzelmiş dediler.Bi daha ölçülmedi kandan.1.ay kontrolünde ölcturmeme gerek var mı?
Gözünüz aydın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben ide bakayım o siteye ama ücretler baya yüksek maaşın yarısı neredeyse bakıcı artı kreşe gidecek... Ne yapalım canları sağolsun. Çalışan anne olmak zorCanim valla internetten buldum. Bakiciburada diye bi site var. Kadın komsum sayılır evi yürüyerek 3 dk. Benim evde bakacak. Yemek ve günlük rutin işleri de yapacak. Kamera taktiracagimkesin rahat edemem. Çok tatlı bir kadın. Atatürkçü modern bi kadın. Evine de davet etti bizi kocalar falan tanıştı. Pırıl pirildi evi ❤ Allahım ı sallay aile gibi olacağımız insanlar çıkarsın karşımıza. Çok zor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?