Çocuk acilde yaparlarGünaydın acilde idrar tahlili yaparlar mı kızlar? Bebeğim için soruyorum.
Kilo alımınız nasıl? Bizim bugün normalin üstünde çıktı kilo alımı öyle olunca sağıp verme emdiği kadar emsin dedi doktorumuz, ama aç kalıyor çocuk elini emiyor derin uyumuyor, dayanamıyorum ben de sağıp veriyorum
Bi önceki sayfalara bak istersen,yazmışlardi arkadaşlar
Günde beş damla canım
Hergün aynı saatte 5 damla birde ilaç buzdolabında saklanmalı
Teşekkür ederim..Günde 5 damla geceleri hep aynı saatte.
Sarılıgı uzamış kanda 12 cıktı dün cocuk doktoru idrar istedi verdik yetersiz numune diye laboratuvar reddetmiş bir daha vermemiz gerekiyor canımYaparlar heralde canım. Bi torba veriyorlar onu takıp bekliyorsun. Ne oldu, Bir problem yok di mi?
büyük Oğlumda eski usül yaptırdık 8 aylıktı. 1 günde iyileşti ama hareketlenmeye yaptırsam belki o 1 günü bile anlamayacak. Gayet memnunuz. Lazer çok riskli bencebakmayın temizlik dediğime bizimde hazırlık sadece kendimize, tüm eş dost trde yapıyor bayramı buraları bekleyen bir biziz bebeler sayesinde
Sünnet için hamileyken sormuştum burda yazılanlarla kocamı zor zahmet ikna ettimMüslüman bir dr bulduk eski usül dikişli ve uyutmadan yapıyormuş yaptıranlar çok tavsiye ettiler 1 günde iyileşiyor diye, 40 gün çıkmadan yapılsın çok istemiştim ama yer yokmuş Eylül’de randevu verecekler inş
off emziği almadığı için ondan da korkuyorum. Umarım alıştırabilirim.Almayabilir canım
Kızım almadı benim ne emzik ne bibo
Çok zorlanmıştım süt alerjisi çıkınca
Mecbur içmesi gereken bir maması vardı çünkü 8 aylıkken alıştırdım bende zorla
bakıcıyı nasıl buldun canım? Bizim eski bakıcı kendi evine istiyor. 4 aylık bebeği kış günü götürmek çok zor geliyor. Oyüzden eve gelebilecek ve ev işlerine de yardımcı olabilecek birini istiyorum. Ama nereden bulabilirim bir fikrim yok. Birde eve kamera takacak mısın? Büyükte kreşe gidecek. Hasta fln olduğunda izin alma durumum olmazsa ilgilensin de istiyorum. Çok mu şey istiyorumBizim bakıcı eylülde başlıyor. 2 ay beraberiz. Bu sürede kesinlikle hem biberon, hem meme alışması lazim. Bazen evdeyken bile biberonla vericez. Bakıcıya da alışması lazim. Bana aşık bu şapşal kız ❤ Çok zor bee.. Allah yardım etsin çalışacak ballarıma ❤❤❤
aynen düşünemiyor bazıları... Bu süreçte herkesten uzakta olmak iyi olduHerkeslere günaydınn
Dört gözle öğleni bekliyorum çinkü kocam kişisi izne çıkacakiliğini kemiğini ayırıcam bi güzel bu sürede tek başına çocuk bakılmayo
Dün akşam misafir vardı bebek görmeci yinee tee gece 2 de gittilerböyle şeyler olmamalıdır bebekli evde
Neyse taktıkları çeyreğe baktım ara ara da kendimi teselli ettim esnemelerimi içime attım
Allah kolaylığını veriyor her durumun... Büyük oğlum 1 yaşındayken işe başladım. Haftanın iki günü başka ile gittim geldim. Sağdım bıraktım sütümü... Annemler kaldı birsüre fln çok şükür büyüdü.Zor tabii :/ Çalışamamakta zor ama
Keşke mesaili dçnebileceğim bi işim olmasaydı
Ben kendi işimi uzunca bi süre yapamıcam maalesef
O sürede piyasada unutulmamam içinde tırmalamam lazım
Benimki de yolda ama gece ancak gelir istanbuldan... Çok özledimAy Allah canını almasinBenimki de geliyor yolda ❤ Yalnız sabah sabah bende şoka girdim. Pazartesi kocanın halaları kuzenleri hep bir yaylaya geliyormuş Ayy herkesin de bi buraya gelesi var ben anlamadim. Kim arasa gelmek istiyoruz diyor bayramda. Bende hehe tabi diyorum cildiriciiiimmmm
Kaçıncı gündesiniz? Bizimkine anne sütü sarılığı dedi dr. 3 aya kadar uzayabilirmiş.Sarılıgı uzamış kanda 12 cıktı dün cocuk doktoru idrar istedi verdik yetersiz numune diye laboratuvar reddetmiş bir daha vermemiz gerekiyor canım
Bütün gece uyumadım, bu saat oldu hâlâ ikiniyo yavrum. Lanet gaz sancısı çok bunaltti napcagimizi sasirdik bı turlu rahat edemedi yavrum yaresmen gözümün önünde kıvranıyo elimden bı şey gelmiyo delircem
Kaçıncı gündesiniz? Bizimkine anne sütü sarılığı dedi dr. 3 aya kadar uzayabilirmiş.
