Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sucuk salam ama bı kereden bişey olmaz bence ben de yarın yemeyi dusunuyorumKızlar pizza yiyebiliyor muyuz yaaa var mı içinde yenmemesi gereken bir şey
Bu doğum öncesi bebek çamaşırını elde yıkayayacağım diye tutturan kv değil mi? Ne çok biliyor o ya. Genç mi? Her bir şeye karışıyor ya. Sinir oldum burda.o değil de kızlar ben anneliğe hiç adapte olamadım. sağolsunlar bana bi iş yaptırmicam diye bebeğimi kucağımdan severken bile alıyorlar, sinirlerim yıprandı. bebeği giydirmeyin diyorum kat kat giydiriyorlar, çocuğumun her yeri isilik oldu, kv hala bu çocuk geğiriyor acaba üşüttük mü falan diyor. kafayı yicem. benim için şu an annelik uzaktan bebeğime bakmak ve emzirmekten ibaret. bide geçen gün eşime annesinin olaya fazla dahil olduğunu anlatmaya çalıştım, bi yandan da göğüslerim taş gibi olmuş acıyor diye ağlayarak sağıyordum. sadece emziriyorsun zaten ona bari söylenme dedi çok ağırıma gitti. aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. sürekli bana annem gidince bebeğe bakabilecek misin falan diyor, bana böyle annelikten acizmişim çocuğuma yetemicekmişim gibi konuşunca çok moralim bozuluyor. bi yandan da nasıl beynimi çocuğa yetemicem diye ana oğul yıkadılarsa eşimin ailesinin yanında kırk çıkana kadar kalmayı kabul ettim. aklıma sıçayım diyorum ama geri de dönemiyorum. çocuğum gece bile kv yanında yatıyor, gece uyanmasın istediği için bana emzireyim diye bile vermedi bikaç kere gizlice alıp emzirdiğimi bile söyleyebilirim. çocuğun kan şekeri falan düşermiş kadının umrunda değil ne düşecek falan diyor.
içimi döktüm sonunda. kendi anneme bile anlatamıyorum halimi ki pek umrunda da değil gibi, ablamın oğlunu aldı köye gitti. köydeki fındık benden daha değerli anlayacağınız. lohusa depresyonuna mı girdim bilmiyorum ama zaman zaman çocuğumu alıp kaçasım geliyor.
ay hurafe olduğundan değilde ben fırsat bulupta gidemedimAy yeminle bunaldım darlandım saçımı kestirip bi boyatmak istiyorum ama duş bile alamayan ben için büyük lüks bide 40 ından önce saç kestiren oldu mu bunda da kestirilmez hurafesi var mı
Allahım Bi kadın Bi kadına Bi anne Bi anneye bunu nasıl yapar ya kafayı sıyıran onlar depresyonda falan değilsin insan çileden çıkar hemde bu dönemde.o değil de kızlar ben anneliğe hiç adapte olamadım. sağolsunlar bana bi iş yaptırmicam diye bebeğimi kucağımdan severken bile alıyorlar, sinirlerim yıprandı. bebeği giydirmeyin diyorum kat kat giydiriyorlar, çocuğumun her yeri isilik oldu, kv hala bu çocuk geğiriyor acaba üşüttük mü falan diyor. kafayı yicem. benim için şu an annelik uzaktan bebeğime bakmak ve emzirmekten ibaret. bide geçen gün eşime annesinin olaya fazla dahil olduğunu anlatmaya çalıştım, bi yandan da göğüslerim taş gibi olmuş acıyor diye ağlayarak sağıyordum. sadece emziriyorsun zaten ona bari söylenme dedi çok ağırıma gitti. aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. sürekli bana annem gidince bebeğe bakabilecek misin falan diyor, bana böyle annelikten acizmişim çocuğuma yetemicekmişim gibi konuşunca çok moralim bozuluyor. bi yandan da nasıl beynimi çocuğa yetemicem diye ana oğul yıkadılarsa eşimin ailesinin yanında kırk çıkana kadar kalmayı kabul ettim. aklıma sıçayım diyorum ama geri de dönemiyorum. çocuğum gece bile kv yanında yatıyor, gece uyanmasın istediği için bana emzireyim diye bile vermedi bikaç kere gizlice alıp emzirdiğimi bile söyleyebilirim. çocuğun kan şekeri falan düşermiş kadının umrunda değil ne düşecek falan diyor.
içimi döktüm sonunda. kendi anneme bile anlatamıyorum halimi ki pek umrunda da değil gibi, ablamın oğlunu aldı köye gitti. köydeki fındık benden daha değerli anlayacağınız. lohusa depresyonuna mı girdim bilmiyorum ama zaman zaman çocuğumu alıp kaçasım geliyor.
Erken dedi canımEpilasyona neden hayır dedi ki benim Dr izin verdi
BencedeVerilen parayi hakediyor öyleyse bu gumus kapaklar
16 haftan dolduktan sonra yatmıyo muyduKızlar 2 ay oldu doğum parası yatmadı
4 gözle yatmasını bekliyorum
nasıl bişey aldın canımBu arada şaşıracaksınız biliyorum ama korse aldım bakalım takabilcek miyim başaracak mıyım
Göbeklik sinirimi bozuyor pis lanet
Valla niyesini sorgulamadım canımEgzersizler nasil canim gerci hic o modada girebilecegimi zannetmiyorum ams merak ettim bendd direkt epilasyona baslayim diyodum niye hayir dedi acaba
Yok karından usg ile bakıyor ikidirBayağı iyiymiş canım yaa. Bende vitamin falan kullanmak istiyorum aslında acaba zararı var mıdır sana hangisini verdi canım ? Bu arada vajinal mı baktı ?
Tabiki de bendee :)Saatler ilerliyordu oğlum uyku moduna geçmiyordu
Reflü yatağını bebeği sallamak için kullanan bir ben miyim? Çok kullanamayız herhalde oğlum içine tam sığmaya başladı artık
Eki Görüntüle 2297077
Lütfen bakma kaç cc diyeKızlar 15-20 dk süt sağım 60cc çıktı sizce normal mi
Tipini yidiğim bizde de durum ondan.... Akşam 6dan beri...... Şimdi banyo yapıp atacam beşiğe, sabaha kadar uyur diye umuyorum... Umut dünyası işte, fakirin ekmeğiSaatler ilerliyordu oğlum uyku moduna geçmiyordu
Reflü yatağını bebeği sallamak için kullanan bir ben miyim? Çok kullanamayız herhalde oğlum içine tam sığmaya başladı artık
Eki Görüntüle 2297077
Katılıyorum bir emzirme yastıgıTabiki de bendee :)
Heryerde bizimle o reflü yatağı
Parasını sonuna kadar hakeden tek ürün bence
Kesinlikle canım verilen paraya deger o acıyı ve kremleri verdiğin paraya karşılık düşün gümüş kapakları o zamn da para çok gelmiyor insanaVerilen parayi hakediyor öyleyse bu gumus kapaklar