• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Compeng kontrolde kilosu iyi çıkarsa gece uyandırma. İstediği kadar uyusun. 10. gün civarı 4-5 saat uyuyordu. Ben de endişe ediyordum ya kilosu iyi çıkmazsa diye. Yine de uyandırmadım. Uyurken de ememiyordu. Hastane çıkış kilosunu yani kaybını bilmiyorum. Doğum kilosundan ise +1 kilo almış şükür. Uyusun da büyüsün boş laf değil anlaşılan.. :uykucu:
Haklısın canım kan şekeri düşmesi olayındam endişeliydim ve sarılık var bizim ondan sık emzirdim aslında. Yarın kontrolde bakılacak sarılığına.

Canim senin dikişsiz mi oldu doğumun? Yani ped kullanıyormuşsun ya dikişli ise rahatsız etmiştir diye düşündüm, bu sebeple merak ettim :)
Dikişsiz canım evet..
Havalar benim için fazla sıcak. Ben de sıcaktan rahatsız etti die düşündüm, bana göre değil pek.. Sadece çamaşırla dolanmayı özledim 😁

İyi geceler. Sayfalar yine çok birikmiş yetişemiyorum valla hızınıza. Benim ikizlerden biri işitme testinden geçemedi. 2 3 gün yıkamdan kalsın sonra tekrar kontrole getirin dediler. Hayırlısı bakalım. 1 haftada 300 er fram almıilar maşallah.
Geçer canım hiç korkma oluyor öyle

İyi geceler kızlar bu gece abili kardeşlik uyuritmafılar. Birini uyutuyordum. Diğeri anne susadım anne çişim geldi. Anne yanımda yat. Onu uyutuyorum. Bu sefer küçük başlıyor ağlamaya valla hiç uyumadım en geç 6.30 7 de de kalkarlar 😂😂😂
Kolay gelsin cnm
Bende mesai şimdi başladı

Uyansın emzir gazını çıkart tekrar yatır döngüsü herkesde var dimi ? Yani daha çok küçük başka şeyle oyalama şansı yok böyle olması gerekiyor ama eğer o döngüden biri çıksın raydan... ağlama krizine bir girdimi çıkarana kadar anam ağlıyor. Yırtıyor kendini... uykusundan erken uyansın mesela emmekte istemiyor ve ememediği icn uykuyada dalamıyor. Sizler meme dışında nasıl uyutmayı deniyorsunuz ?
Emzikle tabikisi kucağıma alıyorum. EmZiği veriyorum. Emerek dalıyo.
Banyomuzu yaptık mis gibi oldu Yusufum:21:
Kayınvalidem hazır suyu kaynatıp ılıştırdı birlikte yıkadık az bi emdi uykuya daldı hemen :anne:
Sorum şu : göbek düştükten bir kaç saat sonra kanama olmuş zıbınına fındık kadar geçmiş. Göbek bakım spreyiyle her gün bir iki fıs yapıyoruz başka bi şey de yapınız mı siz kanamanız oldu mu böyle ?
Hiçbişe olmaz. Bizde de oldu doktor normal dedi.
o değil de kızlar ben anneliğe hiç adapte olamadım. sağolsunlar bana bi iş yaptırmicam diye bebeğimi kucağımdan severken bile alıyorlar, sinirlerim yıprandı. bebeği giydirmeyin diyorum kat kat giydiriyorlar, çocuğumun her yeri isilik oldu, kv hala bu çocuk geğiriyor acaba üşüttük mü falan diyor. kafayı yicem. benim için şu an annelik uzaktan bebeğime bakmak ve emzirmekten ibaret. bide geçen gün eşime annesinin olaya fazla dahil olduğunu anlatmaya çalıştım, bi yandan da göğüslerim taş gibi olmuş acıyor diye ağlayarak sağıyordum. sadece emziriyorsun zaten ona bari söylenme dedi çok ağırıma gitti. aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. sürekli bana annem gidince bebeğe bakabilecek misin falan diyor, bana böyle annelikten acizmişim çocuğuma yetemicekmişim gibi konuşunca çok moralim bozuluyor. bi yandan da nasıl beynimi çocuğa yetemicem diye ana oğul yıkadılarsa eşimin ailesinin yanında kırk çıkana kadar kalmayı kabul ettim. aklıma sıçayım diyorum ama geri de dönemiyorum. çocuğum gece bile kv yanında yatıyor, gece uyanmasın istediği için bana emzireyim diye bile vermedi bikaç kere gizlice alıp emzirdiğimi bile söyleyebilirim. çocuğun kan şekeri falan düşermiş kadının umrunda değil ne düşecek falan diyor.

içimi döktüm sonunda. kendi anneme bile anlatamıyorum halimi ki pek umrunda da değil gibi, ablamın oğlunu aldı köye gitti. köydeki fındık benden daha değerli anlayacağınız. lohusa depresyonuna mı girdim bilmiyorum ama zaman zaman çocuğumu alıp kaçasım geliyor.
Seninki analık diil eziyet olmuş. Öle iş mi olur yaa. Valla kimsenin gözünün yaşına bakmam. Ben gündüz arada uyumak için bile zor veriyorum anneme de kv ye de. Emzirmek nedir yaa. Eskiden öle yaparmış kadınlar eme eme süt getirirlermiş memelerinden annelere vermezlermiş psikolojik manyaklar.
kızlar rezene kimyon çayı falan bunları günde kaç bardak ne zaman içiyosunuz
benimki bugün hiç uyumadı gaz mı oldu anlamıyorum ya 😔
Ben bi bardak içiyorum valla yetiyo. Su içiyorum bolcana.
Göğüs pedi ne kullanıyosunuz siz? Sızdırmayan
Avent havasız bırakıyo sankim kokuyorum gibi geliyo bana
Gerçi kokuyorumdur muhtemelen leş gibi terliyorum
Hergün duş almadan mümkün değil yaşamak

Bide soru iki:)
Islak mendilde yenidoğana devam mı sensitive e geçen var mı?

soru sormada B bibliyofil_k i geçicem hırs yaptım 😆
Avent kokuyo günde 3 defa yıkıyorum. Kaynar suya koyup kurulayıp takıyorum hemen emzirdiktwn sonra koku sorununu öle çözdüm. Ziraa akan sütlerden 100 cc üstü çıkıyo bi günde o yüzden kokar mokar tok tutar yani. BAna göre parasını en çok hakeden şey o😍 pede boşuna gitsin istemiyorum sütlerim.
Sağdiginiz sütleri ne yapıyorsunuz. Bebeğe veriyormusunuz. Ben çay kaşığıyla içirmeye çalışıyorum çok zor içiyor. illa emecek. Biberon da veremiyorum korkudan memeyi bir daha almazsa diye
Ben biberonla veriyorum. Beni de emiyo sıkıntı olmadı

Mesai başladı😎
Bezini değiştirdim hanımefendinin tamam.Tam diğerini koyacakken tekrar yapmaz mı👻
Çarşafa kadar geldi,sonra da çarşafı değiştir bakalım sara🤓
Şimdide uyutma çabaları
__karamel__ __karamel__ kahve istiyorum? ☕
Benimki de aynısını yaptı cok komikti ah bu bebeler 😀 emdikten sonra kaka yapınca da uykuları açılıyor

20190808_170609.jpg

Geleceğin mankeni, şimdinin emici kuvveti Baharın şok görüntüleri nihayet internete sızdı.
Kusura bakma yavrucum anan azıcık beceriksiz 1 aydır fotonu yükleyemedi 😂😂

Back