2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Stüdyo çekimi de elimizde patladı Benim yavru aslan bir türlü uyumadı tok olmasına rağmen 1saat sürekli emdi, memeden çekince de agladi ve çekim iptal oldu malesef...7aylikken ara çekim yaptircaz yenidoğan çekimini çok istemistim ama kısmet olmadı

Unibaby ped bitmişti. Weebaby ped almış eşim. İkisi de iyi.

Kaçtan beri bilemedim gece de ben uyutmuyorum emzircem diye
Compeng kontrolde kilosu iyi çıkarsa gece uyandırma. İstediği kadar uyusun. 10. gün civarı 4-5 saat uyuyordu. Ben de endişe ediyordum ya kilosu iyi çıkmazsa diye. Yine de uyandırmadım. Uyurken de ememiyordu. Hastane çıkış kilosunu yani kaybını bilmiyorum. Doğum kilosundan ise +1 kilo almış şükür. Uyusun da büyüsün boş laf değil anlaşılan..

Kaç günlük bebeğin? İlk 10 gün çok uyuyorlar ya oralarda yapıyorlar sanki çekim. Sağlık olsun 1 yaşta yaparsınız.

İnşaallah geçer canım.. Daha küçükler testi geçememesi normal.

Bende anlamadım canım. Süt falan birikti düğümlendi heralde

Canim senin dikişsiz mi oldu doğumun? Yani ped kullanıyormuşsun ya dikişli ise rahatsız etmiştir diye düşündüm, bu sebeple merak ettim :)

Benimki 21 den beri yatıyor. Annesinin biraz uyumasına izin verdi babasına verdim yattım bende. Çünkü uykuda muzurdanıyır arada sallamak gerekiyor. Maşallah hala yatıyor ve çok rahat ama uyandırsam mı? Gün içinde hep kısa kısa uyuyor. Kıyamıyorum

Bırak uyusun.
Benimki de daha uyuyacak. Bi uyusun ellemem kendi uyanana dek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…