Lansinoh kullanıyorum ŞükocumGöğüs pedi ne kullanıyosunuz siz? Sızdırmayan
Avent havasız bırakıyo sankim kokuyorum gibi geliyo bana
Gerçi kokuyorumdur muhtemelen leş gibi terliyorum
Hergün duş almadan mümkün değil yaşamak
Bide soru iki:)
Islak mendilde yenidoğana devam mı sensitive e geçen var mı?
soru sormada B bibliyofil_k i geçicem hırs yaptım
İnan aklımdan geçti ama herkes abarttığımı düşündüğü için dile getirmedim. Bende birkaç kez sağarak verdim. Teşekkür ederim arkadaşım iyiki söyledinBen sağarak verdiğim için makine ve biberon tam temız olmuyormus o yuzden ishal gbi olmustu daha dikkat edince bebegi sıcak tutunca bırde gecmişti
Valla ben Silvernurse aldım gayet memnunum cnmBencede
Ama çok çakması çıkmış dikkat etmek lazım
Kaçtan beri bilemedimTipini yidiğimbizde de durum ondan.... Akşam 6dan beri...... Şimdi banyo yapıp atacam beşiğe, sabaha kadar uyur diye umuyorum... Umut dünyası işte, fakirin ekmeği Eki Görüntüle 2297084
Aybala kıza MaşallahTipini yidiğimbizde de durum ondan.... Akşam 6dan beri...... Şimdi banyo yapıp atacam beşiğe, sabaha kadar uyur diye umuyorum... Umut dünyası işte, fakirin ekmeği Eki Görüntüle 2297084
Göğüs pedi baby&me almıştım çok kullanmıyorum genelde chicconun kapağını kullanıyorum krem sürüp.Göğüs pedi ne kullanıyosunuz siz? Sızdırmayan
Sağdiginiz sütleri ne yapıyorsunuz. Bebeğe veriyormusunuz. Ben çay kaşığıyla içirmeye çalışıyorum çok zor içiyor. illa emecek. Biberon da veremiyorum korkudan memeyi bir daha almazsa diye
Zaten acıktığı zaman emdiği gibi olmuyor göğsümle savaşıyor ağlamaklı oluyor ve çoğu kez boğazına kaçırıyor sütüBenimki de ne zaman emse az da olsa gazlı kaka yapar. Sarı yeşil. Gaz atmak veya kaka yapmak için emiyor diyebilirim.
Sıvı kaybı korkutuyor beni havalar da çok sıcak mecburen su veriyorum artıkYeşil mukuslu kanlı olmadığı sürece endişe etmeyebilirsin. Bizim de sarı yeşil vücut hızlı atıyor yapacak bir şey yok.
Onunda dışı naylonmuyduLansinoh kullanıyorum Şükocum
Valla ben de istiyom şu an7.30 da başladık güne.Günaydııınnnn.Kucagimda bi güzel uyuyor Kerem bey.Besige bırakınca başlıyor ikinip sıkınmaya.
London Karamelim kahve istereeeemmm
Ben gündüz sağarken makineyi Atlasa açtırıyorum, o kapatıyo yine. Yanında sağıyorum.. Öyle öyle sese alıştı gece de sağıyorum başta bakıp yatıyodu düğmeye basmak istiyodu ama alıştı artık kalkmıyo bile..hiç durmuyor sa ayakta hafif sağa sola sallayıp uyutuyordum ben
Ayy maşallah ya benim memeler taş gibi oluyor. Dün gece 4.5 saatte uyandı ama çok fena ağrıdı göğüslerim sağsam gece vakti ses olur büyük uyanır ne yapmak lazım acaba
Onunda dışı naylonmuydu
Kokuyon mu
Biz de biogaia kullanıyoruz. Ne zamana kadar kullanacağız acaba. Üç ay bitene kdr mi.Dün gece bebeğe eşim bakıyordu.Ben uyuyup kalmisim 22.30 da falan.Eşim bio gaia vermeyi unutmuş.Bugün hiç durmadı oğlum gazdan.Saatlerdir kucakta ve ağlıyor.Sadece memede sakinleşiyor ama emince iki kat daha fazla bağırıyor.Emzirmemekte direniyorum şu an.
E bebektekini aldım kargo gelmedi daha bakalım rahat edecekmiyim medical korseyle yapamadım ben onlar yün olduğu için darlıyo beni bunu denicem canımnasıl bişey aldın canım
ben aldım takamıyom izmir sıcağında darlanıyom
Lansinoh kullanıyorum memnunum canımGöğüs pedi ne kullanıyosunuz siz? Sızdırmayan
Ya ağlıyor uykuya dalamiyor acaba doymuyormu dedim o yüzden sagdim yoksa bebe hep memede sagmaktan fırsat yokLütfen bakma kaç cc diye
Sağ sağ at dolaba
Gerçekten stresten başka bi işe yaramıyo hesap kitap
Evet lazere izin verdi kanıtlanmış hiçbir şey yok dediErken dedi canım
Lazere mi izin verdi seninki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?