2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu doğum öncesi bebek çamaşırını elde yıkayayacağım diye tutturan kv değil mi? Ne çok biliyor o ya. Genç mi? Her bir şeye karışıyor ya. Sinir oldum burda.

kızlar rezene kimyon çayı falan bunları günde kaç bardak ne zaman içiyosunuz
benimki bugün hiç uyumadı gaz mı oldu anlamıyorum ya

Ay yeminle bunaldım darlandım saçımı kestirip bi boyatmak istiyorum ama duş bile alamayan ben için büyük lüks bide 40 ından önce saç kestiren oldu mu bunda da kestirilmez hurafesi var mı
ay hurafe olduğundan değilde ben fırsat bulupta gidemedim
tam 40. gün gittim kestirdim tesadüf öyle denk geldi

Allahım Bi kadın Bi kadına Bi anne Bi anneye bunu nasıl yapar ya kafayı sıyıran onlar depresyonda falan değilsin insan çileden çıkar hemde bu dönemde.
Umarım eşinin gözü açılır kimse kimseye güvenerek yapmadı bu çocukları ben senin yerinde olsam Bi an önce pılımı pırtımı toplar evime dönerim canım eşinle Bi kaç gün küs kalırsın alt tarafı bunları yaşamaktansa küs kalmak daha iyi

Egzersizler nasil canim gerci hic o modada girebilecegimi zannetmiyorum ams merak ettim bendd direkt epilasyona baslayim diyodum niye hayir dedi acaba
Valla niyesini sorgulamadım canım
Şimdilik demiştir ki zaten böyle bişeye zamanımız yok şu an sanırım :/

Ağda ile devam

Egzersiz için kağıt verdi atarım resmini buraya ama internette de olan şeyler

Bayağı iyiymiş canım yaa. Bende vitamin falan kullanmak istiyorum aslında acaba zararı var mıdır sana hangisini verdi canım ? Bu arada vajinal mı baktı ?
Yok karından usg ile bakıyor ikidir
Dikişlere bakıyor bide

Vitamin ımom kalmıştı onu bitiriyorum . Bitince ımom latte al dedi
Kan ilacı da maltofer içiyorum

Tabiki de bendee :)
Heryerde bizimle o reflü yatağı
Parasını sonuna kadar hakeden tek ürün bence

Tipini yidiğim bizde de durum ondan.... Akşam 6dan beri...... Şimdi banyo yapıp atacam beşiğe, sabaha kadar uyur diye umuyorum... Umut dünyası işte, fakirin ekmeği

Göğüs pedi ne kullanıyosunuz siz? Sızdırmayan
Avent havasız bırakıyo sankim kokuyorum gibi geliyo bana
Gerçi kokuyorumdur muhtemelen leş gibi terliyorum
Hergün duş almadan mümkün değil yaşamak

Bide soru iki:)
Islak mendilde yenidoğana devam mı sensitive e geçen var mı?

soru sormada B bibliyofil_k i geçicem hırs yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…