- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
maşallah baharımaEki Görüntüle 2297167
Geleceğin mankeni, şimdinin emici kuvveti Baharın şok görüntüleri nihayet internete sızdı.
Kusura bakma yavrucum anan azıcık beceriksiz 1 aydır fotonu yükleyemedi
Canim biz asmnin ki ni kullanmadik pedia d3 kullaniyoruz parabensizGünaydın bugün tartıldık ve yarın aslında 1.ay ama arefe bugün gittik aşıya :) 4700 kg 58cm olmuşuz. dr bu kez TERA D3 isimli bir d vitamini verdi hem bana hem bebeğe. Kullanan var mı ?
Bu hafif ve yalandan bağırma canım sen bide ağladığında gör bu yırtığı@Meylen canım instada gördüm şimdi ooooo sen daha çığlık duymamışsın canımvalla çocuğa yüklenmeyin gayet normal bağırıyor ay birde kız bebeği olunca böyle ince ince yaaa nasıl güzel bizimki Borazan gibi
Biz de biogaia kullanıyoruz. Ne zamana kadar kullanacağız acaba. Üç ay bitene kdr mi.
14. Gün durum raporu..
Dün ebe kontrolü vardı.. 4.160gr Alper Leo bey..
Sarılığı hafif. Dili beyaz. Normal.. Göbekte kuru kan.. normal..
10. Gün kanamam bitti benim dedim. Oo süper dediler..
Bugün yine ebe kontrolü vardı..
Alper Leo olmuş 4.240 gr..
Ve sonunda boyunu öğrendik.
Doğduğunda kaç cm di bilmiyorum ama 14. gün 56 cm..
Kanama için @Meylen gibi pedden sıkıldım yarın günlük ped deniicem
Sağol canım. Geçmedi daha şişliği biraz indi ama hala kıpkırmızıYaaa geçmedi mi halasıkma canını illaki düzelecek inşallah bir an önce kurtulursun. Zehranurhifa sana da geçmiş olsun
Bugün tam 21 günlük ama ilk günden beri gözü açık benim cingozun, bir de aşırı hareketli. Hiç öyle baygın gibi uyuduğunu bilmiyorum, uyur ama dokunsan hemen uyanır en başından beri böyle :) ücreti de başta anlastigimiz için fotoğrafçı ara çekim yaparız 6-7 aylıkken dedi parmağında oynatıyor bu küçük adam bizi :)Kaç günlük bebeğin? İlk 10 gün çok uyuyorlar ya oralarda yapıyorlar sanki çekim. Sağlık olsun 1 yaşta yaparsınız.
Kuzum sen ne güzelsin oyleeeeEki Görüntüle 2297167
Geleceğin mankeni, şimdinin emici kuvveti Baharın şok görüntüleri nihayet internete sızdı.
Canım ya yeni gördüm çok geçmiş olsun l, biz sariliktan bir gece kaldık bebeğim resmen delirdi yerlerini yadirgiyo yavrular di miSağol canım. Geçmedi daha şişliği biraz indi ama hala kıpkırmızı
Pazartesiden beri hastanedeyim daha yeni bugün biraz iyi gibi bebeğim burda çok huzursuz durmuyor çok kötü hisediyorum resmen hastanede büyüttüm çocuğu. Ilk bayramımız olacak di ama biz hastane de geciricez
Heryerim delik deşik oldu iğnelerden artık bunaldim alıp başımı gidesim var .
Sağol canım. Geçmedi daha şişliği biraz indi ama hala kıpkırmızı
Pazartesiden beri hastanedeyim daha yeni bugün biraz iyi gibi bebeğim burda çok huzursuz durmuyor çok kötü hisediyorum resmen hastanede büyüttüm çocuğu. Ilk bayramımız olacak di ama biz hastane de geciricez
Heryerim delik deşik oldu iğnelerden artık bunaldim alıp başımı gidesim var .
Eki Görüntüle 2297167
Ben humananin çayını aldım ve galiba işe yaradıRezene çayı ve kimyona başlayacağım en yakın zamanda nasıl içiyorsunuz siz ölçüsü ve günde kaç kez
Kendini doğurmuş benim kankimmmEki Görüntüle 2297167
Oğlun popcu olsun hayatım, paparazzilere yakalansinlarKuzum sen ne güzelsin oyleeee
Aliim seni oğluma he?
Müthiş bir icatYatarak emzirmeyi keşfeden anne dinlenmişliği ile günaydınnn :)
Bende ilk Kızımdan kalan momfortbaby var ergonomik kanguruKanguru kullanan var mı aranızda sürekli kucağımda zaten kanguru alsam bende daha az yorulurum diye düşündüm ama nerden hangi marka daha iyi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?