2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Seninki de sanki 4 5 Temmuz civarı doğumlu di mi? Dün 5. Hafta bitti. Bugün 6. Haftamız başladı. Kolik bu hafta zirve olabilir. Bizde de dün gece işler karıştı. Geç yattı. Gaz damlasını her zamanki vaktinde vermiştim ama sabah gazı atamıyor. Ikın sıkın uyandırdı kendini kakayla atmak için. Ve iki saat oldu uyumak istiyor ama yeni uykuya dalamıyor. Bu hafta yeni düzen kuruyoruz anlaşılan. Cuma günü hafta değişim günümüz.
Benimkini fasülyeden çok mercimek etkiliyor zannımca. Rezene kimyon tane demliyorum. Sabah akşam bir kupa içiyorum. Nette 4-5 fincan rezene içilebilir diyordu. Fazla bence.

Kızlar çoklu alıntı nasıl yapılıyor olmadı bir türlü.Ben de günde 1 ya da 2 kez sağıyorum bebegin tam boşaltıyor aslında çok emmek istiyor ama tam boşalamıyor nedense

Kızlar çoklu alıntı nasıl yapılıyor olmadı bir türlü.Ben de günde 1 ya da 2 kez sağıyorum bebegin tam boşaltıyor aslında çok emmek istiyor ama tam boşalamıyor nedense
Canım alıntılara tıkla tıkla. Alıntıları eklemeyi seçip aralarına yazdıktan sonra cevapla.

Aynen canım 6. Haftaya başladık 2 sabahtır saat 6/7 civarı geliyor benimkine bu değişim o gelişim atak takvimiyle mi alakalı acaba Bende çaylara başlayacağım damla kullanmıyorum henüz

Aynen canım 6. Haftaya başladık 2 sabahtır saat 6/7 civarı geliyor benimkine bu değişim o gelişim atak takvimiyle mi alakalı acaba Bende çaylara başlayacağım damla kullanmıyorum henüz
Canım çok gazlı olsaydı önceden belli ederdi. Seninki geçici gibi. Belki damlaya gerek kalmaz. Atak haftası falan olabilir. Sen de dikkat edersin inşallah.

Doktor bana yemeklere kimyon hariç hiçbir baharat atma dedi. Rezene çok iyi birsey değil bildiğim kadarıyla. Ayrıca hastaneye gidecek kadar ağlamadığı sürece gaz damlası vermiyorum dedi. Gaz damlaları çok anlamlı değil ama biogaia aynı saatte düzenli alınırsa etkin olduğu söyleniyor demişti doktorum. Kardeşimin bebeği kolik nurse harvey metsil relactaz paranox fitil sab simplex vs kullanmadığı mama ve damla kalmadı en beğendiği sab simplex oldu. Benim bebek 40 çıktıktan sonra coştu

D Derenimo2 peki sabah mı akşam mı içiyosun
Canım ben akşam içiyorum. Gece rahatı daha önemli benim için. Bi De sütü arttıcı özelliği var ya akşama doğru azaldığını da hissettiğimde demliyorum.
Eki Görüntüle 2297167

Geleceğin mankeni, şimdinin emici kuvveti Baharın şok görüntüleri nihayet internete sızdı.
Kusura bakma yavrucum anan azıcık beceriksiz 1 aydır fotonu yükleyemedi
Yaaa bayıldıım ben bu bıcırığa. Çoook güzel bişee maşallah nazarımız değmesin tam manken olacak hatun.
Rezene çayı ve kimyona başlayacağım en yakın zamanda nasıl içiyorsunuz siz ölçüsü ve günde kaç kez
Tamam canım bende deneyeyim aktardan bitki halinde aldın değilmi hazır formül şeklinde değil
Rezene tohumu ve kimyon tohumu şeklinde alıyosun aktardan bu süzgeçler varya demleme için ikea da filan satılanlar onun içine 1 çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı rezene koyup kaynar suda 5 dk demliyorum ben. Akşamda hüpletiyom. Gecemiz rahat geçiyo şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…