2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar düne kadar bebeğim gazlı bi bebek diyemezdim ama ne olduysa dünden beri işler değişti ayakları karnına çekiyor ve kıvranıyor kıpkırmızı olup ağlamaya başlıyor acı çektiği besbelli akabinde alttan gaz çıkarıyor oh tamam rahatladı diyorum ama ne mümkün saniyeler sonra tekrar kıvranıyor sabah 5 ten beri emziriyorum yatağa koyuyorum kısa süre sonra kıvranmaya başlıyor meme verince susuyor memedeykende ara ara ayaklarını çekiyor dün taze fasulye yemiştim ona bağladım bugünde devam edince fasulye den kaynaklı değil diye düşünmeye başladım

Eki Görüntüle 2297167

Geleceğin mankeni, şimdinin emici kuvveti Baharın şok görüntüleri nihayet internete sızdı.
Kusura bakma yavrucum anan azıcık beceriksiz 1 aydır fotonu yükleyemedi
Başakcım sanırım babasının aynısını doğurmuşsun kuzum maşallah güzelliğe
Sıcakta süsümüzden de geri kalmayız yalnız

Bebek 20günlüğü geçtikten sonrada gaz olabiliyormuş canım eğer varsa sabah akşam rezene çayını içmeyi dene istersen rahatlatıyor bebeği bide bebeğin ayağının altına ılık havlu ya da varsa ılık kiraz çekirdeği çok iyi geliyor rahatlatıyor bizimkini hemen

Canım öyle durumda devamlı memeye verme gaz masajı yap sakinleşti. Yoksa kısır döngüye girersin.

Rezene çayı ve kimyona başlayacağım en yakın zamanda nasıl içiyorsunuz siz ölçüsü ve günde kaç kez

Keşke ben denkullansaymışım daha önce tahinin yağı azıcık rahatlattı diye almayı ertelemiştim ama bugün alıcam sanırım

Rezene çayı ve kimyona başlayacağım en yakın zamanda nasıl içiyorsunuz siz ölçüsü ve günde kaç kez
Sabah akşam 1 büyük kupaya yapıp içiyorum arada sabah rezene akşam kimyon yapıyorum düzenli içince bebekte etkisi görüşüyor gibi geliyor bana bide çok sıkıştırırsa gaz sıcak uygulama yapıyorum ayaklarına hemen pırt pırt gidiyo zaten

Kızlar bebek hem emiyor hem de sağıyorken kaç cc süt çıkıyor sizde.Gunde kaç dakika sağıyorsunuz kaç cc çıkıyor.Bebisler günde kaç kez emiyor.
Ginün saatine göre değişiyor canım ama benim bebek emdikten sonra 60 cc falan sağıyorum bu yüzden bebeğin düzgün emmediğini düşünüyorum hatta bide sağdığımı da verince lok lok içiyor demek aç günde 7,8 kez falan besleniyor bizimki

Tamam canım bende deneyeyim aktardan bitki halinde aldın değilmi hazır formül şeklinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…