2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Lansinoh kullanıyorum Şükocum

Ben sağarak verdiğim için makine ve biberon tam temız olmuyormus o yuzden ishal gbi olmustu daha dikkat edince bebegi sıcak tutunca bırde gecmişti
İnan aklımdan geçti ama herkes abarttığımı düşündüğü için dile getirmedim. Bende birkaç kez sağarak verdim. Teşekkür ederim arkadaşım iyiki söyledin

Sağdiginiz sütleri ne yapıyorsunuz. Bebeğe veriyormusunuz. Ben çay kaşığıyla içirmeye çalışıyorum çok zor içiyor. illa emecek. Biberon da veremiyorum korkudan memeyi bir daha almazsa diye

Göğüs pedi baby&me almıştım çok kullanmıyorum genelde chicconun kapağını kullanıyorum krem sürüp.
Islak mendil ben natural olanı kullanıyorum ama cogu zaman da ılık su pamukla siliyorum
Ah soru soran değil de yanıtlayan olmak ne güzelmiş

Sağdiginiz sütleri ne yapıyorsunuz. Bebeğe veriyormusunuz. Ben çay kaşığıyla içirmeye çalışıyorum çok zor içiyor. illa emecek. Biberon da veremiyorum korkudan memeyi bir daha almazsa diye

Ben avent biberonla veriyorum çok huysuzlanırsa ve aç olduğunu düşünüyorsam.

Benimki de ne zaman emse az da olsa gazlı kaka yapar. Sarı yeşil. Gaz atmak veya kaka yapmak için emiyor diyebilirim.
Zaten acıktığı zaman emdiği gibi olmuyor göğsümle savaşıyor ağlamaklı oluyor ve çoğu kez boğazına kaçırıyor sütü
Yeşil mukuslu kanlı olmadığı sürece endişe etmeyebilirsin. Bizim de sarı yeşil vücut hızlı atıyor yapacak bir şey yok.
Sıvı kaybı korkutuyor beni havalar da çok sıcak mecburen su veriyorum artık

7.30 da başladık güne.Günaydııınnnn.Kucagimda bi güzel uyuyor Kerem bey.Besige bırakınca başlıyor ikinip sıkınmaya.
London Karamelim kahve istereeeemmm
Valla ben de istiyom şu an

Ben gündüz sağarken makineyi Atlasa açtırıyorum, o kapatıyo yine. Yanında sağıyorum.. Öyle öyle sese alıştı gece de sağıyorum başta bakıp yatıyodu düğmeye basmak istiyodu ama alıştı artık kalkmıyo bile..

Onunda dışı naylonmuydu
Kokuyon mu

Hehe benim de Lansinoh. Koku yapmıyo

Dün gece bebeğe eşim bakıyordu.Ben uyuyup kalmisim 22.30 da falan.Eşim bio gaia vermeyi unutmuş.Bugün hiç durmadı oğlum gazdan.Saatlerdir kucakta ve ağlıyor.Sadece memede sakinleşiyor ama emince iki kat daha fazla bağırıyor.Emzirmemekte direniyorum şu an.

Biz de biogaia kullanıyoruz. Ne zamana kadar kullanacağız acaba. Üç ay bitene kdr mi.

Bu bebenin bu emziği tutması lazımmmm öyle bi hale geldimki artık emziğe biraz reçel sürsem ne olur ki modundayım sürsem mi acaba

Lansinoh kullanıyorum memnunum canım
Artı kanamam azaldı ped totomu pişiriyodu günlük ped kısa gelip çamaşıra geçiriyodu oraya da göğüs pedi koyuyorum

Daha önce de yazmıştım ama kaynadı zağar , emzirme problemleri olanlar için Tomrisin emzirme notlarını okuyun netten kendisi emzirme sıkıntıları yaşamış bir doktormuş. Uzun baya bölüm bölüm yrni başladım sayılır ben de faydalı olduğunu düşünüyorum
ayriliksevdayadahil evine gidemesen bile çocuğunu al o kadının yanından, artık yanımda yatacak de kararlı bir şekilde özledim o da beni özledi birbirimize ihtiyacımız var de. En kötü anne bakımı bile babanneden iyidir annenin kokusu bile yeter ki sen bunun azabını en derinden yaşıyorsun gayet de güzel bakarsın tabi ki evladına Allah hepimize o gücü kuvveti verdi zamanla daha da güzel öğreneceğiz
ZehranurHifa canım çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki ? Sıcak suda ovsan masajla fln iyi gelir inşallah.

14. Gün durum raporu..

Dün ebe kontrolü vardı.. 4.160gr Alper Leo bey..
Sarılığı hafif. Dili beyaz. Normal.. Göbekte kuru kan.. normal..

10. Gün kanamam bitti benim dedim. Oo süper dediler..

Bugün yine ebe kontrolü vardı..
Alper Leo olmuş 4.240 gr..
Ve sonunda boyunu öğrendik.
Doğduğunda kaç cm di bilmiyorum ama 14. gün 56 cm..

Kanama için @Meylen gibi pedden sıkıldım yarın günlük ped deniicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…