2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
26 gunluk canim. Bir.yerde sonuyor baska yerde.cikiyor. Ama yanaklarinda yogun olarak var. Ne zaman gececek acaba oglumun yakisikliligina golge dusuruyorlar
Tam zamanı valla yeni yenl tamamen geçti 47 günlük bugün
Merak etme annesi her haliyle yakışıklıdır o

Cook gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifa versin.

26 gunluk canim. Bir.yerde sonuyor baska yerde.cikiyor. Ama yanaklarinda yogun olarak var. Ne zaman gececek acaba oglumun yakisikliligina golge dusuruyorlar

Onlar geçiyor kuzum merak etme.Her bebekte sönme süresi değişiyor.Tek sorun o olsun.Dert etme.

Ayy desene 20 gunu var daha oglumun o sivilcelerden kurtulmasina
Bu arada ben kızı bir yastık üzerine koyuyorum yatarak öyle emziriyorum. ayakları ve popo yastığın üstünde olmuyor. Çok rahat o şekilde.
Sende baya dinleniyorsan canım. Gündüz deneyerek başlayabilirsin uygulamaya

Bsn
Benim.de kusuyor ben basta cok taktim ama dun fark ettim emdikten sonra agzi acik.kucagimda duruyordu bir baktim Agzinda biriktirmis sanirim daha sonra.onu cikariyor.

Bende ilk Kızımdan kalan momfortbaby var ergonomik kanguru
Gerçekten işe yarıyor
Ama bu sıcaklarda sling ler daha mantıklı kangurudan
Yeni alacaksan slinglere de bakmanı tavsiye ederim
Sling de düşündüm aslında onda var mı bi önereceğiniz marka

Kızlar, o yüzde oluşup kısa süre sonra kaybolan kırmızı seylere eskiler bebek kilo alıyor derlermiş hurafe ama Benimkinde de var, çıkıyor kayboluyo maşallah kilo alımı da iyi belki ilgisi vardir
İlk kez duydum canım bizdede 2 gündür var öncesinde yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…