• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
14. Gün durum raporu..

Dün ebe kontrolü vardı.. 4.160gr Alper Leo bey..
Sarılığı hafif. Dili beyaz. Normal.. Göbekte kuru kan.. normal..

10. Gün kanamam bitti benim dedim. Oo süper dediler..

Bugün yine ebe kontrolü vardı..
Alper Leo olmuş 4.240 gr..
Ve sonunda boyunu öğrendik.
Doğduğunda kaç cm di bilmiyorum ama 14. gün 56 cm..

Kanama için @Meylen gibi pedden sıkıldım yarın günlük ped deniicem 😇

Maşallah Alper beye.Kanama 10.gün bitti miii?E senin lohusalik bitmiş hayırlı olsun 😁
Ben uzun gece pedi takıyorum hala 29 günlük olduk.Rahim temizlen temizlen bitmiyor 😂Normal ve suda doğumda hemen akiveriyor ne var ne yok galiba 😂Kahve var mı karameltoşum yine evde bitti 😕

Yaaa geçmedi mi hala😱 sıkma canını illaki düzelecek inşallah bir an önce kurtulursun. Zehranurhifa sana da geçmiş olsun
Sağol canım. Geçmedi daha şişliği biraz indi ama hala kıpkırmızı:(
Pazartesiden beri hastanedeyim daha yeni bugün biraz iyi gibi bebeğim burda çok huzursuz durmuyor çok kötü hisediyorum resmen hastanede büyüttüm çocuğu. Ilk bayramımız olacak di ama biz hastane de geciricez :(
Heryerim delik deşik oldu iğnelerden artık bunaldim alıp başımı gidesim var .

Çok
Kaç günlük bebeğin? İlk 10 gün çok uyuyorlar ya oralarda yapıyorlar sanki çekim. Sağlık olsun 1 yaşta yaparsınız.
Bugün tam 21 günlük ama ilk günden beri gözü açık benim cingozun, bir de aşırı hareketli. Hiç öyle baygın gibi uyuduğunu bilmiyorum, uyur ama dokunsan hemen uyanır en başından beri böyle :) ücreti de başta anlastigimiz için fotoğrafçı ara çekim yaparız 6-7 aylıkken dedi parmağında oynatıyor bu küçük adam bizi :)

Sağol canım. Geçmedi daha şişliği biraz indi ama hala kıpkırmızı:KK43:
Pazartesiden beri hastanedeyim daha yeni bugün biraz iyi gibi bebeğim burda çok huzursuz durmuyor çok kötü hisediyorum resmen hastanede büyüttüm çocuğu. Ilk bayramımız olacak di ama biz hastane de geciricez :KK43:
Canım ya yeni gördüm çok geçmiş olsun l, biz sariliktan bir gece kaldık bebeğim resmen delirdi yerlerini yadirgiyo yavrular di mi:( Allah yardımcınız olsun çabucak iyileş insallah

Sağol canım. Geçmedi daha şişliği biraz indi ama hala kıpkırmızı:(
Pazartesiden beri hastanedeyim daha yeni bugün biraz iyi gibi bebeğim burda çok huzursuz durmuyor çok kötü hisediyorum resmen hastanede büyüttüm çocuğu. Ilk bayramımız olacak di ama biz hastane de geciricez :(

Canım benim kıyamam Allahım tez şifa versin
Güzel sağlıklı günler tez gelsin.Elimizde olmadan oluyor böyle şeyler.Sabretmemiz gerekiyor.Ilk doğumda yaşamıştım bende.Seninki ileri boyutta.Hastaneden çıktım iyiyiz haberini bekliycez canım.Allah güç kuvvet afiyet versin😘

Eki Görüntüle 2297167

Geleceğin mankeni, şimdinin emici kuvveti Baharın şok görüntüleri nihayet internete sızdı.
Kusura bakma yavrucum anan azıcık beceriksiz 1 aydır fotonu yükleyemedi 😂😂

Kız Basaaaakkk senin kopyan bu süslü hanım maşallah.Tatli pamuk prenses.Ömrü uzun sağlıklı olsun.Hayirli evlat olsun.😘😘

Rezene çayı ve kimyona başlayacağım en yakın zamanda nasıl içiyorsunuz siz ölçüsü ve günde kaç kez
Ben humananin çayını aldım ve galiba işe yaradı

Eklentiler

• 15653377069871791676114.jpg
    15653377069871791676114.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar selam ❤️
Ben 23 haziranda doğurdum kızımı
Temmuz annelerine yazmam daha uygun olur diye düşündüm, kabul ederseniz 😊
Haziran anneleri de çoğu anne mayıs ortasında doğum yaptığu için bebeklerin arası epey var
İsmim Esma 28 yaşındayım 2.kızım Reyyan normal doğumla geldi dünyaya
Şimdi 47 günlüğüz bugün 💕

Kanguru kullanan var mı aranızda sürekli kucağımda zaten kanguru alsam bende daha az yorulurum diye düşündüm ama nerden hangi marka daha iyi bilemedim

Kanguru kullanan var mı aranızda sürekli kucağımda zaten kanguru alsam bende daha az yorulurum diye düşündüm ama nerden hangi marka daha iyi bilemedim
Bende ilk Kızımdan kalan momfortbaby var ergonomik kanguru
Gerçekten işe yarıyor
Ama bu sıcaklarda sling ler daha mantıklı kangurudan
Yeni alacaksan slinglere de bakmanı tavsiye ederim

Back