Ayy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bugun 22.gunumuz, O sancı çektikçe canımdan can gidiyor yavrum dudaklarını ısırıyor kivranirken çok ikiniyoBiz bio gaia ve bol masaj,bacak hareketi,evin içinde gezdirme ile birkaç saat içinde sıkıntıyı atıyoruz.Haftada 2-3 defa şiddetli sancıları oluyor.Onu da sabirla karsilamaya calisiyoruz.Bir aylık olduk bugün.Siz kaç günlüksünüz canım?Emzirme sonraları mutlaka ağızdan gaz çıkarmasını sağla.Bebegi 10 dakika kucağına dik tut sırtını sıvazla elinle pat pat vur hafifce.Sonra bebeğin karnını aç oda sıcaklığındaki zeytinyağını eline sür.Karnina saat yönünde çok bastırmadan masaj yap.3-4 defa tekrar et.Sonra bacaklarini kontrollü bir şekilde karnına dogru ittir ve dümdüz çek.Bunu da 5-6 defa tekrar et.Sonra bebeği karnını hafif bastırarak(çok bastırma kusar)evin içinde dolaştır 20 dakika falan.
Bunları günde 4-5 defa tekrar et.Bize çok faydası oluyor.Sirt üstü yatirınca ağlıyorsa.Telefondan kolik müzikler ya da fön makinesi sesi aç.Cogunlukla sakinleştir.Kucaginda gezdirirken kulağına şarkı söyle ve bebeğinle konuş.Insallah ise yarar sizde de.Allah kolaylık versin canım.Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.Emin ol hepsi geçecek.❤
Ay bebek hiç rahat vermiyor. ( hazır baklava, kahve, yallah)Yap baklavalrı sarmaları hazırla mendilleri
Belli ki bayram evi olacak sizin ev
Antalyada canım. Hava mis ❤❤Yayla dediğin nerede ben Karadeniz'e memlekete gitmeye korktum bebeyle sen yaylalara çıkmışsın ne güzel olur dumanlı serin serin
Ayy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Bugun 22.gunumuz, O sancı çektikçe canımdan can gidiyor yavrum dudaklarını ısırıyor kivranirken çok ikiniyobu biogaia reçeteli bı şey mi? Değilse hemen bugün aldiriyim, diğer dediklerini de uygulucam çok sağ ol cidden
Canim valla internetten buldum. Bakiciburada diye bi site var. Kadın komsum sayılır evi yürüyerek 3 dk. Benim evde bakacak. Yemek ve günlük rutin işleri de yapacak. Kamera taktiracagimkesin rahat edemem. Çok tatlı bir kadın. Atatürkçü modern bi kadın. Evine de davet etti bizi kocalar falan tanıştı. Pırıl pirildi evi ❤ Allahım ı sallay aile gibi olacağımız insanlar çıkarsın karşımıza. Çok zor cunkubüyük Oğlumda eski usül yaptırdık 8 aylıktı. 1 günde iyileşti ama hareketlenmeye yaptırsam belki o 1 günü bile anlamayacak. Gayet memnunuz. Lazer çok riskli bence
off emziği almadığı için ondan da korkuyorum. Umarım alıştırabilirim.
bakıcıyı nasıl buldun canım? Bizim eski bakıcı kendi evine istiyor. 4 aylık bebeği kış günü götürmek çok zor geliyor. Oyüzden eve gelebilecek ve ev işlerine de yardımcı olabilecek birini istiyorum. Ama nereden bulabilirim bir fikrim yok. Birde eve kamera takacak mısın? Büyükte kreşe gidecek. Hasta fln olduğunda izin alma durumum olmazsa ilgilensin de istiyorum. Çok mu şey istiyorum
aynen düşünemiyor bazıları... Bu süreçte herkesten uzakta olmak iyi oldu
Allah kolaylığını veriyor her durumun... Büyük oğlum 1 yaşındayken işe başladım. Haftanın iki günü başka ile gittim geldim. Sağdım bıraktım sütümü... Annemler kaldı birsüre fln çok şükür büyüdü.
Benimki de yolda ama gece ancak gelir istanbuldan... Çok özledim
Bugun 4 haftalık olduk.dün 3 tüp kan aldılar çok şükür kan sonuçları normal çıktı idrarda normalse anne sütü sarılıgıdır dedi canım.Kaçıncı gündesiniz? Bizimkine anne sütü sarılığı dedi dr. 3 aya kadar uzayabilirmiş.
Canım ücret ne kadar vereceksinCanim valla internetten buldum. Bakiciburada diye bi site var. Kadın komsum sayılır evi yürüyerek 3 dk. Benim evde bakacak. Yemek ve günlük rutin işleri de yapacak. Kamera taktiracagimkesin rahat edemem. Çok tatlı bir kadın. Atatürkçü modern bi kadın. Evine de davet etti bizi kocalar falan tanıştı. Pırıl pirildi evi ❤ Allahım ı sallay aile gibi olacağımız insanlar çıkarsın karşımıza. Çok zor cunku
Oh ne güzel ya kuzine de çay patates benim memleketim uzak yoksa bende giderdim anamlar kaçarak gittiler İzmir sıcağından biz böyle kaldıkAntalyada canım. Hava mis ❤❤
Ocağa kadar 2000, sonrasını konuşacağız canimCanım ücret ne kadar vereceksin
Tamam canım sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?