Beyaz noktalı değil kuzum soğuk suyla mendil ıslatıp koyuyorum yatıştırdı biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz noktalı değil kuzum soğuk suyla mendil ıslatıp koyuyorum yatıştırdı biraz
Canım saat yönünde elinle çok bastırmadan 5 kere karnının üzerinde elini çevir. Sonra bacaklCanım gaz masajı yaptım karnına bu seferde kustu midesini mi hırpaladım naptıysam artık nasıl masaj yapmalıyım tam olarak
Bana da bir arkadaş momfortbaby kanguru verdi kot gibi ama üç aydan sonra kullanılıyormuş nasıl siz memnun kaldınız mı?Bende ilk Kızımdan kalan momfortbaby var ergonomik kanguru
Gerçekten işe yarıyor
Ama bu sıcaklarda sling ler daha mantıklı kangurudan
Yeni alacaksan slinglere de bakmanı tavsiye ederim
Yatarak emzirmeyi keşfeden anne dinlenmişliği ile günaydınnn :)
Aynen ben de aldim takamıyorum sonbaharda takicam :)nasıl bişey aldın canım
ben aldım takamıyom izmir sıcağında darlanıyom
Yatarak emzirme candır Dikişlerim rahat etti yatarak emzireli yoksa hem Alttan hem üstten acı çekiyordumYatarak emzirmeyi keşfeden anne dinlenmişliği ile günaydınnn :)
Hoşgeldinn güle güle büyüt kızınıKızlar selam ❤
Ben 23 haziranda doğurdum kızımı
Temmuz annelerine yazmam daha uygun olur diye düşündüm, kabul ederseniz
Haziran anneleri de çoğu anne mayıs ortasında doğum yaptığu için bebeklerin arası epey var
İsmim Esma 28 yaşındayım 2.kızım Reyyan normal doğumla geldi dünyaya
Şimdi 47 günlüğüz bugün
Badem gözlü güzel seni :)Eki Görüntüle 2297167
Geleceğin mankeni, şimdinin emici kuvveti Baharın şok görüntüleri nihayet internete sızdı.
Kusura bakma yavrucum anan azıcık beceriksiz 1 aydır fotonu yükleyemedi
Döne döne bi o yana bi bu yana emiştik 11 e kadar valla ohhh bi sağdan çekti bi soldan çekti iki gözümün çiçeğiYatarak emzirme candır Dikişlerim rahat etti yatarak emzireli yoksa hem Alttan hem üstten acı çekiyordum
Sıcaktanmış beybimBeyaz noktalı değil kuzum soğuk suyla mendil ıslatıp koyuyorum yatıştırdı biraz
Gece yatarak emziriyorum ben gündüz de bazen
Canım geçmiş olsun. Moralini bozma Allah büyük dert vermesin inş.Sağol canım. Geçmedi daha şişliği biraz indi ama hala kıpkırmızı
Pazartesiden beri hastanedeyim daha yeni bugün biraz iyi gibi bebeğim burda çok huzursuz durmuyor çok kötü hisediyorum resmen hastanede büyüttüm çocuğu. Ilk bayramımız olacak di ama biz hastane de geciricez
Heryerim delik deşik oldu iğnelerden artık bunaldim alıp başımı gidesim var .
İlk günden beri sabaha karşı öyle emziriyorum benYatarak emzirmeyi keşfeden anne dinlenmişliği ile günaydınnn :)
Döne döne bi o yana bi bu yana emiştik 11 e kadar valla ohhh bi sağdan çekti bi soldan çekti iki gözümün çiçeği
Ama dikkat etmek lazım çok ağır uykusu olanlar için tehlikeli
Annemin arkadaşı bebeğini boğmuş memeleri de kocamanmış kadının
Gece uykusunda ben güvenemem ya kuzum
Sabah 7 den sonra koynumda uyuyo iki gündür
Yatak zaten benim bi aydır kocam salonda yatıyo
İnşallah gelmez bi süre daha
Kızlar bebek görmeye gelenlere ne hediye ettiniz bizim bayramdan sonrasını beklemiş herkes. Daha bişey yaptırmadım
Ehehe benimki sosyetelerin estetiğini yapan ünlü bı Dr olacak, fazla dolanmasinlar ortalardaOğlun popcu olsun hayatım, paparazzilere yakalansinlar
Ben kraft aldım kullanıyorum bi kac haftadır 5 ayrı pozisyonda tasıyabılıyorsun hatta emzirmek içinde kullanıyorum.domino kanguruKanguru kullanan var mı aranızda sürekli kucağımda zaten kanguru alsam bende daha az yorulurum diye düşündüm ama nerden hangi marka daha iyi bilemedim