Seninki de sanki 4 5 Temmuz civarı doğumlu di mi? Dün 5. Hafta bitti. Bugün 6. Haftamız başladı. Kolik bu hafta zirve olabilir. Bizde de dün gece işler karıştı. Geç yattı. Gaz damlasını her zamanki vaktinde vermiştim ama sabah gazı atamıyor. Ikın sıkın uyandırdı kendini kakayla atmak için. Ve iki saat oldu uyumak istiyor ama yeni uykuya dalamıyor. Bu hafta yeni düzen kuruyoruz anlaşılan. Cuma günü hafta değişim günümüz.Kızlar düne kadar bebeğim gazlı bi bebek diyemezdim ama ne olduysa dünden beri işler değişti ayakları karnına çekiyor ve kıvranıyor kıpkırmızı olup ağlamaya başlıyor acı çektiği besbelli akabinde alttan gaz çıkarıyor oh tamam rahatladı diyorum ama ne mümkün saniyeler sonra tekrar kıvranıyor sabah 5 ten beri emziriyorum yatağa koyuyorum kısa süre sonra kıvranmaya başlıyor meme verince susuyor memedeykende ara ara ayaklarını çekiyor dün taze fasulye yemiştim ona bağladım bugünde devam edince fasulye den kaynaklı değil diye düşünmeye başladım
Benimkini fasülyeden çok mercimek etkiliyor zannımca. Rezene kimyon tane demliyorum. Sabah akşam bir kupa içiyorum. Nette 4-5 fincan rezene içilebilir diyordu. Fazla bence.