Kızlar, o yüzde oluşup kısa süre sonra kaybolan kırmızı seylere eskiler bebek kilo alıyor derlermiş hurafe ama Benimkinde de var, çıkıyor kayboluyo maşallah kilo alımı da iyi belki ilgisi vardir
Kızlar selam
Ben 23 haziranda doğurdum kızımı
Temmuz annelerine yazmam daha uygun olur diye düşündüm, kabul ederseniz
Haziran anneleri de çoğu anne mayıs ortasında doğum yaptığu için bebeklerin arası epey var
İsmim Esma 28 yaşındayım 2.kızım Reyyan normal doğumla geldi dünyaya
Şimdi 47 günlüğüz bugün
Kızlar, o yüzde oluşup kısa süre sonra kaybolan kırmızı seylere eskiler bebek kilo alıyor derlermiş hurafe ama Benimkinde de var, çıkıyor kayboluyo maşallah kilo alımı da iyi belki ilgisi vardir
Kızlar ben bebisimi emziriyorum neredeyse saat başı ama her emzirmede göğsün boşalması mi lazım? Yani süt tamamen bitmiyor haliyle. Bir de fazla emdiği için kusuyor, yani ben o yüzden kustugunu düşünüyorum başka bir sebebi yoktur değil mi
Kızlar selam ❤
Ben 23 haziranda doğurdum kızımı
Temmuz annelerine yazmam daha uygun olur diye düşündüm, kabul ederseniz
Haziran anneleri de çoğu anne mayıs ortasında doğum yaptığu için bebeklerin arası epey var
İsmim Esma 28 yaşındayım 2.kızım Reyyan normal doğumla geldi dünyaya
Şimdi 47 günlüğüz bugün
Ben aldım canım sleppy kadar kaliteli değil ama sızdırma pişik yapmadı kullanılabilir ama beden olarak sanki küçük gibi sleepy e göre al bi dene ama ben tekrar sleepye döneceğim
@Meylen canım isilik dedikleirn kırmızı mı yoksa içlerinde beyaz nokta varmı, benimkinde sivilce dedi doktor bebek sivilcesi olabiliyormuş annede geçen hormonlardan, 2-3 haftaya geçer dedi yapılacak özel bişey söylemedi