2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bizim tanıdık doğurmuştu denizden 4 gün önce
3300 doğdu bebek
Birinci ay da 5800 olmuş
Bir aylık bebeye diyet verdi dr
Mamayı dayamışlar çinkü
Sen emziriiyosun napabilirsin ki demek kalorili sütün

Almıştır tabikii sömürüp duruyolar baksana güzel haberlerle gelin

Aşı da oldu Deniz çok bağırdı olurken ama kucağına alır almaz sustu yavrukuşum
İnşallah kaka ve idrar sayısı iyi ondam almıstır diye düşünüyorum. Bizim aşı bayram sonrasına kaldı. Bu ay aşısı değilmde 2.ay aşısı sıkıntılı diyorlardı. Size de geçmiş olsun canım.

Bu kanama adet değilmiş
Kırk kanamasıymış
Adet değil dedi doktorum bugün
Korkma adet değil dedi

Benimki de alma kucağa alışmasın dedikce ben görmeden inadına alıyor sanki kucağa. Az kaldı bayram sonu gidecekler. Esimin hatırına ses etmiyorum ama icimden geçen hepsini kovasim var

Epilasyona neden hayır dedi ki benim Dr izin verdi

Tam kanama değil ama zıbına biraz bulaşıyordu 1 hafta kadar sürdü sonra kesildi canım
İyiyiz çok şükür ama çok korktum.Bebegimi bastım bağrıma dua ettim.En cok onun icin korktum.Titremeye başladım.Esim aradı hemen korktum deyince geldi iş yeri yakın eve.
Çok geçmiş olsun canım
Ayy seni çok iyi anlıyorum ilk doğumumda yaşadıklarımı hatırladım. Burnumun direği sızladı. Niye bu kaynanalar kendi doğurmuş gibi davranırlar bilmem sana ilk tavsiyem evine dön acilen. Onun annesi sensin elbette bakarsın hataların da olsa kimse annesinin karnında öğrenmiyor çocuk bakmayı. Gece verme sakın onun hem senin kokuna hemde memene ihtiyacı var. Eşine de haddini bildir canım ne demek sadece emziriyorsun görmüyormu annesinden fırsat olmadığını. Resti çekmezsen tepene çıkarlar. Çok kuruldum kaynananla eşine
Mastit oldum. Memedeki sancının beraberinde, ateş, titreme, halsizlik çok kötü dua edin insaAllah
Çok geçmiş olsun canım

Verilen parayi hakediyor öyleyse bu gumus kapaklar

Egzersizler nasil canim gerci hic o modada girebilecegimi zannetmiyorum ams merak ettim bendd direkt epilasyona baslayim diyodum niye hayir dedi acaba

İnanamıyorum yaşadıklarına canım, gerçekten cok üzüldüm...
Şunu unutma, kimse anasından 'analigi' bilerek doğmuyor. Dengesiz eşinin ve kvnin söylediklerine sakın kafanı takma. Sen mükemmel bir annesin ve çocuğuna senden iyi bakabilecek başka bi varlık yok şu dünyada.
Yerinde olsam pilimi pırtımı toplayıp evime dönerdim daha fazla psikolojim alt üst olmadan. Lütfen orda daha fazla kalarak kendine bu kötülüğü yapma.
Bebeğinle yalnız kal bak gör dünyan nasıl değişiyor. Anne oğul sana orda psikolojik şiddet uyguluyor resmen.
Ne demek bebek kayinvalidenin yanında yatıyor ya. Valla hala inanamadım okuduğuma.

Bayağı iyiymiş canım yaa. Bende vitamin falan kullanmak istiyorum aslında acaba zararı var mıdır sana hangisini verdi canım ? Bu arada vajinal mı baktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…