26 gunluk canim. Bir.yerde sonuyor baska yerde.cikiyor. Ama yanaklarinda yogun olarak var. Ne zaman gececek acaba oglumun yakisikliligina golge dusuruyorlar
26 gunluk canim. Bir.yerde sonuyor baska yerde.cikiyor. Ama yanaklarinda yogun olarak var. Ne zaman gececek acaba oglumun yakisikliligina golge dusuruyorlar
Sağol canım. Geçmedi daha şişliği biraz indi ama hala kıpkırmızı
Pazartesiden beri hastanedeyim daha yeni bugün biraz iyi gibi bebeğim burda çok huzursuz durmuyor çok kötü hisediyorum resmen hastanede büyüttüm çocuğu. Ilk bayramımız olacak di ama biz hastane de geciricez
Heryerim delik deşik oldu iğnelerden artık bunaldim alıp başımı gidesim var .
Ben tecrübeliyim ilk oğlusu da yatarak emzirdim çoğunlukla.Ama ilk bebesi olanlar coookkk dikkatli olun.Uykusu ağır olanlar çok dikkatli olun.Allaha emanet tüm yavrularımız.
Bu arada ben kızı bir yastık üzerine koyuyorum yatarak öyle emziriyorum. ayakları ve popo yastığın üstünde olmuyor. Çok rahat o şekilde.
Sende baya dinleniyorsan canım. Gündüz deneyerek başlayabilirsin uygulamaya
Kızlar ben bebisimi emziriyorum neredeyse saat başı ama her emzirmede göğsün boşalması mi lazım? Yani süt tamamen bitmiyor haliyle. Bir de fazla emdiği için kusuyor, yani ben o yüzden kustugunu düşünüyorum başka bir sebebi yoktur değil mi
Benim.de kusuyor ben basta cok taktim ama dun fark ettim emdikten sonra agzi acik.kucagimda duruyordu bir baktim Agzinda biriktirmis sanirim daha sonra.onu cikariyor.
Bende ilk Kızımdan kalan momfortbaby var ergonomik kanguru
Gerçekten işe yarıyor
Ama bu sıcaklarda sling ler daha mantıklı kangurudan
Yeni alacaksan slinglere de bakmanı tavsiye ederim
Kızlar, o yüzde oluşup kısa süre sonra kaybolan kırmızı seylere eskiler bebek kilo alıyor derlermiş hurafe ama Benimkinde de var, çıkıyor kayboluyo maşallah kilo alımı da iyi belki ilgisi vardir