2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canimlar yastık kullanıyor musunuz bebelere ve boğulma önleyici yastık kullanan var mı?

Canım ben baştan beri yanlizim herşeye tek koşturuyorum.insan üstesinden geliyor bi şekilde ekstra güç geliyor sanırım yoksa düşer bayılırdım.:)
Benimkide sancidan kıvrandı bütün gün babasına verdim biraz sakinleştirip uyutmuş göğsünde bazen yetemedigimi düşünüyorum kendimi bırakacak oluyorum Sonra toparlaniyorum .sende yapabilirsin gerekirse hiç bisey yapmicaz bebeklerle ilgilenicez .

Kesinlikle birkaç günde hadi bilemedin 1 haftada alışırsın canım.Ben 2.bebeyi de tek başına büyütüyorum.Böyle daha keyifli.Geceleri eşim yardım ediyor sağolsun.Senin esin de yardım ederse sorun yok bence

Anacığın da aşmış baya poğaça meyve suyu

aynen sıcaktan oluyo
ben hergün banyo yaptırdığım halde oldu

benimde dün kırkım çıktı
annem gelmicek artık evde tek başına napıcaz bakalım
gerçi yakın oturuyoruz bi telefonumla gelir hemen ama yinede her işimi artık kendim yapıcam bakalım neler bekliyo bizi bugünden sonra

Kızlar bebeklerinizin uykusu nasıl? Kucagımda emerken mayısıyor yataga koyduğum anda genleşiyor uykusu açılıyor veya eli kolu kıpırdıyor sonra kendi kendine uyusun diye bekliyorum yok cok zor uyuyo gece bi nebze kundak yapıyorum. İkimiz de çok uykusuz kalıyoruz Bana yol gösterin

Sezaryen canım. Ya çok sağol kuzum harikasın

Kesinlikle çok haklısın canım. Bebekler öncelikmişiz zaten. Çok sağol

Ah inşallah ne güzel anlatmışsın. Darısı bana inş

Benim daha Çıkmadı 15 gün var. Şanslısın canım

bende dün bakayım dedim l bedene giremedim kendimi kescektim
sinirlendim hiçbişey almadan geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…